μπραβο στα παιιδα.το παλεψανε και χασανε απο τους πυο τυχερους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αυτα ειναι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-1 με σαντερλαντ και εχουμε ξεφυγει λιγο απο την ζωνη του υποβιβασμου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε έπαιξα και 2 στη Ρεντ Λιγκ σήμερα μέσα στην Σάντερλαντ........![]()
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
αυτα ειναι σταθη μου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τα παράπονά του για τον Ράφα Μπενίτεθ, εξέφρασε ο Ρόμπι Κιν.
Ο άσος της Τότεναμ, με κόσμιο τρόπο, επισήμανε την πεποίθησή του ότι με άλλο προπονητή, θα τα είχε πάει καλύτερα στη Λίβερπουλ.
«Θα μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα, αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα. Πιστεύω πως με διαφορετικό μάνατζερ, τα πράγματα θα είχαν δουλέψει πιο καλά για μένα. Δεν έχω τίποτα με τον Μπενίτεθ, αλλά όταν είσαι νέος σε μια ομάδα, θέλεις σεβασμό και ίση μεταχείριση», τόνισε σχετικά ο Ρόμπι Κιν.
Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Ράφα Μπενίτεθ δεν εμπιστεύτηκε ποτέ τον Κιν, μιας και δεν αποτέλεσε δική του επιλογή.
---------------------------
Κιν έκανες μαλακία που έφυγες μην μας ανάβεις τα λαμπάκια τώρα.
Εντάξει ξέρουμε ήσουν από μικρός λίβερπουλ και το σέβομαι, αλλά στην tottenham έγινες παίχτης και θα ξαναγίνεις αστέρι αν το παλέψεις.
Τώρα για τον Ράφα δεν το ήξερες όταν διαπραγματευόσουν? Από τις 5 μεγάλες, κατά την γνώμη μου μόνο στην Tottenham μπορείς να παίξεις.
Ούτε καν στον Ολυμπιακό! Εδώ υπάρχει τρελός συναγωνισμός : Dragonball , Mperdesarai και Sillynose.... Για 4oς ίσως....![]()
1-0 κερδιζουμε την τσελσι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τελικα κερδισαμε 1-0.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μπράβο στην ομαδάρα μας. Αν και η νίκη αυτή ήταν διαδικαστική. Απλά δουλέψαμε για την Λίβερπουλ. Νομίζω πως μετά τις 2 τελευταίες νίκες μας έχουμε σωθεί. Ευκαιρία να πειραματιστεί ο υπναρ...ο υπερμεγιστος προπονητής μας!
Γενικά τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε πελάτες τσέλσι και λίβερπουλ, αλλά από τα 3 σηκώνουμε..... το μακρύτερο.![]()
masinGun (22-03-09)
ούτε που είδα ότι κερδίσατε την Τσέλσι......άρα έχω δίκιο που γράφω στο θρεντ της United οτι Λιβερπουλ και Τσελσι δεν δειχνουν ικανες να διεκδικησουν κατι....
Η Λίβερπουλ δεν είναι αρκετά σταθερή για να πάρει το πρωτάθλημα εκτός κι αν αρχίσετε εσείς τα δωράκια. Όμως σαν ουδέτερος θεωρώ μεγάλο φαβορί για να φτάσουν τελικό CL τους Reds. Η πρόβλεψη μου είναι πως θα περάσουν άνετα τόσο την τσέλσι, όσο και την μπάρτσα που είναι ντεφορμέ (λογικά όμως θα περάσει την Μπάγερν έστω και δύσκολα)
καλα στο τσ.λ. αυτοι έχουν τον τρόπο τους!!!! σαν τον βαζελο ένα πραγμα!!!!![]()
νικη 1-0 επι της γουεστ χαμ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks