χρηστο μου καμμια εμπαθεια δεν υπαρχει.αλλα αν μπαινετε στο ενδοξο αυτο thread και αρχιζετε τις ειρωνιες περι υποβιβασμου και μικρης ομαδας ε συγγνωμη αλλα θα αντιδρασουμε.
καλα οι της Τοτεναμ γιατι τοσο ενθερμοι και μας πατε τοση κοντρα;;;; αν ησαστε Λιβερπουλ τοτε ΟΚ....αλλα το να εισαι Τοτεναμ και να νομιζεις οτι εισαι καλυτερος απο τους Πλανηταρχες ειναι σαν να εισαι Ξανθη και να νομιζεις οτι θα κερδισεις στο ΝΑΟ το Σαββατο.....
χρηστο μου καμμια εμπαθεια δεν υπαρχει.αλλα αν μπαινετε στο ενδοξο αυτο thread και αρχιζετε τις ειρωνιες περι υποβιβασμου και μικρης ομαδας ε συγγνωμη αλλα θα αντιδρασουμε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καλα αυτο ειναι μεσα στην πλακα, αλλα γιατι θεωρειτε την ομαδα σας τοοοοοοοσο μεγαλη;;;; αυτο δεν καταλαβαινω....τεσπα εγω δεν σας αντιπαθω ως ομαδα και θελω να σωθειτε αν και το θεωρω αυτονοητο...![]()
συγγνωμη ρε χρησταρα αλλα ξερεις κανεναν οπαδο που να θεωρει την ομαδα του μικρη?
για μενα λοιπον η τοττεναμ ειναι τεραστια ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
φιλε μου δεν ειπα τιποτα απο ολα αυτα για να θιξω ουτε εσενα ουτε την Τοτεναμ. απλα βαση ιστοριας δεν ειστε ουτε United ουτε Liverpool. και οσοι γραφουμε εδω δεν σημαινει οτι κατι εχουμε με την ομαδα, ουτε οτι ενδιαφερομαστε για αυτην. και στο βαζελοθρεντ γραφουμε αλλα στα @@ μας ο βαζελος. απλα τον τελευταιο καιρο εχει ανοιξει μια κοντρα σε μορφη πλακας μεταξυ United και Τοτεναμ. τιποτα περισσοτερο!αλλωστε δεν υπαρχει κατι αλλο να ασχολουμαστε αφου σαν γαυροι εχουμε παρει ηδη το πρωταθλημα και ο αγωνας με τους γαλλους αργει ακομη...
![]()
το τυπικο δευτερο παιχνιδι ποτε ειναι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Η καημενη η ομαδουλα των τυπων που βομβαρδιζουν τη Γάζα αυτες τις μερες ονειρευεται ξανα Ευρωπη μεσω Λιγκ Καπ.
Αλλα το κακο ειναι οτι ο φιναλιστ δε βγαινει Ουεφα, εστω κι αν τον πιει κρυο απο ομαδα που θα βγει στο ΤΛ.
Οποτε τζαμπα οι χαρουλες που κανετε, αγορια. Θα τον πιειτε γλυκα-γλυκα απο τα δευτερα της Γιουναιτεντ στον τελικο κι Ευρωπη θα ξαναδειτε οταν ξαναδει κι ο Μητροπουλος με το Αιγαλεω.
ενω εσεις οι αμερικανοτραφεις της γιουναιτεντ κωστα μου ονειρευεστε αλλες κουπες ε;δεν πλετε στους εργοδοτες σας να κανουν κανενα πολεμο παλι στη μεση ανατολη να βγαλετε κανενα φραγκο για μεταγραφες;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
3 χρονια εχει την ομαδα ο Γκλειζερ, καμια συγκριση.
Εσεις ειστε η ομαδα της Συναγωγης του βορειου Λονδινου.
φονιαδες των λαων αμερικανοι.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ψωμι-Παιδεια-Ελευθερια!
Γαμιέτ@ι, ο ΠΑΟ, κι η λαγοφλώρος!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παντου κολλαει αυτο κοσμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε σου Στάθη τι έγινε?? Μα από την Γουίγκαν? Απαπαπαπα... στο 90' κρίμα...
μαγκες δεν ειχα δικτυο χθες και δεν ξερω τιποτα.χασαμε απο την γουιγκαν;
ε και;εσεις τν ρουφηξατε απο την μπερνλι,μπαρνσλει...πως στο διαολο λεγοτανε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι κοροιδευτε ρε?
1-0 χασαν μονο οι Πετεινοι κι απο καλυτερη ομαδα!
mpak (12-01-09)
καμμια φορα γινεται και η εκπληξη και οι μεγαλες ομαδες χανουν απο μικρες.
δεν ειδες την τσελσι χθες τι επαθε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks