και ελεγα και εγω δεν θα γραψει σημερα στο αγαπημενο του θεμα αφου τα αλλα τα εχεις για τον μπεο....
και ελεγα και εγω δεν θα γραψει σημερα στο αγαπημενο του θεμα αφου τα αλλα τα εχεις για τον μπεο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
νατος και ο αλλος.....
σιγα μην θελαμε να ημασταν η ομαδα που τρωει 3αερς απο καποια μακαμπι χαιφα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και φετος χαλαρα θα το παρετε.
Και θα ειναι βουλγαρικο και μακρυ...ετσι, για να ποναει πιο πολυ!![]()
Όταν σε "γλεντάει" η Ντέρμπι και βγάζεις γλώσσα για την Tottenham, σημαίνεις πως έχεις φτάσει στους 90 βαθμούς βαζελίασης και πλησιάζεις τους 100 όπου και θα αρχίσεις να διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία.
Και εσείς δεν έχετε και γυναικείο βόλεϋ να ξεχαρμανιάζετε....![]()
εχω δηλώσει την συμπάθεια μου αλλά η μαλακία βγάζει ματια στην φετινή τότεναμ .
έδωσαν τον ντεφόε με 7,5 εκατ. λίρες το καλοκαίρι για να τον αγοράσουν με 15 τον χειμώνα ; ;; ;;
ούτε ο βάζελος δεν τα κάνει αυτά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Oχι καλε, η απουσια τμηματος γυναικειου βολλευ ειναι πραγματικα αφορητη.
Μονο κατι κουπες εχουμε και βλεπουμε και παρηγοριομαστε.
Να...δες κι εσυ τι εννοω!
Κυττα καλα να το φχαριστηθεις, γιατι η πιθανοτητα να δεις τετοια μεγαλεια με τη Τοττεναμ ειναι μικροτερη απ'το να δεις τον Αχιλλεα Φαρσαλων πρωταθλητη Ελλαδος!
Αντε γεια!
ρε κωστα;ουτε την ντερμπι ρε;τετοια καταντια;ντροπη ρε συ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
γιατι παραξενευεσαι ηλια μου;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sk12072 (08-01-09)
Ωραία περνάμε! Σας εύχομαι, χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας, να συνεχίζετε να γελάτε και στο τέλος της σεζόν. Η πρεμιερ λιγκ δεν θα είναι ίδια χωρίς εσάς...![]()
sirkostas (09-01-09)
επειδη δεν θα ειναι ιδια λοιπον θα παραμεινουμε να σας κοβουμε κανενα βαθμο....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τώρα εγώ σε ποιο τοπικ είμαι, της Τότεναμ ή της Μάντσεστερ?Μπερδεύτηκα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks