το οτι ποσταρεις εδω περα περισσοτερο απο οτι στο θεμα με την οαμδα σου λεει πολλα.μας φοβασαι κωστα μου?
το οτι ποσταρεις εδω περα περισσοτερο απο οτι στο θεμα με την οαμδα σου λεει πολλα.μας φοβασαι κωστα μου?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (09-12-08)
ενωμενοι(united) ειμαστε πανο μου.εσεις ποτε θα διαλυθειτε δεν ξερω..![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε μερικές αγωνιστικές που θα είμαστε πάλι πρώτοι να δω τι θα λες!![]()
Μεθυσμένος ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος!
H Tότεναμ βρίσκεται στην 15η θέση της Πρέμιερ Λιγκ και ετοιμάζεται να δώσει το Σάββατο ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως φαίνεται πως οι παίκτες της μόνο την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Αγγλίας δεν έχουν αυτή τη στιγμή στο μυαλό τους...
Όπως αποκάλυψαν με "πιπεράτο" φωτογραφικό υλικό τα αγγλικά ΜΜΕ, αρκετοί παίκτες των "σπιρουνιών" ξέφυγαν από τον έλεγχο κατά τη διάρκεια χριστουγενιάτικης γιορτής που διοργάνωσε ο λονδρέζικος σύλλογος, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστήσουν σε αρκετές σκηνές απείρου κάλλους.
Οι Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, Ντάρεν Μπεντ, Γκάρεθ Μπέιλ, Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ και Άλαν Χάτον κατανάλωσαν τόσο μεγάλες ποσότητες αλκοόλ ώστε να χρειαστούν την βοήθεια ταξί για να επιστρέψουν στα σπίτια τους, ενώ στη χειρότερη θέση από όλους βρέθηκε ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος.
Και αυτό γιατί ο νεαρός επιθετικός έγινε "τύφλα στο μεθύσι", με αποτέλεσμα οι πορτιέρηδες του "Londons' Taman Gang Club" (του νυχτερινού κέντρου στο οποίο φιλοξενήθηκε η γιορτή) να αναγκαστούν να τον βγάλουν έξω "σηκωτό" παρά τις διαμαρτυρίες του Μεξικανού άσου.
Ήταν μάλιστα τέτοιο το "θέαμα" που προσέφερε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, που τα αγγλικά ταμπλόιντ δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν -ειρωνικά- λόγο για την "καλύτερη εμφάνισή του από το ξεκίνημα της σεζόν".
Ο Ζιοβάνι Ντος Σάντος...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
και οι (μεθυσμένοι) συμπαίκτες του
Σοβαρή ομάδα έχετε Στάθη...
σωπα ρε...οι δικοι σας δεν τα κανουν αυτα?δεν θυμασαι τον ροναλντο και τον νανι που πηγαινανε στην αμερικη για να κανουν οργιωδη παρτυ και τους αναζητουσε ο φεργι?
τα ξεχασσατε ή εχετε επιλεκτικη μνημη?ε ρε και να κατσει κανενας ασσος...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Άσσος θα κάτσει Στάθη αλλά εσύ Χ το έπαιξες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Βρε βρε βρε. Κι ελεγα κι εγω πως τον αφησε η Μπαρτσελονα σε τετοια ηλικια.
Το παλικαρι ειναι κομμενο και ραμενο για ελληνικο πρωταθλημα. Θα τον λατρευαν τα μπαρ της παραλιακης.![]()
και χ εκατσε.τι να μας κλασει ο ροναλντο και η παρεα του>?και χωρις προπονητη δεν μας κερδιζουνε αυτοι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ε όχι και χωρίς προπονητή! Μια χαρά είναι ο Χάρυ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
χάρυ ο θεός της μπάλας , χουάντε ο άμπαλος , ολική επαναφορά και οι παίκτες τύφλα
το χηνάρι έκατσε .. αν και με χάλασε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Η Τότεναμ ήταν η τελευταία αγγλική ομάδα που εκδήλωσε την πρόθεση της για κατασκευή νέου γηπέδου, το οποίο θα έχει χωρικότητα 60.000 θεατών και θα βρίσκεται παραπλεύρως του «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», στο οποίο στεγάζεται από το 1899.
«Στην έκθεση που έδωσα στους αρχιτέκτονες ήταν να φτιάξουν ένα εικονικό στάδιο που θα είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Η προτεραιότητα μου είναι να ξαναφτιάξουμε την εξαιρετική ατμόσφαιρα που έχουμε στο τωρινό μας γήπεδο, σε ένα γήπεδο παγκοσμίας κλάσης που θα παρέχει όλες τις ευκολίες. Οι οπαδοί μας θα είναι πιο κοντά στο γήπεδο σε σχέση με κάθε άλλο στην Αγγλία», δήλωσε ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι.
Δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν στα σκαριά την κατασκευή νέου γηπέδου, εκ των οποίων ξεχωρίζουν οι Λίβερπουλ και Έβερτον.
![]()
παίδες καλό ;;;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Aφού δεν το έδωσαν σε μένα να το σχεδιάσω δεν είναι καλό![]()
Δεν εχει κερδισει τιποτα απο την εποχη του...Τσόρτσιλ αυτη η ομαδα, αλλα ειναι μονιμως σολντ-αουτ! Προσπαθουσα συχνα να βρω εισητηριο για να δω κανενα παιχνιδι, αλλα πιπες. Δυο φορες τα καταφερα μονο και ειδα αγωνες με Λιβερπουλ & Τσελσι με το διαρκειας φιλου που θα πηγαινε στο εξωτερικο.
Γι'αυτο ειναι πολυ καλη κινηση η κατασκευη νεου μεγαλυτερου γηπεδου.
Μετα, το μονο που θα μενει θα ειναι να φτιαξουν κι ομαδα επιτελους.![]()
ειδες κοσμο που εχουμε κωστα;ειμαστε πιστοι.καλη κινηση το γηπεδο και πολυ ομορφο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τη Σαχταρ πεσατε Σταθη. Λες να σας τον φορμάρει ο Νέρι?![]()
Bookmarks