μακαρι σταθη.ηταν πολλα τα λεφτα αλλα τωρα που τελειωσε η περιοδος δεν μπορουμε να τα ξοδεψουμε.βεβαια θα μου πεις βγαλαμε ενα μερος απο την μεταγραφη του ρωσου...
μακαρι σταθη.ηταν πολλα τα λεφτα αλλα τωρα που τελειωσε η περιοδος δεν μπορουμε να τα ξοδεψουμε.βεβαια θα μου πεις βγαλαμε ενα μερος απο την μεταγραφη του ρωσου...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ανακοινωθηκε ο Μπερμπαντης? Τωρα το διαβαζω εδω μεσα.
Νισαφι, μας επρηξαν.
Α, παιδια, σε καλη μερια τα λεφτα. Εμεις παμε να παρουμε το τσαμπιονς λιγκ!![]()
αν το παρετε φετος να μου τρυπησεις τη μυτη...![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εισαι σιγουρος?
Για κυττα πως θα εισαι!
![]()
consigliere (16-09-08)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τραγωδια σταθη.τουλαχιστον μπροστα στη διαφαινομανη χασουρα εβγαλα 100 ευρω απο τους "χωριατες".
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
η ομαδα πρεπει να ξυπνησει οσο ειναι ακομα νωρις.δεν νοοειται να παιρνεις χ απο την τσελσι και να χανεις απο τη βιλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
στάθη κάτι δεν πάει καλά ..
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ναι ρε βασιλη αλλα τι;ο μοντριτς χθες ηταν στον παγκο νομιζω.τι σκατα συμβαινει;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σταθη πως τα βλεπεις τα πραγματα?
Θα σωθειτε φετος?
Αμα ζορισουν τα πραγματα, σας εχουμε ενα τεφαρικι-φορ για τη θεση του Μπερμπαντη!
Το τανκ-2 εννοω, τον Μητρογλου.![]()
Τον αλλαζουμε με Μοντριτς και Γουντγκειτ!![]()
mpak (17-09-08)
γελα οσο ειναι καιρος κωστα γιατι παρακατω η ομαδα δεν παει.θα σηκωσουμε κεφαλι και μετα αντε πιαστε μας.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εκει που θα σηκωνετε κεφαλι, να κυττατε καλα γυρω-γυρω μη περασει κανενας αγροτης με αλωνιστικη μηχανη και σας το κοψει!![]()
χανουμε 1-0 απο την πορτσμουθ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αστα σταθη.φουλ για υποβιβασμο παμε.δεν ξερω τι παει στραβα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγω το παρακολουθουσα live στο στοιχημα και δεν το πιστευα.δεχτηκαμε νωρις το γκολ και δεν το βγαλαμαε ποτε,....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks