Ο Μπερμπαντης τι θα φοραει οταν...με νικησετε?
Ασπρη ή κοκκινη?
προχωραει κωστα.δεν πτοουμαστε απο αυτα.κοιτα οταν σε νικησουμε μην κλαις....![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Μπερμπαντης τι θα φοραει οταν...με νικησετε?
Ασπρη ή κοκκινη?
όπα έχουμε και τέτοια ....
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμαν Παβλιουτσένκο από την Σπαρτάκ Μόσχας στην Τότεναμ, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Ρώσος επιθετικός. Ο 26χρονος άσος δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στο Κίεβο για την αναμέτρηση με τη Ντιναμό για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πιο κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Είμαι πίσω στη Μόσχα, δεν θα παίξω στο Κίεβο και μπορώ να επιβεβαιώσω πως θα πάω στην Τότεναμ. Περιμένω να παραλάβω τη βίζα μου και από τη στιγμή που θα γίνει αυτό θα πάω στο Λονδίνο και θα υπογράψω», δήλωσε ο διεθνής φορ, που είχε εξαιρετική παρουσία με την εθνική ομάδα της Ρωσίας στο EURO 2008.
πολυ καλος παικτης αλλα προτιμουσα τον μπερμπατοφ στην ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
masinGun (27-08-08)
Παιχτης που θελει να φυγει, ειναι φύρα για την ομαδα.
Μονο προβληματα θα προκαλουσε αμα εμενε, αλλα νομιζω οτι η καθυστερηση ηταν εσκεμμενη απο τη διοικηση της Τοττεναμ (Ισραηλιτες γαρ) για να παρουν οσα μπορουν περισσοτερα απο τη Μαντσεστερ.
Η ομάδα της Τότεναμ «γυρόφερνε» εδώ και καιρό τη μεταγραφή κάποιου επιθετικού, με τον Παβλιουτσένκο να είναι, τελικά, αυτός που θα γίνει κάτοικος Λονδίνου, για λογαριασμό των «σπιρουνιών». Οι «σπερς» ανακοίνωσαν, το Σάββατο, την απόκτηση του Ρώσου φορ, ο οποίος ενδέχεται να είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι με την Τσέλσι.
Ο Παβλιουτσένκο είναι 26 ετών και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, με την εθνική Ρωσίας, στο πρόσφατο EURO. Με την αποχώρηση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να είναι προ των πυλών, η Τότεναμ ήθελε έναν ποδοσφαιριστή που να έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Βούλγαρο και ο Παβλιουτσένκο, χωρίς αμφιβολία, μπορεί να βοηθήσει άμεσα στο σκοράρισμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντε να δουμε σταθη.θα κανουμε την εκπληξη?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σταθη δωσε κανα προγνωστικο για σημερα με την Τσελσι..
μακαρι σπυρο να γινει η εκπληξη αλλα δεν το βλεπω.μαλλον θα χασουμε σημερα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-1 με την τσελσι στο 80.παμε γερα.........
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τελεια σταθη.ανεβαινουμε!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ειχαμε καμμια μεταγραφη τελευταιας στιγμης;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πάει και ο μπερμπάτοφ ...
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
παει και αυτος....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν βλέπω πεντάδα ...
Bookmarks