πάει και ο κιν . φουλ για βίγια ;;;
σταθη που είσαι ;;;
κάτι λένε αυτοι. για γκόμεζ δεν το συζητώ , ίσως η κορυφαία μεταγραφή της τότεναμ φέτος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
πάει και ο κιν . φουλ για βίγια ;;;
σταθη που είσαι ;;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
η μαλακια ηταν που δηλωσε οτι παει στην οαμδα της καρδιας του.ουστ κοπροσκυλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
δεν νομίζω να έφυγε ο μπερμπάτοφ και δεν θέλω να φύγει
εγω πάλι δεν τρελενόμουν με κιν , άσε που το κενό του αναπλυρώθηκε τέλεια με τον γκαρσία
πάρτε και τον βίγια ρεεε
βασιλη ο μπερμπατοφ δεν ειχε συμφωνησει με την μαντσεστερ?τι εγινε τελικα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή ανήκει στην τότεναμ . όλα τα αλλα είναι ρευστά
μακαρι να μην φυγει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μακάρι δεν λές τίποτα , άντε μετά να βρείς τέτοιο φόρ . όλα κι όλα στον κόσμο πέντε είναι
στάθη κι άλλος μέσος , βρες μου την σύνθεση
Ανακοίνωσε Μπέντλεϊ η Τότεναμ
Η ομάδα της Τότεναμ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέιβιντ Μπέντλεϊ την Πέμπτη. Η Μπλάκμπερν θα πάρει 19 εκατομμύρια ευρώ για τον Άγγλο μέσο, ο οποίος, την Πέμπτη το πρωί, πραγματοποίησε τη πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Οι «σπερς» στρέφουν την προσοχή τους, πλέον, στον Αντρέι Αρσάβιν.
«Θέλω να πετύχω με τη φανέλα της Τότεναμ και για αυτό θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρω. Ο σύλλογος δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα για μένα και πρέπει να τους το ανταποδώσω», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου μέσου. Η Τότεναμ έχει ξοδέψει φέτος για μεταγραφές 61 εκατομμύρια ευρώ, καθώς εκτός από τον Μπέντλεϊ, έχει αποκτήσει τους Εουρέλιο Γκόμες, Τζιοβάνι Ντος Σάντος και Λούκα Μόντριτς.
Αμα παρουν και Αρσαβιν θα εχουν τρομερη ομαδα φετος.
61 εκ.ευρω ξοδεψαμε?
τι γινεται ρε βασιλη?χτυπαμε τετραδα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αν δεν φύγει ο μπερμπάτοφ , ίσως .
πάμε καλά φιλαράκι
δεν τον βλεπω να φευγει τον ντιμιταρ.τερμα δεν θελουμε ομως βασιλη?με τον ρομπινσον θα την βγαλουμε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
γιατί δεν σου κάνει ο γκόμεζ ;
δεν τον εχω παρακολουθησει πολυ αυτον.δεν μου λεει και πολλα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
σίγουρα πολύ καλυτερος και πιο σταθερός του ρόμπινσον
Ρ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ;; πολύ το χρήμα και φοβάμαι κραχ
Άλλον έναν Κροάτη ποδοσφαιριστή θέλει να εντάξει στο δυναμικό της η Τότεναμ, η οποία φέτος απέκτησε τον Λούκα Μόντριτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο αγγλικός σύλλογος θέλει να αγοράσει τον δεξιό μπακ Βέντραν Τσόρλουκα, που συμμετείχε στο EURO 2008 και πέρσι αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Σίτι. Τα λεφτά που προσφέρει η ομάδα του Χουάντε Ράμος είναι 8 εκατ. λίρες(περίπου στα 11 εκατ. ευρώ).
Αστρονομική πρόταση που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ είναι έτοιμη να καταθέσει η Τότεναμ προκειμένου να «προσγειώσει» στο Λονδίνο τον Νταβίντ Βίγια, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Δεδομένου ότι η αγγλική ομάδα δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα πώλησης του Βούλγαρου επιθετικού Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την Βαλένθια, η ολοκλήρωση της μεταγραφής ίσως δεν είναι δύσκολη υπόθεση.
Πάντως, η έντονη μεταγραφολογία με αντικείμενο τον 26χρονο Ισπανό άσο έχει δημιουργήσει στους «κόλπους» των «νυχτερίδων» κλίμα «εμφυλίου» με τον πρόεδρο του συλλόγου, Βιθέντε Σοριάνο να έχει προαναγγείλει την πώληση πρωτοκλασάτων παικτών και τον προκάτοχό του Χουάν Βιλαλόνγκα να εκτοξεύει «βολές» κατά της συγκεκριμένης πολιτικής. Αξίζει να αναφερθεί, όμως, ότι πριν από λίγες ημέρες η Βαλένθια απέρριψε «βασιλική»… πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που αναμένεται να γίνει και στη περίπτωση της Τότεναμ, αφού οι Κυπελλούχοι Ισπανίας τον έχουν κοστολογήσει στα 50 εκατ. ευρώ.
πωπω.πολλα λεφτα ριχνει η enic.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks