panahs7 (08-04-17)
Απόλαυση να βλέπεις αυτή τη Τόττεναμ. Νομίζω πως τη τελευταία 2ετία είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Πρέμιερ. Κι ας μην το έχει συνδυάσει με τίτλους. Αν καταφέρει να κρατήσει τ' αστέρια της και τον προπονητή της, τα επόμενα χρόνια θα πανηγυρίσει κάμποσα τρόπαια.
panahs7 (08-04-17)
Τον ηθελα αυτον τον προπονητή, αλλα κάναμε άλλες επιλογές τα τελευταια χρονια. Δουλευει και με πιτσιρικάδες, πράγμα που ταιριάζει στην Γιουνάιτεντ.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (08-04-17)
τρομερος προπονητης ο ποκετινο.εχει κανει ασυλληπτη δουλεια.περσυ φτασαμε κοντα στο τροπαιο.
φετος παλι τα ιδια.του χρονου δεν μας ξεφευγει
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δε νομίζω να έχει το... πακετίνο να έρθει στον θρυλέοντα τύπος που χάνει δύο πρωταθλήματα στη σειρά...![]()
There is a Dude in town
μπραβο μωρη ομαδαρα.4 βαθμοι μας χωριζουν απο την κορυφη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μόνο? Με ίσο αριθμό αγώνων ή έχετε 5 ματς περισσότερα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
με τους ιδιους αγωνες ρε κοσμα.τι μας περασες;λιβερπουλ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (20-04-17)
Τώρα που βλέπω τη βαθμολογία έχετε 6/6 στους τελευταίους αγώνες, ενώ η Τσέλσι έχει 4 νίκες και 2 ήττες. Έξι αγωνιστικές απομένουν, εάν επαναληφθεί το ίδιο, θα είστε πρωταθλητές![]()
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sk12072 (18-04-17)
Εχει πολυ ευκολο πρόγραμμα η Τσέλσι, πολυ δύσκολα γυρνάει.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Στην Αγγλία δεν υπάρχει "εύκολο πρόγραμμα". Και συνήθως από τους μικρούς την πατάνε οι μεγάλοι.
chainsaw (20-04-17)
Δεν διαφωνώ, αλλα οι 4 αγώνες ειναι εντός και η φετινή Τσέλσι δεν δείχνει να χαρίζεται
― Bertrand Russell
chainsaw (20-04-17)
Με κάτι σαράβαλα τύπου Σάντερλαντ παίζει η Τσέλσι στις επόμενες αγωνιστικές. Ενώ η Τόττεναμ έχει Αρσεναλ & Μαν. Γιουνάιτεντ. Δεν χάνει τέτοιο πρωτάθλημα ιταλός προπονητής, ακόμα κι αν γυρίσει ο ντουνιάς ανάποδα.
flessanto (18-04-17)
και υποτιθεται οτι ειναι δυσκολη η μαντσεστερ;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (18-04-17), flessanto (18-04-17)
― Bertrand Russell
που ειστε χρησταρα στη βαθμολογια γιατι δεν σας βλεπω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Red Sting (18-04-17)
Κανουμε προθέρμανση για του χρόνου
― Bertrand Russell
Με 2 κούπες μας βλεπω στο τελος της χρονιάς, ενα κυπελλάκι Αγγλίας κι ενα ευρωπαϊκό!
― Bertrand Russell
Bookmarks