Έχασε η Τότεναμ πριν λιγο με 1-0 απο την Νόριτς . Χαμος θα γινει και για την 4η θέση .
![]()
Έχασε η Τότεναμ πριν λιγο με 1-0 απο την Νόριτς . Χαμος θα γινει και για την 4η θέση .
![]()
δεν νομιζω πως η λιβερπουλ μπορει να χασει την τεταρτη θεση.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα σέβη μου στους πιστούς της συγκεκριμένης ομάδας, καθώς δεν φταίνε αυτοί: Η συζήτηση για την 4η θέση, τι δουλειά έχει σε αυτό το θέμα;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (24-02-14)
Eφόσον υπάρχουν ακόμη 12 αγωνιστικές και το πρωτάθλημα τελειώνει στις 12 Μαΐου, νομίζω ειναι πολύ νωρίς
να πούμε ότι η Λίβερπουλ "καπάρωσε" την 4η θέση, σαφώς και έχει προβάδισμα, αλλά έχει πολύ δύσκολους αγώνες στην συνέχεια.
Δε μου λένε τίποτα οι 11 βαθμοί διαφοράς από την Μάνστεστερ,τι στιγμή που η Λίβερπουλ έχει να δώσει 4 ντέρμπι με Τότεναμ-Τσέλσι-Γιουνάιτεντ- Σίτι.
Η Πρέμιερ Λιγκ ΔΕΝ ειναι Σουπερ λίγκ. Πρόπερσι η United έχασε την τελευταία αγωνιστική το πρωτάθλημα και αυτό με ισοβαθμία..
Εγώ κοιτώ το πινάκιο και βλέπω τη χλέμπα τη Λούζερπουλ να είναι εξι από την χοτσπέρα και μόλις τέσσερις από την κορυφή... Γιατί η συζήτηση δε μιλ´αει για προς τα πανω αλλά για προς τα κάτω;
There is a Dude in town
Γιατί εκτός από το πινάκιο, οι περισσότεροι έχουμε δει και την άμυνα της φετινής Λίβερπουλ! Με τα ψέματα δε γάμησε ποτέ κανείς Τύπε μου!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Νέτα - σκέτα, για να μην το κουράζουμε: Η Λίβερπουλ, δεν είναι για κούπα. Είναι για τέταρτη;
Αυτό θα μας το απαντήσει η Μάντσεστερ και όχι η Τότεναμ: Ξεκάθαρα, είναι εκτός των δυνατοτήτων της.
Το να καβαλήσει η Λιμανίσια τρεις, με τον Κόλο ανοιχτό στην άμυνα, φαντάζει επιστημονική φαντασία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Reds (24-02-14)
Ξαναλέω,η Λίβερπουλ φαντάζει φαβορί για την 4η θέση και δίκαια μέχρι τώρα, όμως επειδή μιλάμε για πρέμιερ ας κρατήσουμε μικρο καλάθι.
voskos_7 (24-02-14)
Την 4η θέση να την πάρεις εσύ ρε. Εμείς πάμε για πρωτάθλημα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
σε εξέλιξη το ματς στο stam brindge και πολύ καλό μάτς μέχρι τώρα
Κάνε μας ένα δώρο μωρή τοτεμάρα
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Που το'δες το καλό ματς, ρε Γιάννη? Κι εγώ το βλέπω κι έχω σπάσει απ' τη βαρεμάρα. Ακόμα και στη Λεωφόρο πιο καλό ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται.
Μόλις το'γραφα, μπήκε το πρώτο γκολ από Ετο.![]()
Ειρωνικός πανηγυρισμός Ετο, μετά τα όσα είπε ο Μουρίνιο για την ηλικία του.
Κατάλαβα![]()
2-0 γύρισε σε πέντε λεπτά το ματς.....
Bookmarks