Και αύριο παίζει Μάντσεστερ - Τότεναμ ;![]()
Το καλο για την Τότεναμ είναι ότι η Μανού δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος, υπό άλλες συνθήκες με τα χάλια που έχουν θα μετρούσαν πολλά.
Και αύριο παίζει Μάντσεστερ - Τότεναμ ;![]()
Το καλο για την Τότεναμ είναι ότι η Μανού δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος, υπό άλλες συνθήκες με τα χάλια που έχουν θα μετρούσαν πολλά.
H MANU δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος, ενώ η Τόττεναμ όπου πατάει τρέμει η γη!![]()
Reds (31-12-13)
Πάμε μωρή ομάδα 0-1 Αντεμπαγιόρ!![]()
Μπράβο! Αναστήσαμε τους πεθαμένους απόψε!
καλα που υπαρχει και η μαντσεστερ και κανουμε καμμια νικη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πολύ κουφή μεταγραφή. Η Τόττεναμ ανακοίνωσε τη πώληση του Ντεφό στο...Τορόντο!
Καλός παίχτης και σε καλή ηλικία ακόμα. Απορώ γιατί πήρε τέτοια απόφαση και δεν συνεχίζει στην Ευρώπη.
Και δεν έλεγε να του πάρουμε τότε τον Αντεμπαγιόρ που είναι πιο νταγκλαράς και πιο αρρενωπός?
Wtf! Εχω δει αυτήν την ομάδα του Τορόντο και μπορώ να πω ότι μετά δυσκολίας θα μπορούσε να κάμψει την αντίσταση αντιπάλων από την Ελληνική Football League II.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Κι εγώ στο επίπεδο του Αστέρα Μαγούλας τους βάζω. Τι πάει να κάνει εκεί ο τύπος? Να πω ότι ζήλεψε τον καιρό που κάνει στον Καναδά....χλωμό ως πεθαμενί!
VALVERDES_7 (10-01-14)
Πήγε να κολλήσει τα τελευταία ένσημα...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στα 31 του?
Ξέρεις ότι θεωρώ ελεεινό το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά καμία σχέση με αυτό του Καναδά. Οι άνθρωποι εκεί βλέπουν μπάλλα και ψάχνουν μπαστούνι του χόκευ για να τη βαρέσουν.
VALVERDES_7 (12-01-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το ζήτημα είναι, πως σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Έλληνας, δεν ερμηνεύει τα πάντα κατά το δοκούν και κρίνοντας εξ' ιδίων τα αλλότρια.
Αμφιβάλλεις ότι το Φως του Τορρόντο, τον παρουσιάζει με οκτάστηλο τίτλο στο πρωτοσέλιδο και η Αθλητική Ηχώ, προετοιμάζει τους αναγνώστες της για μία από τις πιό αποτυχημένες μεταγραφές στην ιστορία του Καναδικού, αν όχι και του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου;
Ο Ντεφό, ήταν ένας εξαιρετικός επιθετικός, ο οποίος όμως, δεν εξάντλησε τις προοπτικές του, με αποτέλεσμα να παραμείνει στάσιμος επί μακρών και ως εκ τούτου σε αυτή την ηλικία, να θεωρεί το πρωτάθλημα του Καναδά, μία ενδιαφέρουσα πρόκληση (προφανώς οικονομική), καθώς στην περίπτωσή του, δεν περιμένεις και πάρα πολλά από την συνέχεια.
Βέβαια, η Αγγλική παιδεία του, κατά πάσα πιθανότητα, θα του επιβάλλει να σεβαστεί το μεροκάματο που παίρνει. Αν τώρα πάει εκεί και το επίπεδο είναι τόσο γελοίο και αυτός αρχίσει να κοροϊδεύει, κανείς δεν θα μπορεί να του πει κουβέντα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks