Αυτά είναι. Να μην ξέρεις πιο κεφάλι να βάλεις... και να βάζεις το λάθος.
Αυτά είναι. Να μην ξέρεις πιο κεφάλι να βάλεις... και να βάζεις το λάθος.
There is a Dude in town
καλα τα πηγε η μαντσεστερ.μας ισοφαρισε 2 φορες και την δευτερη με πεναλτυ.
δεν μπορουσε αλλιως
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Στάθη στις 22,00 έχει ματς, στην Ευρώπη με τους πετεινούς σπιρούνια όπως θες ...
ελπιζω να παμε καλα γιαννη
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μια φορα γινονται αυτα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γαζώνουν τα πετεινάρια. Κάτι Ανζί Μαχατσκάλες και κάτι Τρόμσο τις κάνουν με τα κρεμμυδάκια.
Ας δούμε τη Κυριακή με τη Λίβερπουλ αν θα τα πάνε το ίδιο καλά.
Καλά, κοίτα τώρα μη κληρωθείς με καμιά μπαουγκάρα και σου έρθουν τίποτα πικρές αναμνήσεις!![]()
Την Κυριακή με Λίβερπουλ, ντέρμπι από τα παλιά . Πιστεύω θα γίνει ωραίο παιχνίδι γιατί η Τότεναμ μετά τις σφαλιάρες δείχνει να συνέρχεται.
Οντως συνήλθε. Μετά την πεντάρα της έβαλαν τον απινιδωτή και την επανέφεραν στη ζωή...![]()
There is a Dude in town
sirkostas (31-12-13)
Τα 'λεγα οτι δεν θα βγαλει τη χρονια ο Βιλας Μποας. Πολυ "μικρος" για μεγαλη ομαδα της Πρεμιερ Λιγκ.
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
sirkostas (31-12-13)
Ανεξάρτητα του αποτελέσματος , θα πω ότι είναι μία αξιοπρεπείς ομάδα , δεν μπορεί να κρατήσει τους παίκτες της , δεν είναι κακό αυτό .
Θα θυμίσω ότι η Γιουναιτεντ προσπαθούσε 30 ολόκληρα χρόνια να πάρει τίτλο ξοδεύοντας πακτωλούς χρημάτων .
Τελικά πήρε τίτλους ότιαν ό αγιος Αλεξ ήρθε και έβαλε σε τάξη κάποια πράγματα . Η Τότεναμ ποτέ δεν είχε την οικονομική δύναμη , υπήρξε πάντα μία καλή ομάδα και μία ομάδα που δημιουργούσε πραγματικά ποιοτικούς παίκτες και έπαιζε ποιοτικό ποδόσφαιρο ,
Σαφώς και το ρόστερ της είναι ελπιδοφόρο , δεν θα μπορέσει να τους κρατήσει όταν αυτοί οι παίκτες , μεστώσουν θα φύγουν .
Αυτή είναι η Τότεναμ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να την υποτιμάμε , και να την χλευάζουμε , πάντα έπαιζε όμορφο ποδόσφαιρο , μαζί με την αγαπημένη μου west hum ήταν από τις πιο συμπαθητικές ομάδες .
Εμείς κάναμε 5 γκολ αλλά η διαχείριση της ομάδος θυμίζει άλλες ομάδες . Ξαναδίνω το παράδειγμα ξεφορτωθήκαμε τον Τόρες με εκπληκτικό ποσό , 40 εκ λίρες , και καπάκι ψωνίσαμε τον Κάρολ με κάτι παραπάνω , ε γαμήστε αυτούς που εισηγήθηκαν την μεταγραφή , βλέπω αυτά τα Λούκας και μου γυρνάνε τα άντερα είναι δυνατόν?
Bookmarks