Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν είδες γιατί ήταν επιτυχία για τον Ποκετίνο να έχει δεύτερη την Τόττεναμ πίσω από τη Λέστερ, μέχρι την τελευταία αγωνιστική που πήγε τρίτος.
Δεν είδες γιατί ήταν επιτυχία για τον Σόλσκιερ να έχει τη Γιουνάιτεντ πρώτη στον όμιλο στις 3 πρώτες αγωνιστικές και να αποκλειστεί.
Για τον Μουρίνιο, οτιδήποτε άλλο εκτός από κατάκτηση Πρωταθλήματος ή Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αποτυχία. Για τον Γκουαρντιόλα, είναι project, που μέχρι το μπάτζετ Σίτυ να φτάσει το ΑΕΠ της Ολλανδίας, έχει μία προοπτική και κάποτε θα δικαιωθεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (10-12-20)
Φυσικά και πήρε: Με τη Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν και η Σίτυ τον πληρώνουν για να το πάρει - το Πρωτάθλημα και στις δύο χώρες, δεν ήταν κάποια ιδιαίτερη επιτυχία (στην Αγγλία, τώρα, μπορεί και να θωρηθεί ακόμα και για τη Σίτυ).
Ο Μουρίνιο έχει και αυτός δύο με την Πόρτο και την Ίντερ, που μόνο φαβορί δεν ήταν και έχει και δύο Γιουρόπα, με την Πόρτο και τη Γιουνάιτεντ.
Φυσικά και στην Τσέλσι και τη Ρεάλ είχε μεγάλα μπάτζετ, αλλά τις έκανε και τις δύο πρωταθλήτριες μετά από τεράστια ξηρασία, με δυνατούς αντιπάλους απέναντι (την Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα πχ). Στην Ίντερ, εγχώρια, δεν είχε και τόσο δύσκολο έργο.
chainsaw (10-12-20)
Μολις ειδα ποστ στο θεμα της Τοτεναμας, τον Σταθη θυμηθηκα...
Αλλος με αμαξαρα κι αυτος.
Μια μεγάλη νίκη περίμενει ο Στάθης και θα εμφανιστεί γιατί είναι μάγκας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Λίγα για την Τότεναμ μην έχουμε μαχαιρώματα.
Μέχρι τώρα έχουμε μόνο ουρλιαχτά και δαγκώματα...
![]()
Αποκλειεται απο το Κονφερενς η Τοτεναμ λογω του ματς με τη Ρεν που δε διεξηχθη.Οι Αγγλοι ειχαν πολλες απουσιες λογω κοβιντ,δε βρεθηκε νεα ημερομηνια για να γινει το ματς κι η ουεφα αποφασισε να αποκλεισει την Τοτεναμ και να περασουν στην επομενη φαση οι Γαλλοι.Η υπαιτιοτητα,λενε,ειναι της Τοτεναμ επειδη δεν εβρισκε κενη ημερομηνια για το παιχνιδι.
Όταν έλεγα εγώ να βγούμε τρίτοι...
john syggel (20-12-21)
Με την γκαντεμια που μας δερνει,θα πεφταμε πανω στη Ρομα.
voskos_7 (20-12-21)
Το να σέβεσαι τη Ρόμα δεν είναι μαγκιά - είναι αυτοταπείνωση...
john syggel (20-12-21)
Bookmarks