Σταθη μην παραπονεθεις. Ηρωα τον καναμε το νεο σας προπονητη.
Θα σπασει το πουλμαν του Μου ο Ρερος.
Σταθη μην παραπονεθεις. Ηρωα τον καναμε το νεο σας προπονητη.
θα κερδιζε η τοττεναμ ουτως ή αλλως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mε τη Λειψία στους 16 του Τσου Λι. Δε λέω ότι είναι εύκολη, το γράφω απλά για να δούμε με ποιον θα παίζαμε εάν παίρναμε εμείς την πρόκριση αντί των πετεινών.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sk12072 (16-12-19)
θα ειχαμε πιο ευκολο αντιπαλο στο τσαμπιονς λιγκ, απο αυτον που εχουμε στο γιουροπα.
Νομιζω παντως πως υπαρχει περιορισμος να μην παιζουν ομαδες απο την ιδια χωρα, οποτε η κληρωση θα ηταν διαφορετικη, με τον Ολυμπιακο αντι της Τοτεναμ στην κληρωση, αφου η Τοτεναμ δεν μπορουσε να πεσει πανω σε Λιβερπουλ και Σιτι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ε, δεν επεσε![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
giovanni#10 (17-12-19)
Πλακα κανω...
giovanni#10 (18-12-19)
Αυτόν τον Μουρίνιο ξέρουμε, αυτόν τον Μουρίνιο θα θυμόμαστε:
Μετά την επικράτηση της ομάδας του επί των «πολιτών» με 2-0 σε ένα ματς που είχε τρεις τελικές, ο Πορτογάλος δέχθηκε ερώτηση για το γεγονός ότι ο αντίπαλος είχε κατοχή της μπάλας που ξεπέρασε το 80%.
Και χωρίς να προβληματιστεί καθόλου απ’ αυτό, απάντησε χαρακτηριστικά: «Μπορούν να πάρουν την μπάλα σπίτι τους. Εγώ πήρα τρεις πόντους»
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (30-11-20)
voskos_7 (24-11-20)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και τα χαλασμενα ρολογια δυο φορες τη μερα λενε σωστα την ωρα.
Δικαιωμα του και καλα κανει ο Μουρινιο, αφου δεν εχει αναγκη κανεναν, αλλα εδω και χρονια, ασχολειται περισσοτερο με το τι ατακες θα πει, παρα με το τι ομαδα θα κατεβασει στο γηπεδο.
Η χρονια του με την Ιντερ ηταν κορυφαια, αλλα δυστυχως κολλησε σε αυτη, και οτι ομαδα παρουσιαζει απο τοτε, ειναι ενα κακεκτυπο της τοτε Ιντερ.
Το παθαινουν αυτο οι αντρες, οταν ερωτευονται καποια, αλλα η μοιρα τα φερνει να ζουν χωρια.
64 εκ λίρες ζημία λόγω covid.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (24-11-20)
giovanni#10 (24-11-20)
Δε θέλω να αγχώσω κανέναν σας, αλλά το συγκεκριμένο ποσό, δεν είναι κανένα σοβαρό.
Και εδώ που τα λέμε, ποιά χρονιά θα ήταν πιο πιθανή να απαγορευτεί η είσοδος στον κόσμο από την πρώτη της λειτουργίας του καινούργιου γηπέδου της Τόττεναμ;;;
drizzt (25-11-20)
voskos_7 (25-11-20)
Προφανώς: Στην Ελλάδα έχουν πέσει για πολύ λιγότερα. Απλά, στην Αγγλία, παίζει 100 να παίρνουν μόνο από την αντίστοιχη ΕΠΑΕ, χωρίς τους χορηγούς.
Bookmarks