drizzt (02-09-18)
drizzt (02-09-18)
καλα που υπαρχει και η τοττεναμ και χαμογελαμε λιγο τα τελευταια χρονια.παλι νικη και μια ανασα απο την κορυφη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μια ανάσα από την κορυφή είναι οι 5 πόντοι?![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
στην αγγλια ναι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (13-11-18)
Στην ξαδερφη και στη θειά μπαινει παντα πιο βαθιά.
flessanto (25-11-18)
Το επιβεβαιώνω. Ιδίως για τη θειά.
There is a Dude in town
flessanto (25-11-18), giovanni#10 (13-11-18)
― Bertrand Russell
flessanto (25-11-18)
καλα παρε τωρα κανενα κυαλι να μας βλεπεις και μιλαμε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν εχει πλακα να κοροιδευουμε την τοτεναμ αν λειπει ο παναης.![]()
flessanto (25-11-18)
― Bertrand Russell
flessanto (25-11-18)
Συνεχίζει την προέλαση της η αρμάδα του ποκετινο και του παναη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
πουτσα και η τσελσυ.ας περασει ο επομενος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Κέρδιζαν 0-1. Μαζεύτηκαν ΟΛΟΙ πίσω Κ η Άρσεναλ σφυροκοπούσε.
Μπήκε ο Κειν. Μυθική ασίστ και0-2
Καπάκι δοκάρι η Άρσεναλ.
Ματσαρα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μπραβο μωρη ομαδαρα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το είδα το ματς. Πλάκα έκαναν οι πετεινοί στους κανονιέρηδες. Και εντελώς αστείο το στήσιμο της Άρσεναλ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks