μιλαμε για μεγαλη βεντουζα
Την ισοπέδωσαν την Τσέλσι τα πετεινάρια. Πεντάρα της έριξαν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μιλαμε για μεγαλη βεντουζα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kαι πούτσα μη σου πω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
voskos_7 (03-01-15)
εμενα για πενταρα μου φανηκε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στο ματς με την Τσέλσι, τρέλανε κόσμο ο Harry Kane. Απίστευτος παίκτης που μ'εχει εντυπωσιάσει.
Αυτό είναι οφφ-σάιντ, ρε: Όχι τα άλλα, που κοιτάμε 40 φορές την γραμμή...
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Δόθηκε αυτό Οφ σάιντ ; Τι λες τώρα !
Άλλους κανονισμούς θα έχουν στην Αγγλία για αυτούς που κάνουν επίθεση πίσω απ'την σέντρα.![]()
Όχι - ήταν γυναίκα η επόπτρια: Ούτε η εκπαίδευση των διαιτητών δεν στάθηκε ικανή να εξηγήσει σε μία γυναίκα τι ακριβώς είναι το οφφ-σάιντ - αλλά το βασικό νόημα, το έπιασε και έτσι το παρακάτω βίντεο, της είναι μάλλον άχρηστο...
giovanni#10 (19-01-15), Reds (19-01-15)
Its inevtitable that Bale wont be in a Spurs shirt come August. The games started last week with his grubby agent's public utterances.
We were discussing this at work yesterday and doubting whether Β£50m would fully compensate us - the value of his goals and his all round talismanic qualities far outstripping the combined worth of the two or three mediocre in comparison players we might bring in with the fee. HOWEVER - best part of Β£100m is another matter and as pointed out above an amount Levy or anyone else couldnt turn down.
Hats off to ZB for starting this thread so early too. I used to post a fair bit in the days of LC. Now I am a lurker and have waited in vain over the last few seasons to launch myself into orgiastic end of season on-line celebration and general lauding it over our local rivals.............only to be bitterly disappointed. Well, I cant wait forever.....
COYS
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Τι στο καλό, σε Αγγλικό φόρουμ μπήκα?
Sent from my old iPhone using the new Tapatalk
Eventually, you did...
Έλα Στάθη, το ανοίξανε το θέμα της ομαδάρας.![]()
Αμα γραψει ο σταθης θα αρχισει η κατηφορα.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (22-02-16)
Κομμένες οι μαλακιες...
Πάμε μωρή ομαδαρα να τους τρελλανουμε όλους φέτος. παρτουζα πήραμε και τη σίτυ και προχωράμε. Είμαστε πολύ κοντά στον τίτλο.κατ ομαδουλες της πλάκας όπως τσελσυ και Μάντσεστερ έχουν φαει την σκόνη μας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΕΛΑ ρε Τότεναμ..Απλά με την United θα χάσετε και το λέω από τώρα.☺
μπραβο μωρη ομαδαρα.γαμησες και σημερα με ανατροπη σκορ.
πλεον ειμαστε μονοι μας 2 ποντους πισω απο τη λεστερ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
και στο europa πιστευω θα τα παει πολυ καλα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πιστεύω ότι η Τοτεναμ θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα και όχι το Europa. Τεράστια ευκαιρία για να πάρει πρωτάθλημα η φετινή.
ακριβως.πρωτοςστοχος ο τιτλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks