Betfair.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΟΠΑΠ!
; ;
;
Betfair.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΟΠΑΠ!
DNA .
Ψηφισα Ιντερνετ αλλα δεν εχει σημασια για μενα οπου και αν παιξω γιατι ειμαι μονιμα στο κουβα!
To ίδιο με τον Κυριάκο αλλά προτιμώ Ιντερνετ γιατί ειμαι τεμπελχανάς και βρισκω και καλύτερες αποδόσεις...
;
Εβαλα και τα τελευταια ευρουλακια που ειχα στα 2 σημερινα παιχνιδια...Ιταλια και Ελβετια!
Red-Mania : 30-06-06 11:00
Betfair. Ιδιοι λόγοι με του Σάκη. ( Αλλος ένας λόγος είναι οτι δεν έχει ΚΛΟΠΑΠ εδώ......)
.....
...
1925
2 . 2 betoto :p .
Ίντερνετ γιατί η γκανιότα του ΟΠΑΠ είναι υποτίμηση της νοημοσύνης μου και γιατί στο νετ βρίσκω περισσότερες επιλογές.
betoto !Rena
...
Internet βεβαια αφου εχει καλυτερες αποδοσεις και ειναι ποιο βολικο
Το συντριπτικό παντως ποσοστό των νέων ανθρώπων που παίζει , το κάνει απο το ιντερνετ. Είναι και η διάδοση της τεχνολογίας, η μεγαλύτερη άνεση, και φυσικά οι αποδόσεις που τις περισσότερες φορές δεν ειναι μούχλες όπως του ΟΠΑΠ...
;
.Rena
o betoto. .
live . .. - ( ). ... ...
Παίδες όπως ίσως θα θυμάστε, προσωπικά δεν παίζω καθόλου στοίχημα. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όμως: γνωρίζετε από το περιβάλλον σας άτομα που παίζουν συστηματικά και έχουν καταφέρει να βρίσκονται σε θετικό πρόσημο π.χ. μετά από έναν χρόνο τζόγου; Από περιέργεια ρωτάω... Ίσως και κάποιος ανάμεσά μας να βρίσκεται στο "συν" - αν θέλει, ας το πει.
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
+200 αλλά παίζω πραγματικά χαμηλά ποσά. Ξέρω και κάποιον άλλο που μπορεί να είναι στα θετικά όμως πολύ περισσότερο αλλά δε μιλάει ;)oikon7
DNA .
:pdrizzt
;
Μπα, κάρφωσε τον εσύ ;)sadi
DNA .
Αφηστε ησυχο το παλικαρι δεν εχει μια...του τα φαγε ολα στα Goodys το χθεσινο του "τυφλο" ραντεβου.
Κακίες ;)Hellraiser
DNA .
Bookmarks