"". 50 Betfair 295 . 3-4 . ( 4 15 .oikon7
"". 50 Betfair 295 . 3-4 . ( 4 15 .oikon7
.....
Εγω πάντως είμαι σε θετικό πρόσημο, εδώ και καιρό.
Παίζω σε 3 εταιρείες ώστε να εκμεταλεύομαι το bonus που δίνουν (betfair, betclick, betoto) και γενικά βγάζω ένα μικροποσό κάθε μήνα ώστε να λέω ότι κάνω την πλάκα μου, και δεν χάνω και λεφτά.
Και αν κάτσει κάτι καλό, κάνω και ενα δωράκι στο εαυτό μου![]()
Praktoreio... den eimai akoma 18 opote den mporw na graftw pou8ena.![]()
Ιντερνετ διοτι...
+Αποδόσεις
+Live Bet
+Ευκολια
+Βλεπω Live αγωνες κ παιζω
+Ειδικά στοιχήματα
+Ποικιλια
+Bonus εγγραφης
Βασικά,επειδή θέλω να γραφτώ και εγώ στο Ίντερνετ,θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις(ίσως να είναι και λίγο χαζές,αλλά θέλω να είμαι σίγουρος)
1)Για να ανοίξω λογαριασμό με κάρτα(με κάρτα θέλω) θα πρέπει να πάω σε μια οποαιδήποτε τράπεζα και να βγάλω μια πιστωτική?
2)Στην κάρτα αυτή θα βάλω ένα αρχικό ποσό π.χ. 5 Ευρώ και κάθε φορά που θα κερδίζω τα κερδισμένα πιστώνονται κατ' ευθείαν στην κάρτα?
3)Μετά από πόσο χρονικό διάστημα από την στιγμή που θα παίξω 1η φορά θα μπορώ να κάνω ανάληψη στην κάρτα μου?
4)Υπάρχει όριο επιτρεπόμενου στοιχηματισμού και όριο ανώτατου ποσού που κερδίζω?
5)Ποιες εταιρίες κατά την γνώμη σας είναι οι πλέον αξιόπιστες καιμε αρκετά καλές αποδόσεις?Με λίγα λόγια σε ποια μου προτείνετε να ανοίξω λογοριασμό?
6)Κάθε φορά που θα κάνω ανάληψη, κρατάει η τράπεζα κάποιο ποσό ως ''έξτρα φόρο''?
7)Επιβαρύνομαι οικονομικά με τίποτα άλλο?Είτε αυτό το άλλο αφορά τράπεζα από την οποία πήρα την κάρτα είτε την εταιρία στην οποία και παίζω...?
Αυτά για την ώρα.Συγγνώμη αν ήμουν ολίγον κουραστικός(ή μάλλον πολύ...), αλλά είναι η πρώτη φορά που θα παίξω με κάρτα στο Ίντερνετ(είχα και μια pay-safe card αλλά έχω ελάχιστα μέσα πλέον...) και θέλω να είμαι σίγουρος.
Παρακαλώ όποιος γνωρίζει(σίγουρα) έστω και ένα ερώτημα από τα παραπάνω,ας μου απαντήσει.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
lucigalletti7 (16-12-09), stelios-7- (16-12-09)
, ...
: .....
: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
.
,![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
banner Red-Dna (betoto, bwin, betfair) Red-Dna ( )
:
----------------
betoto.com live ! 100 .
----------------
bwin, , 10 , EUR 10, ( EUR 40).
----------------
betfair 20% . 30 30 . 30 48 .
----------------
banner ? Anti-Malware? [D] .
. ...
, 1823
ιντερνετ γιατι οι αποδοσεις ειναι καλυτερες και οι επιλογες περισοτερες
ποιο μεγαλη πουστια απο το στοιχημα δεν υπαρχει εχει παραγινει το χαλι....παιζω ελαχιστα..σε πρακτορειο παντα..
, , . .
( 1883-1957 , )
η sportingbet δεν εχει καποια κρατηση.αλλα υπαρχουν και αλλες βετfair,williamhill..που δεν κρατανε προμηθεια.
lucigalletti7 (17-12-09)
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!
Όταν πάω δηλαδή στην τράπεζα θα βγάλω μία MasterCard Debit ή Credit ή Visa???
:/ .......? ...Μπερδεύτηκα.........
...
οτι σε βολευει εσενα.μπορεις να παιξεις και με τις δυο.
Bookmarks