Eleni7 (27-05-12)
Eleni7 (27-05-12)
Τι έγινε ανακεφαλαίοση της Eurovision κάνετε απόψε;Της Τουρκίας το 2010 άρεσε σε κανέναν;
ΥΓ. Καλά των Lordi που βάλατε πιο πάνω, είναι από τα καλύτερα κομμάτια που κέρδισαν τα τελευταία χρόνια...
και άλλο καλό ... καλά που προλάβαμε και είδαμε στο διαγωνισμό Celine Dion ...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ελα για τον Νίκο...
nbqgr (27-05-12)
Νίκο είναι και αυτό!!!
Mακράν το αγαπημένο μου γιουροβιζιονικό των τελευταίων ετών.
kouzoulo (27-05-12)
Πάψτε ρε υπάρχουν ελληνικές συμμετοχές ιστορικές....
Coach (27-05-12)
ελένη θεός φυλάξοι![]()
Σκάνδαλο λέει, η Σουηδία χρησιμοποίησε εφέ slow motion στο τέλειωμα της παρουσίασης κάτι που απαγορεύεται
λέει απ' τους κανονισμούς. Αν ζητήσει ακύρωση η Ρωσία, κερδίζει αυτή. 3 λαλούν και 2 χορεύουν...
Από τις ωραιότερες συμμετοχές μας το Μάθημα Σολφέζ, σε μουσική του Χατζηνάσιου,
με την πολυαγαπημένη μου Μπέσσυ Αργυράκη, με την οποία πιτσιρίκος 8 χρονών στο Μαρούσι
ήμουν κρυφά ερωτευμένος και όταν την έβλεπα που και που στην Ερμού έτρεχα να
της πάρω αυτόγραφο (μάζεψα αρκετά στο τέλος) μόνο και μόνο για να είμαι λίγο κοντά της.
Πολύ μεγάλη φωνή (μαζί με την Αλέξια και τη Μαντώ την Άλκηστις και την Ελευθερία)
που ξεπερνά τα όρια του τραγουδιού πίστας και πραγματικά θα έδινα πολλά για να γυρίσω
(καλλιτεχνικά και όχι μόνο) το χρόνο πίσω, όταν και στο σανίδι και στη ζωή υπήρχε ποιότητα
και ήθος και όχι ξεκωλιάρες, πουσταριά και υποκουλτούρα κάθε είδους.
Ο Θεός να σ' έχει καλά Μπέσσυ, όπου κι αν βρίσκεσαι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimace : 28-05-12 στις 20:47
sirkostas (28-05-12)
αν και δεν την βλεπω καθε χρονο η φετινη θεωρω ηταν η πιο χλιδατη.
καθαρα σαν τραγουδι -περα απο σκηνικά χορευτικά κλπ κλπ- και σε συγκριση με γαλλίας ρουμανίας τουρκίας και "αφροντιζζζζιακ", νομιζω της ουγγαρίας αξιζε για λιγο ψηλοτερα
Να προστεθεί, αλλά η Μαντώ είναι φωνάρα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Φωνάρα είναι αλλά δεν τραγούδησε κάποιο κομμάτι που να πω ... ααααα θα μου μείνει για πάντα ... anyway ... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ... κολλάει και το περί ορέξεως καρύδα.![]()
Εμένα μου άρεσε πολύ και το περσινό μας τραγούδι, ιδιαίτερα ο γαύρος Stereo Mike με το 7 στο καπελάκι του!
Bookmarks