Ποιος κέρδισε τελικά; Με την ημικρανία που είχα χθες ... έχασα το υπερθέαμα.![]()
Τι έγινε παίδες βρακάκια, μπουτάκια, βυζάκια είδαμε γιατί από τραγούδια φαντάζομαι λίγα πράγματα;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ποιος κέρδισε τελικά; Με την ημικρανία που είχα χθες ... έχασα το υπερθέαμα.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Nαι, έχασες τα βρακάκια και τα μπουτάκια. Η Σουηδία κέρδισε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (27-05-12)
Δεν τα άκουσα όλα αλλά ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με τη φωνή της Αλβανίδας!!! Θεά η γυναίκα. Και το τραγούδι δεν ήταν άσχημο.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Θεά αυτό το τέρας? Μόνο η θεά Κάλι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
sabar77 (27-05-12)
Και live ορχήστρα όχι play back και μαιμουδιές
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Και γιατί δεν σας αρέσει ρε παιδιά της Σουηδίας; Μια χαρά η τύπισσα, ωραίο στυλάκι, όμορφη κοπέλα, τέλειο μαλλί (αν είχα ίσιο μαλλί, έτσι θα το είχα), πολύ καλή φωνή και σκηνική παρουσία. Και το τραγούδι μου άρεσε πολύ.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μια Eurovision θυμάμαι καλά ... του 1989 ... είχα μανία με τους ξανθομπούμπουρες με μακριά μαλλιά ... ήθελα να κερδίσει η Σουηδία ... έστω η Αυστρία αλλά το είχε πάρει μια αρχιμαλακία (γιουγκοσλαβία) ... έκτοτε δεν ξαναείδα παρά μόνο σποραδικά ... όταν πια καταργήθηκε η φάση να ακούς από φλαμανδικά μέχρι ελληνικά, μπλιαχ, η απόλυτη αηδία...
Ιταλία λοιπόν πρόλαβα ... είχε τότε ... τελικά μάλλον πρέπει να έχω προλάβει και το χτίσιμο της Ακρόπολης, δε μπορεί.
Να το ιταλικό του 1989...
Οι ξανθομπούμπουρες μου ... ειδικά ο Σουηδός θύμιζε λίγο Πάτρικ Σιόμπεργκ.![]()
Ο άλλος ψιλομπλιαχ ... του έχουν κάνει το μαλλί με μπικουτί.
Η απόλυτη αηδία που είχαμε στείλει εμείς και η ακόμη μεγαλύτερη που κέρδισε!!!
Αυτές είναι οι γνώσεις μου περί γιουροβύζιον ... εξειδικευμένη στο 1989.![]()
Kαμία σχέση με eurovision, έτσι? Απλά τους έβαλα επειδή είναι ξανθοί Σουηδοί![]()
Όταν μιλάμε για Eurovision και Σουηδία ΜΟΝΟ ABBA
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (27-05-12)
Coach (27-05-12)
abba kai boney m ...
Bookmarks