Καταπληκτικά αντικειμενική η ψηφοφορία.
Εγώ σας το λέω, η κουφάλα η Μέρκελ κανόνισε να κερδίσουμε πάλι για να μας αποτελειώσει! Θα είναι η χαριστική βολή!![]()
Καταπληκτικά αντικειμενική η ψηφοφορία.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
vasilis-thrylos7 (26-05-12)
Ακριβως, πλεον παει πρωτα η πολιτικη και μετα η μουσικη.Αλλα διαφωνω στην κριτικη επιτροπη.Δεν ειναι διαγωνισμος ταλεντου αλλα μουσικος διαγωνισμος.Πρεπει να ψηφιζει ο λαος αλλα με βασει τι του αρεσει ακουστικα.
Συμφωνω στο οτι δε ψηφιζουμε με κριτηριο τον χαβαλε γιατι το χαλαμε,πχ εγω δε θαψηφιζα την Ισπανια πριν απο καποια χρονια με το El chiki.chiki
Η θεση της ρωσιας δειχνει το επιπεδο αυτου του διαγωνισμου....
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η κριτική επιτροπή δεν είναι για ταλέντα μόνο, είναι άνθρωποι που γνωρίζουν από μουσική. Ακριβώς, το είπες και μόνη σου, είναι ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ! Μόνο για μουσική δεν ψηφίζουν όμως. Πόσες χώρες έχουν ψηφίσει και η Ισλανδία έχει ακόμη 0! Αν είναι δυνατόν. Και φέτος τα ίδια.
ΥΓ. Το είχε πάρει η Σουηδία από πριν πάντως...
Που τη βρήκαν αυτην την γλάστρα πάλι?
Δε συνεχιζω επειδη εγω δεν ασχολουμαι με την μουσικη σοβαρα.Ειμαι coach της κερκιδας σα να λεμε.Δεν εχω ιδεα δηλαδη.Τον διαγωνισμο αυτον τον θεωρουσα σαν κατι με το οποιο ολοι θα περνουσαμε καλα,κατι που θα μας ανεβαζε τη διαθεση.Πλεον εχει γινει εντελως της πλακα και πολιτικοποιημενος,οποτε μου ειναι εντελως αδιαφορος(σημερα τον ειδα επειδη κοιτουσατε εσεις να φανταστεις.
).
Rena (26-05-12)
Για να μη σου πω οτι τωρα αντι να περιμενω αποτελεσματα το εχω βαλει στο mute και ακουω rammstein.![]()
Η πιο ωραια στιγμη της Eurovision ήταν αυτή.
Να ψοφήσετε όλοι γαμιόληδες γυφτοσκοπιανοί. Άι σιχτίρ πουσταριά.
Κι εσείς ελληνάρες που πάτε καθημερινά δίπλα και τα ακουμπάτε να γαμηθείτε πατόκορφα μαλάκες.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eleni7 (27-05-12), Faithful (27-05-12), sabar77 (27-05-12), VALVERDES_7 (27-05-12), vasilis-thrylos7 (27-05-12)
Βγάλτε το ξανθό απ' την Σλοβακία να μας ξαναπεί τα αποτελέσματα, δε την χόρτασα!!![]()
Αφενός μεν η κακογαμημένη πουτάνα που μετέδιδε τους βαθμούς είπε 10 φορές τη "χώρα" της Μακεδονία, αφετέρου δε δεν μας έδωσαν ούτε έναν πόντο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Πάντως οι Τούρκοι μας έδωσαν 3 βαθμούς.
Και οι Βούλγαροι 1. Γαμιούντε αμφότεροι.
Rena (27-05-12)
Δημήτρη τα τηλεφωνήματά σου μας έδωσαν 1 βαθμό![]()
Rena (27-05-12)
Bookmarks