....Κι αυτος (o Σερβος)το βιολι του.
Πολλες μπαλαντες παιζουν παντως.
Καλη η Μολδαβια.Πλακα εχει.
Αυτός ο Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς κοντεύει να γίνει πιο παλιός κι απ' την ίδια την Eurovision. Έλεος ρε φίλε, έχεις πάει 15 φορές...
....Κι αυτος (o Σερβος)το βιολι του.
Πολλες μπαλαντες παιζουν παντως.
Καλη η Μολδαβια.Πλακα εχει.
Αυτός ο Μολδαβός, σπάω το κεφάλι μου απ' την Τρίτη να βρω ποιόν ηθοποιό μου θυμίζει...
panahs7 (26-05-12)
Nαι!!Και εγω αυτον σκεφτηκα!!![]()
Εdward Norton?
Rounders Πάνο?![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Rena (26-05-12)
Λοιπόν εγώ θα ήθελα να βγει της Κύπρου ή της Ισλανδίας.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
VALVERDES_7 (26-05-12)
Εγω Μολδαβια ή Ρωσσια. Και φυσικα Ελλαδα ή Κυπρο.
1.65 με 1.90 η Σουηδία, 5.00 με 6.00 η Ρωσία και 11.00 με 12.00 η Σερβία αυτή τη στιγμή.
Ότι να 'ναι με λίγα λόγια για την 2η-3η θέση.
21.00 με 22.00 η Κύπρος, 41.00 με 42.00 εμείς...
Ντάξει αν κερδίσουν οι γιαγιές τότε να το κλείσουν το μαγαζί. Διαγωνισμός τραγουδιού είναι υποτίθεται...
Μα γι αυτο θελω να κερδισουν οι γιαγιουλες.Το τραγουδι τους ηταν χαρουμενο ,οχι λυπημενο οπως των περισσοτερων,ουτε φυσικα στηρικτηκαν στην εμφανιση.Το θεμα ειναι η μουσικη να περναμε καλα.
Rena (26-05-12)
Συμφωνω με Πανο.
Μουσικος διαγωνισμος ειναι,ειναι εκνευριστικο να κερδιζουν ή να παιρνουν καλες θεσεις παρουσιες που ειναι παραταιρες.
Οι γιαγιαδες θα ηταν μια χαρα για κανενα πανηγυρι στη Μοσχα.
Βεβαια ο διαγωνισμος ειναι τελειως της πλακας,απο καθε αποψη και οχι μονο φετος.
Είχα πάψει να ασχολούμαι με την Eurovision για τον λόγο αυτό, ψηφίζουν όλοι οι άσχετοι βάση χαβαλέ. Άρχισα πάλι να βλέπω επειδή βάλανε κριτική επιτροπή, αν και πάλι ως προς το ήμισι επηρεάζει την απόφαση. Κανονικά έπρεπε να είναι 2/3 της κριτικής επιτροπής και 1/3 ο κόσμος. Πέρα από γούστα, αν το βραβείο το έπαιρνε η καλύτερη φωνή, τότε θα πήγαινε στην Αλβανία. Επειδή δεν είναι εύηχη η Αλβανική όμως, η σκηνική παρουσία ήταν μετριότατη ως κακή και το κομμάτι τραγικό, νομίζω ότι αξίζει να πάει στην μπαλάντα της Ισλανδίας που είναι αποθέωση. Αυτή είναι δική μου άποψη φυσικά, γνωρίζοντας από μουσική. Βασικό ρόλο παίζουν όμως κυρίως η πολιτική και μετά το κλικ στον κόσμο, δυστυχώς...
Σουηδία, Αλβανία, Εσθονία βλέπω εγώ.
*10 φορές ψήφισα Ελλάδα και 4 Κύπρο!
VALVERDES_7 (26-05-12)
Oταν πρωτοειδα το τραγουδι νομιζα οτι ειναι καποιο παραδοσιακο τραγουδακι που παιζουν οι Ρωσσοι,πχ τραγουδι που παιζουν οντως σε πανηγυρια.Δηλαδη κατι αυθεντικο κατι που που θυμιζει Ρωσσια και οχι απομιμηση της ποπ αμερικανικης κουλτουρας ή οτιδηποτε αλλο ξενο προς τη νοοτροπια της χωρας.Δε μου αρεσει η βαθμοθηρια ουτε οι συμμαχιες.Ας ψηφισουμε ο,τι ειναι ωραιο ακουστικα,οχι οτι ειναι συμμαχικο (πχ Σερβια Κυπρο(αν κι εγω το σκεφτομαι οτι πρεπει να τους στηριζουμε)) ή ο,τι αντιπροσωπευεται απο γυναικα με λιγα ρουχα (Γαλλια Ελλαδα...).
Bookmarks