Δεν είναι αποτελέσματα αυτά, προγνωστικά είναι και αλλάζουν συνεχώς. Μην ξεχνάμε όμως ότι η ψηφοφορία της Eurovision είναι περισσότερο "πολιτική" παρά αντικειμενική. Μια ζωή κι εμείς ανταλλάζαμε 12άρια με την Κύπρο. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια βάλανε και κριτική επιτροπή και τα αποτελέσματα είναι 50%-50% οπότε ελλατώθηκε κάπως η ηλιθιότητα της ψηφοφορίας. Πάντως το δικό μας δεν αξίζει και πολλά, ας μην έχουμε παράπονα...
εγώ που είδα σε βιντεάκι την εμφάνιση της Ήβης στον ημιτελικό δε μου άρεσε να πω την αλήθεια. σχεδόν μηδαμινά πίσω φωνητικά και μου φάνηκε να λαχάνιαζε η όμορφη κύπρια. όσο για τη δικιά μας είναι και πολύ όμορφη λέμεεεεεεεεεεμε το ζόρι 10άδα βλέπω πάντως.
VALVERDES_7 (26-05-12)
Γιατί πέρασε κατ' ευθείαν? Νόμιζα μόνον οι Βig 5 και η γηπεδούχος χώρα περνάνε κατ' ευθείαν στον τελικό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
H Ισλανδία? Όχι η Ισπανία?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλή επιτυχία και στις 2 κοπέλες γι'απόψε!
Με την Ελευθερία πηγαίναμε μαζί σχολείο .. so, καλή επιτυχία x10!![]()
www.f1rstlap.com
Eleni7 (26-05-12)
Έλεος ρεεεεε! Σοβαρή κοπέλα είναι .. άσε τώρα με την κρίση που δεν τα κατάφερε να ντυθεί!
www.f1rstlap.com
Geo 5 (26-05-12)
Πωπω λαρύγγι η Αλβανίδα ρε παιδί μου, κορώνες βγάζει...![]()
Δεν ειχα δει τιποτα ως τωρα...
Τι ηταν αυτο της αλβανιας ρε παιδια?![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
VALVERDES_7 (26-05-12)
Ωραίο της Κύπρου.Μ αρεσε.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
sabar77 (26-05-12)
Απορώ γιατί παίζει 3ο-4ο φαβορί η Ιταλία. Ένα αδιάφορο κομμάτι που έχει προμοταριστεί όσο κανένα άλλο. Ελπίζω να μην κερδίσει...
Bookmarks