Να κάνει κάνα αστείο να κερδίσει, μην τυχόν και πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο!
Να φύγει, να πάει αλλού! Εγώ άλλες μαλακίες δεν πληρώνω!![]()
Haris1984 (25-05-10)
ετσι ακριβως.οχι σαν τα περσινα που φαγωθηκανε κατι εκατομμυριακια ευρω για να δουμε το δηθεν τριντεντοχαμογελο του Σακις και το συνδετηρα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-05-10)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
panahs7 (25-05-10)
καλα,ναταν η μονη μαλακια που πληρωνουμε...αλλες τοσες πληρωνουμε με τη θεληση μας και δεν το κανουμε και θεμα.αλλα ας μην ανοιξουμε τωρα αυτη τη συζητηση.
Τραγικό τραγούδι, έχει γέλιο όμως..όταν το ακούω σκάω ένα χαμόγελο δε λέγεται!![]()
panahs7 (25-05-10)
Εντάξει ο classic Έλληνας... θα παλεύει χρόνια να κατακτήσει κάτι και μετά θα το απαξιώσει.. Κόβω το κεφάλι μου ότι αμα τυχόν στο μέλλον πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, παίζει απ' την επόμενη χρονιά να τους πούμε και μαλάκες!Δεν είδες στο Euro 2008 με τι στυλάκι μαμάω και δέρνω κατεβήκαμε...
![]()
Haris1984 (25-05-10)
μα ετσι κανουμε και ολοι Πανο!μεχρι το 2005 που πηγε η Ελεναρα και σαρωσε,ολοι,δημοσιογραφοι και κοσμος,τρωγονταν για το οτι δεν μας ψηφιζουν,δεν μας επιλεγουν κλπ.Μετα που καναμε το πανηγυρι κι εδω και μας ηρθε η λυπητερη,αρχισε η απαξιωση:P
Δεν παρακολουθω ευρωβυζί γιατί μου ψιλοαρέσει η μουσική και το τραγούδι. Και απεχθάνομαι τις μαλακίες.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (26-05-10)
Το ίδιο έπαθα κι εγώ φίλτατε, πήγα να σχολιάσω για τη Βουροβίζιον, είδα τα τελευταία τραγουδάκια, σκάλωσα και την έκανα με ελαφρά
Περάσαμεεεεεεε λοιπόνννν...............!!!(ήταν που δε θ`ασχολιόμουν....
)
Πάντως για να πω τη μαύρη αμαρτία μου, δε περίμενα να είναι τόσο καλό το κομμάτι live....με εξέπληξε ευχάριστα, πολύ ανεβαστικό....
Ειδικά σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, την παλεύει αρκετά!![]()
το τραγουδι δεν μου αρεσει αλλα μπραβο στον γιωργο αλκαιο πρωτον γιατι ειναι γαβρος και γουσαταρουμε.δευτερον και κυριοτερο γιατι πηγε εκει με ελληνικο στιχο.οχι με αγγλικο και μαλακιες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
BrazHlias (27-05-10), Galletti97 (27-05-10)
μα το τραγουδι ειναι κλασσικος αλκαιος φαιδρα
το τρομερο
"περασμενα ναι, ξεχασμενα οοοοοοοχι
χρεωμενα ναι, πληρωμενα οοοοοοοχι
τωρα τι ζητας,τι μ'αναζητααααααας
δεν γυριζω πισω μη το συζητααααααας"
δεν το θυμασαι? στο ιδιο μοτιβο ειναι.ασε που ειδα και το σχοινα να δηλωνει οτι το τραγουδι αυτο γραφτηκε απο 8 στιχουργους.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
θα βγουμε πρωτοι...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
stelios-7- (28-05-10)
ΩΠΑ!!!!
Ολα καλα με τον Αλκαιο και το τραγουδι αλλα θα ηθελα και 3-4 σεξ μπομ να χορεουν διπλα του...![]()
H πρόβλεψή μου για τον αποψινό διαγωνισμό:
[youtube]buGOZExVf8o[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks