καπως ετσι κοσμα.και φετος ηταν η πρωτη φορα-λογω κρισης- που δεν εγιναν προβολες σε διαφορες χωρες για την προωθηση του τραγουδιου.
καπως ετσι κοσμα.και φετος ηταν η πρωτη φορα-λογω κρισης- που δεν εγιναν προβολες σε διαφορες χωρες για την προωθηση του τραγουδιου.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (25-05-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τον γουσταρα πολυ οταν ξεκινησε, καποια στιγμη σε ανυποπτο χρονο ξενερωσα με την παρτη του..
Παντως το τραγουδι του αποψε σε σχεση με τα υπολοιπα 16 ηταν, αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα, πηγε τελικο, οποτε ετοιμασου να το ακουσεις σε 45659621038 διαφορετικα ρεμιξ το καλοκαιρι...![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Γιατί γράφουμε εδώ? Αφού έχουμε thread με μουσικά θέματα
Θα μου πείτε τώρα τι σχέση έχουν αυτά τα τραγούδια με τη μουσική?
Ε, αυτό είναι ένα άλλο θέμα
Τέλος πάντων τα μεταφέρω στα μουσικά θέματα και συνεχίζουμε εκεί![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Άκυρο. Πήγα στα "μουσικά θέματα" και έπεσα επάνω στους Iron Maiden. Σιγά να μη βάλω από κάτω τον Αλκαίο. Οπότε πείτε τα εδώ![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Du3lisT (25-05-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-05-10)
Υπήρχε ρε συ Κοσμά θέμα για τη γιουροβίζιον. Πάω να το βρω.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Done![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
differance (25-05-10)
εμενα παλι ο Αλκαιος ποτε δεν μου αρεσε σαν τραγουδιστης δεν το κρυβω.αλλα θεωρω τη φετινη του προσπαθεια αξιοπρεπη και πολυ καλη,καλυτερη σε σχεση με καποιων πολυδιαφημισμενων δηθεν σοουμεν περσι(ονοματα δνε λεμε,Ρουβαδες δεν θιγουμε).
Bookmarks