Που να δεις τι σκασαμε εγω κι εσυ για να παει ο Sakis.....
Που να δεις τι σκασαμε εγω κι εσυ για να παει ο Sakis.....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (20-05-09)
ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ!!! ποτε δεν καταλαβα ολη αυτη την ανησυχια του να παρουμε καλη θεση!!! ενταξει την 1η το καταλαβαινω , διοτι αν ερεθι στη χωρα κερδιζουμε , πες , καποια μπονους , που βεβαια δεν ξερω αν το προσημο εσοδων - εξοδων ειναι θετικο προς εμας ή θετικο προς αυτους που το διοργανωνουν!
θα γινει της φουκουσιμας
Τι λε ρε Βαλαντη υπαρχει περιπτωση να γυρισουνε σε μας τα λεφτα που δινουμε για τους αμουσους μαλακες;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ε γι'αυτο και εγω θα κλεισω το σημερινο με το περιφημο πλεον "αν με βρισουν θα φυγω!"
αντε καλο βραδυ , παλι μεγαλη συζητηση πιασαμε! θα σε παρω τηλ
θα γινει της φουκουσιμας
20 σελίδες ρε αλάνια;;;;;;; μωρε μπράβο......εγώ δεν είδα παιδιά καθόλου αυτό το απαίσιο σοου, αλλά είμαι σίγουρος πως μας έφαγε η συνωμοσία των βόρειων χωρών...![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (20-05-09)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ποιές εννοείς;Η εν λόγω κυρία είναι αδυναμία του γιού μου και του έδωσα την ευχή μου πάντως. Έχει γούστο το παιδί έμοιασε στη μάνα του.
Πάω τώρα στο θέμα "ΑΝΤΡΕΣ" για να θαυμάσω τον Κρουζ για άλλη μια φορά. Μόνο εσείς έχετε μάτια; Μωρέ υπάρχουν κάτι φαλλοκράτες εδώ μέσα![]()
― Bertrand Russell
mpak (21-05-09)
ρε παιδια ξερει κανεις ποτε ειναι η γιουροβισιον?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (23-05-10)
Aν δεν κάνω λάθος την Τρίτη και την Πέμπτη είναι οι 2 ημιτελικοί και το Σάββατο ο τελικός. Τώρα όσον αναφορά το ελληνικό τραγούδι καλά κάνουν και δεν το προβάλουν (βασικά ούτε ο ίδιος ο Αλκαίος δεν το ακούει)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (23-05-10)
Στον μεθαυριανό ημιτελικό ο ΟΠΑΠ δίνει 1o φαβορί το ελληνικό τραγούδι για πρόκριση στον τελικό. Φαντάζομαι πόσο για το μπούτσο είναι τα υπόλοιπα τραγούδια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks