Rodner7 (17-05-09)
Rodner7 (17-05-09)
Γιατι στο Λονδινο του χρονου ρε παιδια?
Το Οσλο δεν ειναι η πρωτευουσα της Νορβηγιας ή μαλακιες μαθαιναμε στη Γεωγραφια στο σχολειο?![]()
Φέτος με Saki του χρόνου με Sadi![]()
Βασικά μπορεί να κατέβει με αγγλικό στοίχο με το fuck the PAO and the highway.Στο μπαλέτο έχω ένα πρόβλημα. Όποιος έκανε φέτος τις καλύτερες κωλοτούμπες στο φόρουμ ας δηλώσει συμμετοχή![]()
μπα δε νομιζω...
ρακιτζής και μαντω πραγματι τελειωσαν. εξαλλου νομιζω οτι σχεδον ολοι εξαφανιστηκαν απο τη γενια τους.. θυμαμαι καλλιρη, λιβιερατο, αλκαιο, σχοινα κ.α. ηταν πρωτα ονοματα πριν 20 χρονια.. ακομα και η γαρμπη μπηκε στο περιθωριο.. μονο ο δαντης εμεινε απο τη γενια τους
οσο για τη βισση οποιο σταθμο κι αν ανοιξεις εκτος απο τους ροκ μας τα εχουν πρηξει με τα σαβουροτραγουδα του τελευταιου της δισκου
ο πουτσακης εχει καταλαβει εδω και καιρο οτι εχει ημερομηνια ληξης.. για αυτο το γυρισε στις παρουσιασεις σοου, ταινιες κτλ..
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Η Παπαρίζα εφτιαξε τη καριερα της χαρη στη Γιουροβιζιον. Κι η Καλομοιρα επισης ανεβηκε με τα περσινα, αλλο που κανει και την αρπαχτη με τους Γιαπωνεζους.
Κι ο Ρουβας τη πρωτη φορα που ειχε παει και βγηκε 3ος, ειχε ανεβασει παρα πολυ τις μετοχες του χαρη ΚΑΙ στη φοβερη προπαγανδα του κυκλωματος που μας ειχε ζαλισει τα πελέ οτι η Ρουσλάνα που ειχε κερδισει τοτε ηταν ψευτικη νικητρια χαρη στις σικε ψηφους των Ουκρανων, Λευκορωσων και λοιπων πρωην σοβιετικων. Λες κι ο Tasos δεν ειχε ψηφιστει αβερτα απο τους βαλκανιους για κεινο το ηλιθιο Σέικ Μι Αμόρ.
Να πω και κατι αλλο που δεν εχει σχεση με το τραγουδι χθες. Σπαστηκα τρομερα απο το απλετο γυφταριό που επεδειξαν οι αδερφες Μαγγιρα. "2 βαθμους μας δινει η Ελβετια? Μμμμ, μας υποχρεωσαν κι αυτοι!", "κανένα βαθμο απο τη Τουρκια, εμεις τους δωσαμε ομως!" κλπ. Λες και πηγαμε να παιξουμε το ρολο του ζητουλα στην Γιουροβιζιον κι οι αλλοι ηταν υποχρεωμενοι να μας πνιξουν στα 12αρια.
mpak (18-05-09)
εδω ειχε βγει η τουρκαλα και ελεγαν κωστα μου για κατι λουκουμακια που ειχε μοιρασει στις περιοδειες της.
σε μια αποστροφη του λογου της λεει:και αυτη παντως πρεπει να εφαγε καμποσα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (17-05-09)
Ρε παιδιά συγνώμη που ρωτάω αλλά ήταν στη Μόσχα και ο ΧΑΡΗΣ ο ΣΙΑΝΙΔΗΣ ?
Φαντάζομαι ότι ο λόγος που βρέθηκε εκεί είναι ότι θα άκουγε από τις φίλες του (με την καλή έννοια) πόσο μεγάλη ήταν , και πόσο τριχωτή , και πήγε να δει από κοντά και αυτός τη Ρώσικη Αρκούδα.
Α, ρε Χαρούλη και να έπαιρνε χαμπάρι ο Βλαδίμηρος ότι ήσουν εκεί , το καλοκαίρι στη Μύκονο θα έλεγες στις φίλες σου (πάντα με την καλή έννοια) τις εντυπώσεις σου από τις πετρελαιοπηγές της Σιβηρίας.
GIOVANNI SILVA DE OLIVEIRA ... ΤΕΛΟΣ
μετα τα ανακοντα ηθελε να φαει και κανα ρωσικο χοχο!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
τον ειδα και εγω τον παλιοπουστα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
λιγο καθυστερημενα
εμενα μου αρεσαν της ισλανδιας , απιστευτη φωναρα και πολυ ωραιο τραγουδι και βεβαια της μαλτας , της νορβηγιας μου αρεσε , αλλα θα τον εβαζα καπου στο 5!!
θα γινει της φουκουσιμας
Καθησες και ειδες τη Γιουροβιζιον ρε;
Εμενα μου αρεσε του Μπαγκλαντές.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks