τα στοιχηματα τον εχουν 2ο με αποδοση 6 και τον Νορβηγο πρωτο με 2.25
και ο σακης βγαινει 2ος-3ος σημερα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τα στοιχηματα τον εχουν 2ο με αποδοση 6 και τον Νορβηγο πρωτο με 2.25
Αν καταλαβα καλα απ'οτι ειδα, στο ανταλλακτηριο παιζεται με αποδοση 10,5 να ΜΗΝ κερδισει ο Θανάσης.
Οπ!
Τάσος λεγεται ο Ρουβάκαρος?
Κι εγω κολλησα με το Θανάσης!![]()
sk12072 (16-05-09)
οντως κωστα μου και εγω δεν το ηξερα.και ελεγες απο το πρωι θανασακης..λεω κατι περισσοτερο θα ξερει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εγω αλλο ρωταω.σε τι σειρα εμφανιζεται σημερα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
'Ογδοος στους 25, όχι και τόσο καλά.
Δεν μου αρέσει η ελληνική συμμετοχη,ούτε το τραγούδι ούτε το χορευτικό,δεν ταιριάζει με τον ρυθμό.
Προσωπικά η Γερμανία μου αρέσει πολύ,πρέπει να βγει τριάδα,αν όχι θα είναι σκάνδαλο..
Ορίστε η συμμετοχη της Γερμανίας.
[youtube]www.youtube.com/watch?v=81Z4pinF1mU[/youtube]
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Αν κανει κατι καλο καποιος απο τους μεγαλους θα ειναι ειτε η Γαλλια ειτε η Αγγλια οι οποιες φερανε μεγαλα ονοματα φετος...Ισπανια και Γερμανια δεν τις βλεπω για πολλα πολλα..(Η Γερμανια θα εχει στην σκηνη την μεγαλυτερη στριπτιζεζ στον κοσμο παντως..)
Πειράζει που ξερνάω με το ειδος της μουσικης, τα τραγουδια, τους στιχοι, τον ρυθμό, τους τραγουδιστες, τα χορευτικά και τις φατσες;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (16-05-09)
πειραζει που εισαι και η πρωτη φιρμα ?πειραζει?
που λεει και το γνωστο ασμα...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΣΑΚΗHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HH![]()
*****8.23*****
Δε λες παλι καλα που δεν τον λενε Λαυρέντη, Θεόφραστο, Θεοφάνη κτλ... Πως να το "τσιρίξεις";![]()
smageo (16-05-09)
Καλο το ποιοτικό τραγούδι και το κλασικό,και η Burkina Faso που αναγκάστηκα να παρακολουθήσω (taaa,τα,τα,taaaaa,taaaaaaaa,taaaaaaaa,taaaaaaaaaa aaaaaa,τα,τα,τα),αλλα ρε παιδί μου ,πας να διασκεδάσεις και γυρίζεις ποιο μελαγχολικός σπίτι σου.
Ένταξη και κάνα χοροπηδηχτο καλο είναι για τον ψυχικό μας κόσμο.(δεν μας πήραν και τα χρονια)![]()
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Ξεχνα το γιατρε.
Καρασικέ του κερατα ειναι ο θεσμος. Ενα μπλοκ οι βαλκανιοι, ενα οι πρωην σοβιετικοι κι ενα μικροτερο οι σκανδιναβοι. Οι δυτικοευρωπαιοι ειναι χαμενοι απο χερι, εξ ου και η απουσια εδω και χρονια της Ιταλιας, μιας χωρας με τεραστια μουσικη παραδοση.
Πχ η Κυπρος θα δωσει το 12αρι στην Ελλαδα, ακομα κι αν η ελληνικη συμμετοχη απαρτιζεται απο μενα και τον Sadi που θα ερμηνευουμε το "Περνά-περνά η μέλισσα" εχοντας ως μπαλετο τον Pandragon, τον SK12072 και τη Κουζουλή!![]()
Dr.Red (16-05-09)
Γιαυτό επανήλθαν οι επιτροπές φέτος στον διαγωνισμό, για να σπάσουν τα μπλοκ και οι συμμαχίες.
Προσωπικά πιστεύω πως σήμερα θα κερδίσει το Ηνωμένο Βασίλειο που έχει με διαφορά το καλύτερο τραγούδι. Και τον Andrew Lloyd Webber επί σκηνής. Τελευταία ευκαιρία να σωθεί κάτι από αυτόν τον διαγωνισμό σαν μουσικός διαγωνισμός. Φτάνει πια με τα τραβέλια, τις κακομοίρες και τον κάθε ανώμαλο που περνιέται για καλλιτέχνης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τωρα εχω βαλει κι ακουω καποια τραγουδια στο youtube, αφου δεν ειδα το σωου προχθες.
Ελλαδα, Τουρκια κι Αζερμπαιτζαν ειναι παντελως για το πεος, απο καλλιτεχνικης αποψης.
Αγγλοι, Γαλλοι, Νορβηγοι και Γερμανοι χωρις να εχουν και τιποτα αριστουργηματα, τουλαχιστον δεν ειναι για τη λαχαναγορά.
karalamanajic (16-05-09)
Bookmarks