ας ειστε μ οποιον θελετε αρκει να μη τον ψηφισετε![]()
ας ειστε μ οποιον θελετε αρκει να μη τον ψηφισετε![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Faithful (15-05-09)
Ας μη μιλάμε για Ξυλούρη σ'αυτό το θρεντ.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sirkostas (15-05-09)
Προσέξτε πάντως τη Μεγάλη Βρετανία η οποία έχει φέτος στη σύνθεση, στους στίχους αλλά και επί σκηνής -θα παίξει στο πιάνο- τον τεράστιο θεατρικό συνθέτη Andrew Lloyd Webber.
Και φέτος έχουμε και επιτροπές, όχι μόνο televoting![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αυτο ηταν το προβλημα τα τελευταια χρονια και βγαινανε κατι τυχαιοι.το televoting.
σιγα μην ειχε βγει ο μπιλαν αν υπηρχε και επιτροπη...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ποιός Σάκης βρε και ποιός Νορβηγός..
Και στη Eurovision ο ένας και μοναδικός νικητής-θεός είναι ο Σωκράτης.
Για να μην ξεχνιόμαστε
[youtube]www.youtube.com/watch?v=qvI1qyjMZkY[/youtube]
mpak (15-05-09)
Αφού το ξέρεις ότι ποιότητα και γιουροβίζιον δε συμβαδίζουν. Για χαβαλ'έ και πολιτικά συμπεράσματα προσφέρεται.
Όπως και στην προηγούμενη γιουροβίζιον που πήγε ο Σάκης δεν ήταν καλός στον ημιτελικό αλλά στον τελικό έσκισε. Νομίζω ότι θα πάει πολύ καλύτερα αύριο.
Σκυλομπαρόκ;![]()
Παλι για το πανηγυρακι μιλαμε;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (15-05-09)
Ρε παιδια συγγνωμη και χωρις να θελω να το παιξω ποιοτητας και ιστορια,αλλα τι σας αρεσει σε αυτη την μαλακια?Δλδ ειλικρινα ειναι απο θεμα αισθητικης οτι πιο λετσαριο εχω δει,τιγκα στους γκει αλλα αυτους τους κραγμενους τυπου γαλαζιο στρειδι,καργα παρακμη η ολη φαση...Και απο θεμα τραγουδιων,δλδ τι να πω αυτη λαλακια του ρωσου περυσι δν ακουγοταν,κατι ρουσλανες ουτε καν υπαρχουν...Ας πουμε ενα κομματακι ενος ρουμανου ηταν πολυ σωστο μπιτακι,ακουγοταν ολο το καλοκαιρι πριν καμμια 3ετια,και δν κερδισε...Δλδ ειναι και τιγκα στημενα.
Και η πλακα ειναι οτι παιζει τοσο πολυ στην τιβι και στο ραδιο που ακομα και εγω που δν εχω δει ευροβιζιον φετος,5τραγουδια τα ξερω...
Πιτσιρικας εβλεπα τη Γιουροβιζιον, οταν κατεβαιναμε με ελληνικο στιχο. Κατι μαθηματα σολφεζ και τετοια τα θυμαμαι με συμπαθεια.
Απο τοτε που κατεβαινουμε με ξενο στιχο ευχομαι καθε χρονο να πατωσουμε. Το αυτο ευχομαι και για τον Θανάση αυριο βραδυ, οσο κι αν μου ειναι συμπαθης ως καλιτεχνης.
Δεν εχω παθει τη πλακα που εχει παθει ο συνονοματος παραπανω που εμαθε τα τραγουδια απ'το ραδιο, επειδη δεν παρακολουθω ΜΜΕ.
Μονο το πρωι σημερα που ετοιμαζομουν για εξω κι ειχα τη τηλεοραση στο ΜΕΓΚΑ, ηταν σε ανταποκριση απο Μοσχα με τον Οικονομεα και τον Καμπουρακη ο Πιπιλογατούλης ονοματι Πουλοπουλος κι ακουσα κι εγω κατι παπαριες περι Θανάση και Γιουροβιζιού. Ευτυχως εχει χιουμορ ο Καμπουρακης και τον πηρε στη πλακα, δηλαδη, αλλιως ηταν για φασκελα η ολη φαση.
Aν ήξερες πόσα εκατομμύρια ξοδέψαμε για τον Θανασάκη -τα οποία φυσικά θα πληρώσουμε εσύ κι εγώ- δε θα την έβλεπες με τόσο χιούμορ...![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (15-05-09)
Καλομοιρα 4ever!
τι ωρα ξεκινανε το βραδυ?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
22.00
καλα εγω δε τρελενομαι κιολας
ειδα λιγο τα τραγουδια κ κανα ρεπορταζ απο μοσχα να περναει η ωρα
στον ημιτελικο ειδα μονο τη κυπρο κ εμας κ το ιδιο θα κανω κ σημερα
αν δε βγουμε πρωτοι θα πω κριμα, αν βγουμε θα πω μπραβο κ μεχρι εκει
δεν ειναι παντως ολα τα τραγουδια κ οι εμφανισεις σκουπιδια
πχ του Αζερμπαιτζαν ειναι ενα κομματακι π ακουγεται ευχαριστα
Της Παπαριζου ηταν ε καλο τραγουδι με τελεια εμφανιση κ της Σερβιας(αυτο ηταν με μια κοντοχοντρη?) ήταν μια χαρα
Του Ρωσου ηταν μαλακια αλλα ενθουσιασε το τρικ με τον παγο
Οσο για τοτε που ειχαν βγει τα τερατα κ η Ρουσλανα... ενταξει περα απο τις συμμαχιες των χωρων ψηφιζουν πολυ πιτσιρικια για χαβαλε. Ξερω για παραειγμα πολλα 15-16 χρονων που ειχαν ψηφισει τερατα
ενα σοου ειναι η Γιουροβιζιον απλα τα καναλια βρισκουν ευκαιρια να γεμιζουν το χρονο τους
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks