differance (15-05-09)
differance (15-05-09)
σε τι σειρα βγαινει ο σακης;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
2ος λενε μετα τον Νορβηγο![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
πρωτα νορβηγια και μετα ελλαδα.τοσο γρηγορα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Νορβηγία λέμε!!! Γιατί δεν τον συμπαθείς ρε Μαργαρίτα;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ουε να τον βλεπω δε μπορω! μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι!
κι αυτη του η προφορα..![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν ξέρω εάν είδατε τον χθεσινό ημιτελικό αλλά η εμφάνιση του Sakis ήταν χάλια. Όταν λέω εμφάνιση εννοώ συνολικά και όχι αποκλειστικά δική του. Και εξηγούμαι:
Κατ' αρχήν τα backing vocals μιας κοπέλας ήταν πιο δυνατά και από τα δικά του φωνητικά. Δεύτερον ο σκηνοθέτης τον έχανε συνέχεια με μακρινά και άσχετα πλάνα. Ακόμα και την ελληνική σημαία την έδειξε ανάποδα. Και τρίτον περίμενα καλύτερα χορευτικά από κάποιον σαν τον Σάκη -καμιά ανάποδη τούμπα πχ.
Υποτίθεται όλα θα γινόντουσαν σωστά. Θεωρώ πως αύριο στον τελικό θα τα διορθώσουνε. Διαφορετικά ...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τα φωνητικα δεν τα προσεξα, για τον σκηνοθετη εχεις απολυτο δικιο!
αρκετα δευτερολεπτα εδειχνε γενικά
και να σκεφτεις οτι στις προβες τα πραγματα ηταν χειροτερα, αλλα ευτυχως που το μαζεψαν λιγο
Οσο για το χορευτικο, πιστευω οτι το τραγουδι δε προσφεροταν για κατι παραπανω γι αυτο κ εδωσαν πολυ βαση στα εφε(βλεπε διαδρομος, σημαια κλπ)
Εγώ είμαι με τη Νορβηγία.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
mpak (15-05-09)
Έχω κολλήσει. Το ακούω όλη μέρα.![]()
Τουλάχιστον Νορβηγία, Κροατία, Αγγλία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία είναι πάνω από μας.
sirkostas (15-05-09)
kouzoulo (15-05-09)
Bookmarks