Πάντως το περέα περέα του Ισπανού ήδη μπήκε στο τρακλιστ του ΣΕΦ!!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πάντως το περέα περέα του Ισπανού ήδη μπήκε στο τρακλιστ του ΣΕΦ!!![]()
εγω το ελεγα οτι η καλομηρα θα εβγενε τριτη
gate7
Ωπα, έχουμε και θεματάκι. Εμένα μου αρέσει η Νορβηγία.
[youtube]6J9niYt4XJw[/youtube]
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
mpak (15-05-09)
ο Νορβηγος μου τη δινει!!
μ αρεσει το Αζερμπαιτζαn
η κυπρος θα περασει μονο με θαυμα
παμε saaaaaaakiiiiiis![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (14-05-09)
Οι χορεύτριες της Πολωνίας είναι όλα τα λεφτά.
.
Κούκλος ο Σάκης!![]()
Ποιον άλλο;![]()
Αυτή η Αϊσέλ από Αζερμπαϊτζάν μου πήρε τα μυαλά. Τι μωρό ήταν αυτό ρε παίδες; Να το πιεις στο ποτήρι λέμε.
To καλυτερο ειναι της ουκρανιας!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=2qOXxdF5QLE[/youtube]
τελικα περασε ο σακης.ανακοινωθηκε λεει τελευταιος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Κρίμα που δεν πέρασε η Κύπρος και πέρασαν κάτι Ουκρανίες, Αλβανίες και Μολδαβίες... Ηταν ωραίο το κομμάτι...
Giwrgos7Alexpoli (16-05-09)
Ποιος πιστεύετε θα κερδίσει τον αυριανό διαγωνισμό?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks