Ορε αμα λέω ργώ οτι έχουν πολλά κοινά η καλομοίρα με το αεκ κάτι ξέρω... το ΑΛΤΕΡ την είπε ηθικά πρώτη... Σας θυμίζει τίποτα...;;;;![]()
Μιλάμεεεε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
μπραβο στην καλομοιρα.την εφαγε το ανατολικο μπλοκ.![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
xaxa kalo
Περαία Περαία!!! ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!!!![]()
Chiki Chiki for ever λέμε!!!
Τι αδικία ήταν αυτή... ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
mpak (26-05-08)
καλά είχα τρομερή πρόβλεψη , βρήκα την πρώτη τετράδα αλλά με άλλη σειρά . και μου άρεσαν κιόλας .
ουκρανία - ρωσία - αρμενία - ελλάδα .
επιπλέον κίνητρα συμπάθειας :
ουκρανία λόγω Φωκά , ρωσία λόγω Φωκά και την κοπελιάς (παναγιά μου) , αρμενία λόγω τίτλου (όλα τα λεφτα λέμε) και ελλάδα λόγω καλομοίρας και εθνικισμού .
υ.γ. στα πόσα άκυρα τραγούδια βαράει TILT η γιουροβίσιον . ρε τι είναι αυτοί , που πάνε ;;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
σόρυ αδερφέ ανάποδα τα έβαλα . ανασκευάζω :
ουκρανία λόγω Φωκά και την κοπελιάς (παναγιά μου) , ρωσία λόγω Φωκά
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
μαζι σου αλλα βγαλε εξω τον πουστρωσο μου θυμιζει μια ενωση μαρτακη-σαμπρελ τραγικος![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ε όχι και πούστης το παιδί !!! γιατί το λές αυτό ;; επειδή τον κουνάει ο άνεμος ;;; ε ;;![]()
Ναι εχει πολλα μποφωρ στο Βελιγραδι...Γι' αυτο μαζευτηκανε φετος εκει οι αδελφες ψυχες ολου του κοσμου.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (26-05-08), makis_7 (26-05-08)
ναι αλλά ο εθνικός μας σταρ έλειπε !! γιατί ρε συ ;;;
Φοβοτανε μην παγωσουνε τα μπουτια του απο τον αερα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Είπε να αφιερωθει στη ...Μαύρηνύφη
Μιλάμεεεε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
kouzoulo (26-05-08)
ρε παιδια ειδα αυτο και δεν ηξερα που ηταν ο καταλυλοτερος χωρος για να το ποσταρω , ωσπου ειδα αυτο το thread και ειπα οτι ταιριαζει τελεια!!!!
![]()
θα γινει της φουκουσιμας
makis_7 (29-05-08)
Bookmarks