Αντε να χαθειτε Fucking Greeks!
Το κορυφαιο ηταν που φωναζε θα πεσω και απο κατω οι Ελληναρες της φωναζανε ΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Ε,άμα είναι ληγμένο το χορταράκι... ή αμα το χτύπημα στο κεφάλι είναι δυνατό...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αντε να χαθειτε Fucking Greeks!
Το κορυφαιο ηταν που φωναζε θα πεσω και απο κατω οι Ελληναρες της φωναζανε ΠΕΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.....
Ψηφίζω χωρίς δεύτερη κουβέντα ΝΑΙ. Πεσε μωρή να τελειώνουμε... Αηδίες Γιουροβίζιον και δε συμμαζεύεται... :pΑρχική Δημοσίευση από Hellraiser
ΓΔΥΣΟΥ ΒΑΝΕΣΑ, ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ!!!![]()
Ναι!......Γελούσανε και την χειροκροτούσανε!!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Εγω ειχα την εκπομπη στην τν αλλα με κλειστο ηχο.![]()
Μονο τους Lordi ειδα.Κριμα που εχασα το σοου της παλαβιαρας.Ειναι ζωντανη διαφημηση του τι παραγει η ολλανδια.:p
Εχασες!!! όλα τα λεφτά η μάσκαρα που έτρεχε στα μάγουλα (και μετά λένε για τους Lordi)
Α, ρε πανηγύρια που έχουν έρθει (και πληρώνουμε και ένα κάρο λεφτά)
Καλη επιτυχια αυριο στη μουμια και στον Νο1 φαν της τον Petrokappa...
Φανταζομαι ολος ο κόσμος τώρα βλέπει τα Ευρωβυζιά... (να ακουγε και μουσικη... χοχοχο)
Severina rulezzzzzzzzz....αντε και σε λιγο θα εχετε και ανταποκριση απο την απεσταλμενη μας PK.
Α,τραγουδησε και η κυλοτα; Χοχοχοχοχοχο... θα εχει λιποθυμήσει η απεσταλμένη...Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Ναι απο τη ζηλεια της!Ψαχνει να βρει το συνολακι που φοραγε η Severina εδω και πολυ καιρο!
Ε,και δεν όρμαγε να της το παρει της αντροχωρίστρας (ή αντροπηδήχτρας... μπερδεύτηκα...)
Ε,ρε πούστη μου ηχορρύπανση... Τι το θελες ρε Κυριακο και μου ειπες να ανοίξω την τιβι;
Σκασε και βλεπε τους παπαγαλους να χοροπηδανε!
Το πανηγύρι της τρελλής... Αφού ξεφτιλίσανε και τον Τσιτσάνη, αντε να δούμε τι αλλο θα ξεφτιλίσουμε...
Ωραιο πανηγυράκι παντως για να γινομαστε ρομπες.
Στο μεταξυ αυτο το σκηνικο με την ανασκοπηση της ελληνικης ιστοριας (βυζαντιο καραγκιοζη κλπ κλπ ) δε μοιαζει με playback της πρωτης μερας των ολυμπιακων αγωνων;;;
Ρένα μοιάζει με playback της ξεφτίλας μας. Για να μην πω για τη μουσικη και το τραγουδι...
Να πω την αληθεια παλι χωρις ηχο ειμαι.Αποσπασματα βλεπω μονο και κλεινω παλι τον ηχο.Αλλα τωρα ηρθε η μεγαλη στιγμη.Παμε γερα Φινλανδια !!!![]()
![]()
![]()
Χοχοχοχοχοχοχο... παντως δεν εχω να πω, πανέμορφα παιδιά οι Φινλανδοί...Ασορτί με το τραγούδι τους....
Ασε που αυτή η ψηφοφορία "ντε και καλά από τον κόσμο" μου τη δίνει στα νεύρα...
Bookmarks