Αιντεεεεεεεεεεε....![]()
Αιντεεεεεεεεεεε....![]()
Τι ήθελες να βάλω ? την Βίσση ?
Οχι αυτη θα τη βαλει ο Βασιλης ο ιδρυτης του φαν κλαμπ του Ρακιντζη...
Παντως εκει που εκανα ζαπινγκ επεσα στη τραγουδιστρια του Μονακο...τρελο μωρο!
Στηριζω Ισλανδια....FUCKING GREEKS!
Ποιος την &%#*&$#( την Βίσση; ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΡΕ!!!!!!
Δεν τα έχω ακούσει όλα τα τραγούδια που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Εχθές είχε κάτι σαν "προκριματικούς" και άκουσα καμιά ντουζίνα από τα οποία δεν μου άρεσε δυστυχώς κανένα... Νομίζω το καλύτερο από αυτά που θα συμμετέχουν και έχω ακούσει είναι το No, No, Never των Texas Lightning που αποτελεί τη συμμετοχή της... Γερμανίας...! Ακούγεται περίεργο η γερμανική συμμετοχή να είναι ένα τραγούδι country, αλλά δεν αφαιρεί από την ικανοποιητική αξία του άσματος. Τέλος πάντων, χαβαλές να γίνεται...
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Αυτο είναι ! Χαβαλές πάνω απ' όλα !Αρχική Δημοσίευση από oikon7
Σιγά τώρα μην ασχοληθούμε σοβαρά τώρα, πιο είναι καλό και ποιό όχι...
Υποστηρίζω σφόδρα τους Lordi γιατι απ' ότι έμαθα η Ανδόρρα που κατέβαινε με ζαρτιέρες αποκλείστηκε στον ημιτελικό![]()
![]()
![]()
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ναι ρε συ....κριμα!!![]()
![]()
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Καλα παντως οποιος εβλεπε αυτο το γελοιο πανηγυρακι και δεν ειδε Μητσιχωστα χθες εχασε...μιλαμε το γελιο της αρκουδας!Αρχική Δημοσίευση από drizzt
Ε...αμα χάσαμε κάτι καλό.....ανέβασε κάνα βιντεακι!;)![]()
![]()
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Δηλαδή μέσα σε ολη αυτή την αηδία υπάρχει και μουσική; Που ρε σεις και δεν την εχω ακούσει πουθενά και ποτέ; (εκτός αν εννοείτε μουσικές τα Παπαριζίτικα... Ελληνικά και ξένα...)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Συγνώμη....για τους (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥς) LORDI!!!.....μιλας??
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Ε,οπως είναι γνωστό σε οσους με ξέρουνε προφανώς οι μουσικές μας... καταβολες δεν ταιριαζουνε με τίποτα. Παντως ειλικρινά δεν θεωρώ σε καμμία περίπτωση μουσική "αυτό" που παίζεται στην γιουροβίζιον, αλλά φυσικά σεβαστή και η δική σας άποψη να το θεωρείτε καλό.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βεβαια!.....Ο καθένας έχει τα γουστα του!.....Εμένα πάντως μου αρέσουν πολύ....και φυσικά θα τους ψηφίσω!!......Επίσης μου αρέσει που είναι μόνοι απέναντι στα άλλα τραγουδια! (Metal,Pop-Balanta)........
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Στην Ευrovision πρεπει παντα να υπαρχει και καποιος που να προκαλει δεος η αντιδρασεις.....γιατι αλλιως θα ηταν σουπα το ολο θεμα!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Την αλλη την τρελη της Ισλανδιας που εριχνε ροχαλες και μολις αποκλειστικε πηγε,και καλα,να αυτοκτονησει την ειδατε;
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!
Α ρε ξενερωτοι Ευρωπαιοι!
Ναι την ειδα.....πηγε και καλα να αυτοκτονισει...μετα εδωσε ενα χαστουκι σε εναν δικο της....και συνεχιζε να μας βριζει!!......Ωραια τη βρηκε εδω περα αυτη εε??
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Παντως εγω δεν την παω καθολου.....απο την στιγμη που ειχα δει την συνεντυξη της στη Στεφανιδου!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Bookmarks