Το εχω αλλα επειδη εισαι απληστη δεν το ανεβαζω!:pΑρχική Δημοσίευση από Rena
Δε θελω να γινομαι απληστη αλλα μας εχετε κακομαθει.![]()
Το ποδοβολευ του Ζιο με τον Καστιγιο το εχετε;;;;![]()
![]()
Το εχω αλλα επειδη εισαι απληστη δεν το ανεβαζω!:pΑρχική Δημοσίευση από Rena
Σνιφ!!![]()
![]()
Δεν το εχω οποτε τσαμπα κλαις...:p
Αμαν.Τσαμπα τα ψευτικα δακρυα.![]()
Τσαμπα ολος ο διαλογος γενικοτερα αλλα δεν βαριεσαι κουβεντουλα να γινεται!:p
Ti mas thimizeis re Kyriako!.......ZIOVANNI OLIVEIRA OE,OE....ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Πολυ καλο το αφιερωμα συνολικα,απλα να επισημανω οτι στο τελευταιο μερος λειπουν 2 γκολ..
Το ενα και μοναδικο εναντιον της Γαλατα(εβαλε ενα γκολ στο ΤσουΛου ο ανθρωπος και του το φαγατε :p )την περιοδο 2003/04 και το τελευταιο με το Αιγαλεω περσι...;)
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Και στα 2 εχεις δικιο...το γκολ του Ζιο με τη Γαλατα προστεθηκε και μαλιστα με τον σχολιασμο του Χελακη.
Θα προσπαθησω να βρω και αυτο με το Αιγαλεω.
Ευχαριστω για τις παρατηρησεις!;)
Κατέβασα και το τρίτο μέρος του αφιερώματος του Giovanni και εχω βγάλει γούστα!!!
Πρωί πρωί βλέπω τις γκολάρες του μεγα Ζιο και τρελαίνομαι!!!
Αντε να βρεις μυαλό για δουλειά τώρα....!
Προστεθηκε και το γκολ του Ζιο με το Αιγαλεω απο τη χρονια 2005 που ελειπε...ευχαριστω τον φιλο giovanni silva 7 για την επισημανση του.
Δηλαδή αν δεν το επεσήμανε ο ... Ζιοβάνι ποιος άλλος θα μπορούσε να το πει; Χοχοχο... Ω,ρε μάνα μου τι γλιέπουν τα ματακια μου... Θα τον ξεφτιλίσει...τον ξεφτιλισε...τον ξεφτίλισε!!!! Τέτοια γκολ ο Ζιοβάνι και ο Πελέ!!! Α, ρε Ζιο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sadi : 23-05-06 στις 19:44
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτες οι στιγμες μενουν...;)
Στην μια η απολυτη ταπεινωση σε αυτον τον κλοουν τον Μοντραγκον,για οτι εκανε στον Τζολε και στην αλλη η τελευταια πινελια πριν φυγει..
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Σημερα εδειξε στο channel 9 στην εκπομπη του Χριστογλου αποσπασματα απο τη συνεντευξη του Ζιο στον Supersport FM...
Οποιος ειδε το ανθρωπινο ξεσπασμα του Βραζιλιανου καταλαβε οτι εκτος απο πολυ μεγαλος παιχτης ειναι και σπουδαιος ανθρωπος!
Ρε παιδια όποιος τυχον εχει αυτην την συνεντευξη του Ζιο....τον
παρακαλω να την ανεβασει.....Θελω πολυ να την δω!!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Σημερα εδειξε αποσπασματα...αυριο θα την εχει ολοκληρη.
Σαλονικα πιανετε channel 9;
Οχι ρε γαμώτη....δυστηχως!!......Λοιπον αυριο που θα την δειξει ολοκληρη......μπορεις να την γραψεις καπου??....ή καπου να την βρεις?
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Δυστυχως ουτε στην πατρα πιανουμε 9.
Γιαυτο Κυριακο please....βρες την καπου!
ΥΠΟΚΛΙΘΕΙΤΕ!!![]()
Οκ κατι θα κανουμε και για εσας τεκνα μου...
Bookmarks