"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
οι της τσέλσι πρέπει να στήσουν άγαλμα στο μουρίνιο. της βάρυνε τη φανέλα αυτόματα όταν πρωτοανέλαβε. πολλές ομάδες πληρώνουν αδρά για να το καταφέρουν αλλά απειροελάχιστες ομάδες το καταφέρνουν.
voskos_7 (30-04-15)
Σε τίτλους, μπορεί να υπάρχουν και σημαντικότεροι, εν ενεργεία, ή να προκύψουν και άλλοι. Αυτό, το οποίο τον κάνει μοναδικό, στο είδος του, πέρα από την ευστροφία στις ατάκες, είναι ένα και μόνο:
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αλλο ενα πρωταθλημα τους πηρε.τρομερος προπονητης
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
το πρωταθλημα δεν τελειωσε ακομα, η τσελσι θελει μια ακομη νικη.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
giovanni#10 (30-04-15), voskos_7 (30-04-15)
Όταν δεν τον δίνει, κουφαίνεται...
συγχαρητήρια στην τσέλσι για το πρωτάθλημα, το άξιζε 101%. πρώτο φαβορί ήδη και για το επόμενο πρωτάθλημα.
Μπα... Αν σοβαρευτεί η Γιουνάιτεντ, δύσκολα θα βρεθεί άλλος. Τ'αλογο του καβαλάρη ξέρει ένα αφεντικό...
Ο Μουρίνιο πάντα την 2η σεζόν του σε ομαδα παίρνει τίτλο και πάντα η ομαδα παίζει καλό ποδόσφαιρο.
Δικαίως η κατάκτηση της Πρέμιερ Λίγκ αφού ήταν η καλύτερη και ποιο σοβαρή ομαδα.
Κάτοικος Λονδίνου ως το καλοκαίρι του 2019 θα είναι ο Πορτογάλος Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος συμφώνησε να επεκτείνει για δύο ακόμη χρόνια το συμβόλαιο του με την Τσέλσι.
Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Μουρίνιο θα έχει ετήσιες αποδοχές που θα φθάνουν τα 11,4 εκατ. ευρώ, τα οποία θα αυξάνονται με επιπλέον εκατομμύρια, αν υπολογίσει κανείς και τα μπόνους επίτευξης των αγωνιστικών στόχων.
Αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα είναι ο πιο καλά αμειβόμενος προπονητής στο ποδόσφαιρο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Πεινάει ο κόσμος και αυτοί σε ένα χρόνο εξασφαλίζονται για 7 γενιές...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
giovanni#10 (07-05-15)
Μεχρι και πουλμαν αγοραζει με τοσα λεφτα.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Rena : 07-05-15 στις 19:51
Εδώ ο Ρονάλντο κι ο Μέσι βγάζουν πάνω από μια 100αρα ΕΚ ο καθένας ξεχωριστά,στον Μουρίνιο κολλήσατε ;
Κανεις δε σχολιασε οτι τα εβαλε με την Καρνειρο ο special (needs) one.Δε θα παταει ουτε στα φιλικα η ισπανιδα.![]()
τι εγινε ζοσε; της την επεσες και εφαγες χυλοπιτα;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μάλλον της το έβαλε και το έβγαλε παγωτό...![]()
There is a Dude in town
Φερτην στο λιμάνι Βαγγελα να την έχεις δίπλα στην Μαρινα στις μεταφράσεις. Πυρηνικό δίδυμο το καλύτερο στην Ευρώπη στις θέσεις τους.![]()
Μόλις διάβασα για το περιστατικό. Αν και ωραία γκόμενα η Καρνέισον, θα πάρω την θέση του Μουρίνιο. "Ό,τι και αν είσαι σε αυτήν την ομάδα, είτε είσαι γιατρός, είτε γραμματέας, πρέπει να καταλαβαίνεις το παιχνίδι.", είπε ο Σπέσιαλ και συμφωνώ. Ο Αζάρ έπεσε για να κερδίσει λίγο χρόνο, όπως γίνεται παντού στον κόσμο.
Απ' τη στιγμή που μπαίνει το ιατρικό επιτελείο, ο κανονισμός λέει ότι πρέπει να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου ο παίκτης. Με λίγα λόγια, η Καρνέιρο γύρισε όλη την κατάσταση εις βάρος της ίδιας της ομάδας και την άφησε για 1-2 λεπτά με 9 παίκτες. Το κακό είναι ότι δεν το άφησε εκεί και το συνέχισε δημόσια με δηλώσεις, οπότε λογικό ήταν ο Μουρίνιο να την τελειώσει οριστικά. Για το επίπεδο της θέσης που κατείχε, τα έκανε μαντάρα η ομορφούλα..
Bookmarks