Ωχ, αν οι προβλέψεις του είναι σαν της Βαλένθια, την κάτσαμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
αιντε Σάκη να δουμε τι ψάρια πιάνεις στις προβλέψεις σου
Ωχ, αν οι προβλέψεις του είναι σαν της Βαλένθια, την κάτσαμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirkostas (05-03-13), VALVERDES_7 (05-03-13)
Πολυ δυσκολο ματς σημερα, ελπιζω να περασουμε
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
για πολύ εγωιστικούς λόγους και λόγω της ιδιαίτερης αγάπης στον Σάκη ,
θέλω σήμερα η ομαδούλα της Μαδρίτης να φάει 5 γκολ
αλλά ....... Δεν το βλέπω και πολύ πιθανό
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Η μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου επεστρεψε. Τελεια κ παυλα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
sirjohnbest (06-03-13), VALVERDES_7 (06-03-13)
ξαναλέω δεν είμαι οπαδός της , αλλά μπράβο της αξιοποίησε στο έπακρο το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω και προχώρησε
σε δεκαπεντε λεπτά η μάχη στην Μαδρίτη , το άλλο ματς είναι πιο αμφίρροπο αλλά και αυτό θα έχει ενδιαφέρον.
διάφοροι μαιντανοί φιλολογούν στην Νετ μεταξύ των οποιων και ο Μανώλης Μαυρομάτης , δεν τον πηρανε στο καπί αυτόν ?
Καστίγιας ο ρουφης στις εφημερίδες τα κελαυδούσε στην γκόμενα , και αυτη ήταν δημοσιογράφος , ενημέρωση από πρώτο χέρι
γκολ με τον πορτογάλο
Γκοοοοοοοοοοοολ
Ντρογμπά παραλίγο
με σουτέρ σαν τον Σναιντερ δεν αφήνεις να γίνονται σουτ
2-0 η Ρεάλ και έχουμε χρόνο πολύ ακόμη
ανάπαυλα στην Μαδρίτη
3-0 τυπική διαδικασία η ρεβάνς
αίντε να δούμε σήμερις τα ματσάκια
γκολ η Ρεαλ Ρονάλντο
εμφανής η διαφορα των δύο ομάδων
Bookmarks