μπράβο Ερνέστο αρχίζω να σε εκτιμώ...............
της πουτάνας εγινε χθές λεει στο Μπερναμπέου , δεν το είδα έκανα μαλακία , καλή η Βαλένθια του Βαλβέρδε, και τα κοράκια γαμησανε και δείρανε ....
μπράβο Ερνέστο αρχίζω να σε εκτιμώ...............
Eπειδή τον γαμήσανε τα κοράκια?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ελ Κλάσσικο απόψε. Το κακό ότι θα έχει προηγηθεί το Καβάλα-Ολυμπιακός και θα έχουμε χορτάσει μπάλλα.
nikos7 (30-01-13)
Θα σας πάρει πολλά χρόνια για να πάψετε να είστε το που..κι της Μπάρτσα!![]()
panahs7 (30-01-13)
Βρε ουστ!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι θέλω και μιλάω!![]()
Σαφέστατα καλύτερη ομάδα η Μπαρτσελόνα και κόντρα στην εικονα του αγώνα η ισοφάριση της Ρεάλ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
η ρεαλ επρεπε να νικαει στο 1ο 3-0 αλλα η γνωστη βαζελονα εκανε το 0-1.
Αυτο ακριβως Σακη.
Η Μπαρσα ηταν καλυτερη αλλα δεν ηταν ευστοχη στην τελικη προσπαθεια,το φαουλ στο 1'λεπτο ειναι καθαρο θεατρο του Ροναλντο
επισης δεν του δοθηκε καθαρη καρτα στην κλωτσια στον Αλβες που θα του στερουσε την συμμετοχη στον
επαναληπτικο,δεν πειραζει αυτα εχει η ζωη..Απλα στο 28 το σκορ επρεπε να ηταν 0-3.
ΟΕ ΟΕ ΟΕ Οι π..τσες είναι αμέτρητες Παναθηναικέ
Γρανάδα - Πουτα Μαντριντ 1-0
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (03-02-13)
Το καλο ειναι οτι σκοραρε για ακομα ενα παιχνιδι ο Ροναλντο.
Δεν βλεπω να μιλαει κανεις για την 3αρα! Η μπαρτσελονα θα παει σιγα, σιγα εκει που ηταν πριν απο 10 χρονια, δηλαδη αμελητεα ποσοτητα...
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
sirjohnbest (27-02-13)
sirjohnbest (27-02-13)
Καλα μου αρεσει τωρα που οι Μαδριλενοι κανουν και σεναρια οτι η Μπαρτσα θα επιστρεψει εκει που ηταν
πριν 10 χρονια,λες και ειναι καμια ομαδα της Β ισπανιας η πριν 10 χρονια δεν τους γλενταγε για πλακα, μωρε ευκολα ξεχνατε...![]()
τωρα να εισαι 15 ποντους πισω στο πρωταθλημα, να το χανεις απο την μισητη αντιπαλο σου
και μετα να λες οτι η πρωταθλητρια ομαδα ειναι για τον πουτσο αυτο μονο η ρεαλ
και ο βαζελος θα το ελεγαν.δεν ειναι τυχαιο που ειναι αδερφοποιημενα σωματεια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (27-02-13)
Μάλλον κάτι μου διέφυγε εχθές. Τον Μάη δεν είναι ο τελικός του champions league? Γιατί τέτοιος ντόρος για ένα παιχνίδι κυπέλλου?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks