BrazHlias (06-12-12)
Μαλλον για την ποδοσφαιρκη τακτικη εννοει του πορτογαλλου,παντως η Τσελσι την περιοδο
Μουρινιο για οσους θυμουνται δεν επαιζε ασχημο ποδοσφαιρο.
BrazHlias (06-12-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κριμα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Tι κρίμα μαρή?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Που φευγει ο μουρινιο & πιθανοτατ κ ο Ροναλντο
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τα τελευταια χρονια μονο ο μουρινιο κοντραρει την βαρκα. εσχατως και ο ντι ματεο. παντως δεν νομιζω πως μπορει ομαδα να κερδισει τη βαρκα παιζοντας ποδοσφαιρο πρωτοβουλιας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eτσι ακριβως οπως τα λεει ο Ηλιας,ο Μουρινιο ειναι καλος προπονητης
αλλα βρηκε μπροστα του μια πολυ μεγαλη ομαδα που ετυχε να παιζει το καλυτερο ποδσφαιρο
στον πλανητη,πιστευω η αγγλια του ταιριαζει γιατι ειναι γραφικος και εκει ψωφανε για τετοιους τυπους.
Nα δω ποιος θα τολμήσει να τον διώξει αν το Μάη η Ρεάλ σηκώσει το 10ο ΤΛ. Θα τον παρακαλάνε να μείνει κι αυτός θα τους κουνάει μαντήλι.
θα φυγει Κωστα,ο Φλορεντινο Περεθ απο τι διαβαζω δεν θελει να τον βλεπει.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ζορντάνα Ζαρντέλ (2002), Καρίνα Φέρο (2002 και 2005), Ντανιέλε Αγκιάρ (2005), Ιζαμπέλ Φιγκέιρα (2005), Ντιάνα Σάβες (2006), Νούρια Μπερμούδεθ (2006), Σοράια Σάβες (2006), Μέρτσε Ρομέρο (2006), Λουσιάνα Αμπρέου (2007), Τζέμα Ατκινσον (2007), Μπιπάσα Μπάσου (2007), Καρίνα Μπάκι (2007), Καρολίνα Πατροσίνιο (2007), Λουσία Γκαρσία (200, Νίκι Γκαζιάν (200
, Τίζε Κάνινγχαμ (200
, Νερέιδα Γκαγιάρδο (200
, Μία Τζουντάκεν (200
, Ιμοτζεν Τόμας (200
, Λετίτσια Φιλίπι (200
, Αλιόνα Χέινς (200
, Ολίβια Σόντερς (2009), Γκαμπριέλα Εντρινγκερ (2009), Λουάνα Μπελέτι (2009), Πάρις Χίλτον (2009) και Ραφαέλα Φίκο (2009) συνθέτουν, μαζί με τις προαναφερθείσες Ιρίνα και Νικόλ, την (γνωστή!) «χρυσή» 28άδα του 27χρονου Κριστιάνο.
Αυτή η Ιμοτζεν Τόμας πρέπει να έχει πάρει και τη Καστιγιάρα, αν δε με γελάει τόσο πολύ η μνήμη μου. Κι άλλη η Φίκο πρέπει να έχει μετρήσει και του Μπαλοτέλι το ραβδί.
Ποιος είμαι ρε? Ούτε η Τατιάνα Στεφανίδου τέτοιο ρεπορτάζ!![]()
Δεύτερο τετ-α-τετ του Σολδάδο που κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ... Πού είναι ο Σάκης να διαμαρτυρηθεί για τον Ερνέστο???
Σουτ Σολδάδο, απόκρουση Κασίγιας και προ κενής εστίας ο Γιόνας αστοχεί...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
VALVERDES_7 (16-01-13)
Πολύ καλύτερη η Βαλένθια! Η Ρεάλ ήταν πολύ τυχερή!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
www.f1rstlap.com
VALVERDES_7 (16-01-13)
To ματσάκι δεν το είδα, αλλά από ότι λένε τα ρεπορτάζ η Βαλένθια έπαιξε την Ρεάλ μονότερμα μέσα στο Μπερναμπέου και αδικείται από το σκορ. Επίσης η διαιτησία ήταν σφαγιαστική.
VALVERDES_7 (16-01-13)
Χωρίς τον Φουστέρ η Βαλένθια δε θα ξαναγίνει μεγάλη ομάδα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πάντως αν αντί του Γιόνας έπαιζε ο Φουστέρ, τότε το σκορ θα έγραφε 1-2 πριν το 2-0 της Ρεάλ... Χαμένη ευκαιρία ΜΟΝΟΣ του προ κενής εστίας και χαμένη ευκαιρία με κεφαλιά ανενόχλητος από κοντά. Κρίμα για την Βαλένθια, γιατί την συμπαθώ πολύ, ειδικά από τότε που έκανε τις φοβερές ευρωπαϊκές χρονιές και πήρε και το πρωτάθλημα από τη Ρεάλ του Ζιζού. Επίσης, κρίμα γιατί δεν γουστάρω τη Ρεάλ του Μουρίνιο
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
80-20 η διαιτησια υπερ της Ρεαλ στο χθεσινο παιχνιδι και αποβολη του βαλβερδε απο τον παγκο.
Η Βαλενθια εχασε καλες ευκαιριες για γκολ αλλα ηταν τρομερα αστοχη ειδικα 2 φορες με τον Τζονας
που εχασε γκολ που δεν χανονται,πολυ δυσκολα πλεον θα παρει την προκριση στην επομενη φαση.
η τιμωρια του βαλβερδε για τα καλπικα που πηρε στην ελλαδα![]()
Bookmarks