pairnwenarisko (27-01-12)
Για να δούμε πάλι απόψε τι έχει να πάθει η Μπάρτσα.![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Αν και δεν ξερεις ποτε τι μπορει να παιχτει με αυτες τις ομαδες το λογικο ειναι οτι η Μπαρτσα περνει στο χαλαρο την προκριση.
Τωρα αμα δουμε κανα κουφο..τι να πω!
Στα 3 απο τα 5 ματς που εχουν γινει φετος, η Ρεαλ ηταν καλυτερη... Καποτε η ρεντα θα τελειωσει.
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
limani7 (26-01-12), pairnwenarisko (27-01-12)
Η Ρεαλ εχθες ηταν αρκετα καλη σε σχεση μετα προηγουμενα παιχνιδια.και παραλιγο να κανει την ανατροπη.
Κατα τα αλλα σκληρο παιχνιδι με πολλα φαουλ και κιτρινες για αλλη μια φορα.
Πολυ ωραια η πασα του Οζιλ, και πολυ καλο το περασμα Μπενζεμα απ τον Πουγιολ!
Μπραβο στην ομαδα που επαιξε καλη μπαλα χτες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Όντως πολύ καλύτερη χθες η Ρεάλ σε σχέση με τα προηγούμενα el clasico. Πάντως αν ήμουν οπαδός μιας ομάδας με όνομα σαν της Ρεάλ ... δε θα αισθανόμουν ιδιαίτερη υπερήφανη με το σημερινό βαζέλικο σκηνικό που βλέπω σε κάποια μέσα ... να πανηγυρίζω με το Χ ... επειδή δεν έχασα πάλι. Φανερώνει αδικαιολόγητο κόμπλεξ τη στιγμή μάλιστα που είναι φαβορί για το πρωτάθλημα.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Άμα χάσουν το Πρωτάθλημα με +5 που είναι τώρα, ας πάνε για μπάνια όλο το 2012! Χαχαχα
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
γελάει ο κόσμος με την κόκκινη στον Ράμος. γελάει όμως και με την απόφαση του διαιτητή να μην βγάλει κόκκινη(δεύτερη κίτρινη) στον Ντιαρά για το μαρκάρισμα πάνω στον Μέσι. σε προηγούμενη φάση είχε δείξει κίτρινη στον Μέσι για πολύ πιο αθώο μαρκάρισμα
καλό ματς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για την Ρεάλ στα κλάσικο. πάντως εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί κράζετε τον Μουρίνιο και την αμυντική του τακτική. τρόπους να κερδίσει την Μπάρτσα ψάχνει. στα άλλα ματς πρωταθλήματος μοιράζει μόνο 5αρες και 4αρες...ρεκόρ σκοραρίσματος έχει φέτος. δεν βλέπω να έχει αλλάξει φιλοσοφία στην Ρεάλ, εκτός αν θεωρείτε εύκολο να κερδίσεις την κορυφαία ομάδα του πλανήτη.
οι Πέπε και Μπούσκετς είναι από τους πιο αντιπαθητικούς παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο. μεγάλες αδερφές και παίζουν βρώμικα
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Εμμμ ... κράζουν τον ΜΕΓΑ γιατί οι προηγούμενοι προπονητές που είχαν ήταν "τεράστιοι" .. τι να πεις!
Κάθε χρόνο τους έκαναν ρεζίλι κάτι ομαδούλες, στο Champions League αγκωμαχούσαν να κερδίσουν και στο Πρωτάθλημα ήταν -10 από τον Νοέμβριο ... ε μετά φταίει ο Μουρίνιο! ΕΛΕΟΣ!
Δεν πάω καθόλου τη ρεαλ και καθόλου όλους αυτούς τους τσόγλανους που την απαρτίζουν αλλά ο Μουρίνιο όσο υφάκι και να πουλήσει, όση τρέλα κι αν έχει .. είναι Special One! Δεν νομίζω να έχει πολλές διαφορές από τον
Γκουαρντιόλα, απλά ο Πέπ έχει φτιάξει μια ομάδα που δεν μπορεί να νικηθεί και την έχει για 3 χρόνια συνεχόμενα και πάει για να κλείσει το 4ο. Ψες θα μπορούσε να κερδίσει με διαφορά η ρεάλ αλλά οι "μάγκες" έχασαν αυτά που δεν τα
χάνει ούτε ο Ντιόγο! Ε τι, φταίει ο Μουρίνιο? Αν είναι δυνατόν! Είναι στο +5 στο Πρωτάθλημα, έσπασε το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων και την έχει χαλαρά στους 16. Εντάξει, έχασε το Copa Del Rey, παρακάτω ...!
www.f1rstlap.com
pairnwenarisko (27-01-12), Reds (26-01-12)
Ένα άλλο ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι αν τελείωναν τα παιχνίδια στα πρώτα 45 λεπτά .. η Μπαρτσελόνα θα ήταν πρώτη με 6 βαθμούς διαφορά από τη Ρεάλ!
www.f1rstlap.com
To εχουμε ξαναπει οτι η Μπαρτσα ειναι πολυ δουλεμενη ομαδα και εχει τρομερη ομοιογενεια
δεν ειναι τυχαιο οτι οι παιχτες που διαλεγει να φερει ο Γκουαρδιολα πρεπει να ταιριαζουν με την ομαδα.
Εχθες ο Μουρινιο εστησε καλα την ομαδα,εβαλε αργα ομως τον Μπενζεμα που μπορει να ειναι καλος επιθετικος
αλλα χρειαζεται καλυτερο στυλ Ετο-Μιλιτο.
Εγω ομως θα σταθω στον Ροναλντο..
Τον θυμαμαι πριν 2 -3 χρονια στην Μαντσεστερ να κανει παπαδες!
Πολυ τρεξιμο ωραιες κινησεις αερινο στυλακι..τωρα τον βλεπω και κανει πολυ δυσκολα τις κινησεις που εκανε πριν.
Geo 5 (26-01-12), pairnwenarisko (27-01-12)
Εγώ πάντως πιστεύω ότι και 3 γκολ να έβαζε η Ρεάλ, πρόκριση δεν έπαιρνε. Κι αυτό γιατί η διαφορά μπορεί να μην είναι τεράστια, αλλά είναι μεγάλη. Στο Μπερναμπέου η Μπάρτσα έκανε πραγματικά ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. Κι εχθές λίγο πολύ τον ψιλοπαίζανε με υφάκι, αλλά αν ξεκινούσε με 1-2 γκολ η Ρεάλ είμαι σίγουρος πως θα έτρωγε τάλιρο. Τώρα που(;) το είδε ο φίλος πιο πάνω ότι στα 3/5 φετινά Ελ Κλάσικο η Ρεάλ ήταν καλύτερη, δεν ξέρω. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή όταν παίζουν οι δυό τους, η Μπάρτσα βάζει γκολ στο χαλαρό και δεν φταίει καμιά διαιτησία. Απλά μπορούν, τι να κάνουμε...
H διαφορά είναι μία ... η Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν η ίδια ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια! Είναι απλό!
www.f1rstlap.com
Bookmarks