Έχει και επαναληπτικό! Εκεί πάμε για ακόμα 3 στους πελάτες! Ρονάλντο, κλάψεεεεε!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Τι έχουν τα έρμα και ψοφάν;
Μουρίνιο για κλάματα
Φρέσκος μόλις κυκλοφόρησε...
![]()
Coach (19-01-12)
Πάλι τα κατάφερε η Ρέαλ.
Tι μαλάκες Θεέ μου...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πιστευω οτι στο συνολο η Ρεαλ εχει καλυτερους παιχτες αλλα εχει ενα μειον και αυτο λεγεται κομπλεξ.θα πρπει να το αποβαλει και να κανει σωστα το παιχνιδι τις.
Απο εκει και περα μου την σπαει η ευαισθησία που δειχνουν οι διαιτητες στις τιτικες τις Μπαρτσελονα...ενταξει σκληρα μαρακρισματα γινονται παντου και δεν
μιλαω για τις μαλακιες του Πεπε που κανει χειρονομιες που δεν πρεπει.
Δεν πειραζει θα παρουμε το πρωταθλημα φετος.
Rena (19-01-12)
Μμμμ έτσι ακριβώς!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
Εε όχι και... ευαισθησία ρε παιδιά, μην τρελαθούμε τώρα! Συνεχώς τα μαρκαρίσματα είναι το λιγότερο για κίτρινη και αρκετά από αυτά πολύ επικίνδυνα για την καριέρα ενός ποδοσφαιριστή, πόσο μάλλον των Μέσι/Τσάβι/Ινιέστα. Αν δεν προστατεύει ο διαιτητής τους καλύτερους παίκτες ποιούς θα προστατεύει;; Ναι μόνο ο Πέπε είναι, ο Μαρσέλο κι ο Ράμος ας πούμε είναι μπουμπούκια... Δεν γίνεται κάθε φορά επειδή ζορίζεται και δεν μπορεί να κερδίσει αλλιώς η Ρεάλ να το γυρνάμε στα τάκλιν στην καρωτίδα και να λέμε κι αδερφές μετά από πάνω τους παίκτες της Μπάρτσα. Και κερατάς και δαρμένος; Καλά λέει ο Κοσμάς μετά να το πάνε έτσι και οι Καταλανοί και να σπάσουν τα πόδια των Γκαλάκτικος. Αλλά έχε χάρη που δεν το έχουν ανάγκη...
captain-cook (19-01-12), Coach (19-01-12), differance (19-01-12), Gtakis (19-01-12)
Το αστείο είναι ότι κάθε φορά που σκοράρει ο Ρονάλντο απέναντι στη Μπάρτσα .. πανηγυρίζει λες και πήρε το Champions League!![]()
Μα πάντα χάνει..!![]()
www.f1rstlap.com
Δεν ειπα οτι τις Ρεαλ ειναι μπουμπουκια ισα ισα ανεφερα τα αντιαθλητικα..
Απο εκει και περα το ποδοσφαιρο ειναι για αντρες και παντα παιζεται με σκληρο τροπο τωρα αν οι αδερφουλες πονανε με το παραμικρο ας παιξουν με κουκλες.
Και μην μου πεις οτι πουγιολ-Μασερανο-πικε παιζουν παντα καθαρα...
Εγω βλεπω οτι η μπαρτσελονα ειναι συνεχεια με κλαματα προς την διατησια ειδικα οταν παιζει με την Ρεαλ λες και φοβουνται μην την γαμησουν..
Ας μπουν οι αδερφουλες μεσα και ας κλωτσησου και εκεινες...εξαλου κανεις δεν αμφισβητεί οτι η μπαρτσα ειναι ενα επιπεδο πανω απο τη ρεαλ..
Coach (19-01-12)
Coach (19-01-12)
Και η Μπάρτσα είναι ένα επίπεδο πάνω από την Ρεάλ, αλλά από την άλλη αυτό που βλέπουμε δεν είναι Ρεάλ.Λες και βλέπεις άλλη ομάδα σε σύγκριση με το παρελθόν.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Μα δεν ειπε και κανεις το αντιθετο..
Η Μπαρτσελονα ειναι πολυ καλυτερη απο την Ρεαλ,η Ρεαλ ΔΕΝ ειναι κακη ομαδα απλα δεν μπορει να σταθει κοντρα στην Μπαρτσελονα διοτι η παιχτες δεν εχουν αυτην την ομοιγενεια που εχει η Μπαρτσα.
Απο εκει και περα ουτε ο Μουρινιο εγινε κακος προπονητης..φαχνει και αυτος να βρει την λυση για να χτυπησει την Μπαρτσα..τωρα αμα θα το βρει αλλο θεμα αυτο.
BrazHlias (19-01-12)
Bookmarks