Ναι ναι.
Η Ρεαλ παίζει με την Τζούλια της το Σαββατο!!!![]()
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
VALVERDES_7 (08-12-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
To Μπερναμπέου οταν ήταν γήπεδο και όχι γαμωστολιδο οπως τα θελουνε σήμερα. Κλούβα, σίδερα, κάγκελα και κανεις να μην κουνιέται.Σαν να λέμε παλιό Καραϊσκάκη.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
VALVERDES_7 (08-12-11)
Προημιτελικα Uefa 1985.Δεν θα το ξεχασω ποτε μου.
5-1 το πρωτο ματσακι στην Γερμανία υπέρ της Γκλαντμπαχ!!!!!!!!!!!!
Ομως ο επαναληπτικός του Μπερναμπεου ηταν εφιάλτης για τους Γερμανούς
4-0 η Βασιλισσα.
Περιττο να πω οτι το σηκωσε κιολας μετα η Ρεαλ.
Ηala Madrid!!!!!!!!!!
Έλα μωρέ με την Ρ6άρα της Ιβηρικής
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (09-12-11)
Άσε παιδί μου αυτό το σιχαμένο σύλλογο. Εδώ ακούς αξιολύπητους οπαδούς της να καυχιώνται για το 11-1 του 1943 ... δηλ. για επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου (πρώτος αγώνας 3-0 υπέρ της Μπάρτσα) όπου τα καμάρια του Φράνκο έκαναν βόλτα στα αποδυτήρια με ΟΠΛΑ.
Έχουμε δει τα απίστευτα στησίματα σε αγώνες ποδοσφαίρου, βία, αηδία και ό,τι θες από ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ αλλά η βρωμιά αυτής της ομάδας δε συγκρίνεται με καμίας άλλης. Αν και θεωρείται η πιο βαριά φανέλα της Ευρώπης, πάντα μου προκαλούσε, μου προκαλεί και θα μου προκαλεί ΑΝΑΓΟΥΛΑ.
Πολλοί έχουν επιχειρήσει συσχετισμό Ρεάλ-Μπάρτσα με ΠΑΟ-Ολυμπιακού. Όσο ζω μόνο τον Βαρδινογιάννη έχω δει να εισβάλλει σε αποδυτήρια, στα δημιογραφικά, & να απειλεί αστυνομικό ότι θα μείνει άνεργος. Ο Κόκκαλης ή οποιοσδήποτε άλλος κάνανε τις βρωμιές τους αλλά αυτή την αηδία να απειλούν στις κάμερες μπροστά, αποδεικνύοντας ότι δε σέβονται τίποτα και κανέναν, δεν την έχουν κάνει (για την ώρα τουλάχιστον).
Eleni7 (10-12-11)
πλάκα θα έχει το ματσάκιον αύριο. ελπίζω να έρθουν τα πράγματα όπως θέλω και να χάσουν και οι δύο 6-0νομίζω πως αυτή τη στιγμή υποστηρίζω Ρεάλ, γιατί μου σπάει τα νεύρα η Μπάρτσα, αλλά αν οι Καταλανοί ρίξουν 4-5 γκολ , τότε θα το πανηγυρίσω δεόντως
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Eleni7 (10-12-11)
Έχουν βγάλει απίστευτη γλώσσα...Οι οπαδοί της Ρεάλ είναι σαν τους ξενέρωτους Ευρωπαίους που μας έχουν πρήξει το συκώτι
ότι είναι οι πρώτοι φορείς του πολιτισμού και η ανθρωπότητα τους οφείλει τα πάντα, μεταξύ των οποίων και το να της στήνει και κώλο...
Ακριβώς όπως οι αποικιοκράτες...Οι και καλά δυνατοί, πολιτισμένοι που κατέκτησαν τον κόσμο με την ανωτερότητά τους...
Αλλά μόνο που έχουν τον Μουρίνιο και τον κλαψιάρη σημαίες τους, φτάνει και περισσεύει για να τους σιχαίνομαι, αν και κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια της σιχασιάς απέναντί τους...Και επίσης αυτή η καραμέλα ότι η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα της μόδας...
Αν το θέτουμε έτσι και η Ρεάλ ομάδα της μόδας ήταν κάποτε γι΄αυτό έχει αποκτήσει όσους οπαδούς έχει παγκόσμια...
Μου φτάνει επίσης να θυμάμαι τι έχει γίνει όσες φορές τη συνάντησε στο δρόμο του ο Ολυμπιακός...
Δεν τους χώνεψα ποτέ...
Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να αδικείται όταν συναντάει ομάδες τύπου Ρεάλ. Κι εμείς έχουμε ευνοηθεί όταν παίζουμε με ομάδες τύπου Παναιτωλικού. Όλες οι μεγάλες ομάδες ευνοούνται περισσότερο σε σχέση με τις μικρομεσαίες. Και με την Μπαρτσελόνα να παίξουμε αυτή θα παίρνει πιο εύκολα τα σφυρίγματα. Άλλο αυτό κι άλλο μία ομάδα να έχει προϊστορία προστατευόμενης δικτάτορα.![]()
Το μόνο βάζελο που σιχαινόταν τη Ρεάλ και υποστήριζε μανιωδώς Μπαρτσελόνα από τα παλιά, όχι μοδάτα όπως λένε μερικοί μερικοί ... ήταν ο πατέρας μου. Κι αυτό επιβεβαιώνει τον κανόνα ... γιατί ήταν ο ορισμός του αντιδραστικού στοιχείου: Πειραιώτης που όλοι οι φίλοι του τον πήγαιναν στο Καραϊσκάκη αλλά αυτός έγινε βαζέλας, βασιλόφρονες στην οικογένειά του σιχάθηκε ότι έχει σήμα την κορώνα και αποκαλείται βασιλιάς, βασίλισσα, πρίγκηπας, πριγκηπόπουλο... οι δε λίγοι βάζελοι που έκανε παρέα ήταν Ρεάλ εεεεεε τι θα έβγαινε; Μπάρτσα
Ακόμα κι όταν αποχώρησε από τον μάταιο τούτο κόσμο, Μίλαν-Μπάρτσα έβλεπε.
![]()
Πλησιάζει η οργή μας.Λίγες ώρες σας μένουνε.![]()
Bookmarks