chainsaw (23-04-11)
o αμπαλος Μουρινιο ριχνει ανετα 6 μπαλακια στην τριτη της βαθμολογιας Βαλενθια![]()
chainsaw (23-04-11)
Είδες το κατενάτσιο, Χάρη μου? Μα να μη μπουν ούτε...10 γκολ στο ματσάκι? Ακούς εκεί να σταματήσουν στα 9? Απορώ που δε ζήτησαν πίσω τα λεφτά τους οι θεατές!![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Βιαστηκα να κρινω την ιδια μου την ομαδα τελικα.Τωρα βλεπω τον αγωνα απο την αρχη και βλεπω τη Ρεαλ να προσπαθει να βαλει γκολ απο το πρωτο λεπτο και τους παικτες της φαρσα να αναλωνονται σε passing game και να πεφτουν καθε λεπτο για ευκολο φαουλ.
Μεχρι και τον μαρσελο να βαζει τα χερια πισω ενω τρεχει να κανει αμυνα ειδα για να μη κλαφτουν οτι τους εσπρωξαν ή απεκρουσαν τη μπαλα με τα χερια.
Μα ελεγα κι εγω ποσο καλυτερα επαιξε η φαρσα και ενιωσε αδικημενη.Καμια σχεση με το 1-1 πριν λιγες μερες.Απλα νικησε ο καλυτερος.
Τεσπα.Ελπιζω να παιξουμε καλα και την Τεταρτη.
Haris1984 (26-04-11)
Rena (26-04-11)
Λιμά του κερατά είναι για την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα η Βαλένθια. Η διαφορά είναι όση η δική μας με την ΑΕΚ.Και στο λέω ακριβώς επειδή παρακολουθώ την Πριμέρα.
ας ελπισουμε να γινει καλο παιχνιδι σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
ομάδα με την σφραγίδα του Special FIVE !!!
αν δεν φορούσαν τις γνωστές φανέλες θα νόμιζα ότι έβλεπα την Δόξα Κάτω Τραχανοπλαγιάς
Πόνεσαν τα ματάκια μου σε 3 Clasico με το σύστημα του Ζοσέ.
Ειδικά στο Champions League το παραξεφτύλισε.
Με 10αρι τον… Πέπε ρε αθεόφοβε;
Οκ. Πήρες το Κύπελλο του Βασιλιά.
Βάλτο στο… θρόνο σου.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Μαδριλένοιιιι!![]()
www.f1rstlap.com
καλα να παθει πολυ το χαρηκα... αυτος ο μουρινιο εβραζε στο τελος.. τον γκουαρντιολα τον χαιρετησε στο τελος η οχι?? Δν το ειδα αυτο... α και κατι αυτοι οι μαδριλενοι ρε παιδι μ στο α' ημιχρονο σαν να μ φανηκε οτι τραγουδουσαν ενα γνωστο που το λεμε και εμεις: οεοεοεοε πουτ..@ παλι...και παει λεγοντας...
Όχι δεν τον χαιρέτησε. Πήγε απευθείας στ'αποδυτήρια.
www.f1rstlap.com
Ο Γκουαρντιόλα μπροστά στο Μουρίνιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας προπονητάκος της σειράς. Αν έμενε με 11 παίκτες η Ρεάλ, 0-0 θα έληγε.
limani7 (28-04-11)
Δε λεει κατι αυτο ρε Σεραφειμ. Επιτυχια του Μουρινιο θα ηταν το 0-0; Τοτε γιατι θελει ενα σκασμό λεφτά; Ο Ντελ Μποσκε την πηγαινε γαμιώντας την Μπαρτσελόνα και ήθελε το 1/4 απο αυτα του Πουρινιου. Για να την κανει ομαδα τη Ρεαλ ο Μουρινιο δεν εχει ικανοτητες. Ισως γι' αυτο ολες οι ομαδες του καταρρέουν αφου φεύγει, αφου ειναι χτισμενες προχειρα.
Τελος παντων ουτε τον Γλαδιολα θεωρω προπονητη της προκοπής, αλλα και ο Πουρινιος ειναι ελαφρως εκνευριστικός. Για οσους φυσικα ασχολουνται αποκλειστικα με τη μπαλα που θα δουνε οπως εγώ. Και παλι υπαρχουν και αντιθετα. Εχω φιλο που οταν βλεπει κατενατσιο και καταστροφή αλλαζει δεκα σωβρακα απο τη χαρά του. Ολα στο παιγνίδι ειναι.
Nαι αλλα και τι ομαδα ειχε τοτε η Μπαρτσελονα,που την πηγαινε γαμιοντας ο Ντελ Μποσκε.Ολλανδικη παροικια ειχε καταντησει και προπονητης,μετα τον Φαν Χαλ,ο...δασκαλος Φερερ.Να τα συνυπολογιζουμε ολα.
chainsaw (28-04-11)
ρε παιδια η ρεαλ τοσα χρονια ειχε να περασει σε ημιτελικο κ τωρα καταντησε ετσι??η μπαρτσελονα εχει ''καταντησει'' αχτυπητη, η ρεαλ τι να κανει??το μονο που μπορει να κανει αυτη κ καθε αλλη ομαδα ειναι να περιμενει να ξεφουσκωσει αυτο το φαινομενο μπαρτσελονα η να αναγκαστουν ολοι να ακολουθησουν αυτο το μοτιβο ποδοσφαιρου,το οποιο βεβαια δν ειναι ευκολο κ χρειαζεται πολλες σφαλιαρες κ χρονο για να στρωσει,αυτες οι ομαδες δν εχουν την πολυτελεια του χρονου,επομενως τι ειναι πιο ευκολο?? η καταστροφη,ολοι προσπαθουν να καταστρεψουν το παιχνιδι της μπαρτσα,ποια ομαδα μπορει να την αντιμετωπισει στα ισα??ειναι σαν να πηγαιναμε εμεις να κανουμε επανασταση χωρις ανταρτοπολεμο....κρινουμε την ρεαλ πολυ αυστηρα κ στο κατω κατω αυτη εξακολουθει να ειναι η βασιλισσα
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Mα ποιος είπε οτι καταντια ειναι να χανεις απο την Μπαρτσελονα; Απο κανέναν δεν ειναι καταντια να χάνεις, ουτε απο την Περα Ραχούλα. Κατάντια ειναι το πως παιζεις. Η Ρεαλ επαιζε σαν παρθένα που το είχε χάσει αλλα παλευε να το κρύψει απο το γαμπρό την πρωτη νύχτα του γάμου. Αυτο ειναι η κατάντια.
Bookmarks