sirkostas (22-04-11)
ρε παιδια ενταξει,ο θρυλος παιζει καλυτερη μπαλα αλλα καλη ειναι κ η ρεαλ, μην λεμε μαλακιες..![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
sirkostas (22-04-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Δεν θα κολλήσω εκεί. Το πήρε η Ρεάλ, απλό.
www.f1rstlap.com
Δεν ενοχλεί κανέναν μας ότι το πήρε η Ρεάλ. Μας αρέσει μερικούς η Μπάρτσα αλλά δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Εγώ μικρός
είχα φανέλα της Ρεάλ (γνήσια) με τον Ρονάλντο πίσω. Όλο το ζουμί της κουβέντας κρύβεται στα λεγόμενα του Σάκη με τα
οποία θα απαντήσω και στην Ρένα. Άν το ίδιο πράγμα κάνει η Ελλάδα ή ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάρτσα για να πάρει
μια κούπα, θα θεωρηθεί φυσιολογικό γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Για την Ρεάλ όμως, και για κάθε ομά-
δα αυτής της δυναμικής που κουβαλάει μεγάλη ιστορία, είναι ντροπή να επιλέγει αυτόν τον τρόπο για να πάρει μία κούπα.
Μιλάμε για το απόλυτο ζευγάρι, άλλοι τις θεωρούν τις κορυφαίες ομάδες στον πλανήτη και δεν είναι αποδεκτό η μία από τις
δύο να παίζει σαν τα Τρίκαλα. Τους δικούς μας τίτλους σαφώς και θα τους πανηγυρίσουμε όπως και να τους πάρουμε (αν και
μερικοί και εδώ δεν γουστάρουν), αλλά από την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα φυσικά και περιμένω να παίξουν ελεύθερα και να
μου προσφέρουν θέαμα, αλλιώς να πάνε να γαμ...
ΥΓ. Όπως και να 'χει, ευτυχώς είχα την ικανότητα να καταλάβω στο πρώτο 10λεπτο τι ματς θα είναι και το γύρισα στο Λον-
δρέζικο που χόρτασα μπάλα...
Ούτε εμένα ενόχλησε που το πήρε η Ρεάλ, πιστεύω ότι θα κάνει καλό στα 2 παιχνίδια του Champions League.
Όσο γι'αυτό που λέτε, το συμμερίζομαι και συμφωνώ κι εγώ μαζί σας. Απλά ο Μουρίνιο το βλέπει διαφορετικά και το απόδειξε διαχρονικά, τον ενδιαφέρουν οι τίτλοι, τίποτα άλλο. Για τους οπαδούς δεν είναι καλό αλλά για τις ομάδες που προπονεί είναι το μέγιστο γιατί κερδίζουν τίτλους. Αυτό είπα και πριν.
www.f1rstlap.com
δεν ειναι η ομαδα που συμπαθω ισπανια αλλα εχει μουρινιο....
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
+ ενα τρισεκατομμυριο διακοσια πενηντα δισεκατομμυρια πεντακοσιες πενητα εξι χιλιαδες.
ανεξαρτητως των ευρωπαικων τιτλων , το θεαμα που βγαινει απο το αγγλικο τεμπο στο πρωταθλημα απλα ειναι 50 χρονια μπροστα, απλοτητα στην πασα, απλοτητα στην αναπτυξη, αντρικα τακλιν και αντρικα πεναλτυ, σουτ απο αποσταση ετη φωτος μπροστα..
στους ισπανους αμα δεν εχει πολυ αχρειαστη ντριμπλα μεσα, πολυ ζελε στο μαλι, και πολυ φτυσιμο γυρω γυρω δεν τους αρεσει η μπαλα. επισης αμα τους παιξεις κανα-δυο κλωτσες αρχιζουν τους καραγκουνισμους μετα..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Νομίζω ότι η ουσία για τη Ρεάλ συνοψίζεται στο εξής: Ναι, έχει παικταράδες, ναι έχει σπαταλήσει δισεκατομμύρια τα τελευταία χρόνια και επίσης ναι, δε δικαιολογείται να παίζει έτσι. Ωστόσο, μετά από πάαααρα πολλές αποτυχίες, ειδικά στην Ευρώπη, ακολουθεί τουλάχιστον για τώρα το κλασικό "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Και έχει στον πάγκο τον κατάλληλο για να το κάνει αυτό.
Α, και να μην ξεχνιόμαστε: VAMOS MADRID! VAMOS GANADORES DE LΑ COPA!![]()
Βρε παιδιά είναι αλήθεια ότι τους έπεσε το κύπελλο από το λεωφορείο και το πάτησε κιόλας;
Τα μοσχάρια....![]()
chainsaw (21-04-11)
Ναι Ελένη. Κοίταξε στις προηγούμενες σελίδες. Έβαλα και το βίντεο.
www.f1rstlap.com
Eleni7 (21-04-11)
Αυτό το άχρηστο πάσσινγκ γκέιμ πέρσι το καλοκαίρι έφερε το Μουντιάλ στην Ισπανία. Την ίδια ώρα που ο παιχταράς που τους περνάει 5-5 εφαγε το γαμήσι της ζωής του από τον Σβαινστάιγκερ, τον Μητσοτάκερ και τον Λαμ. Α, κι απ' τον Παπασταθόπουλο λίγες μέρες νωρίτερα.
Εγώ πάντως ποντάρω αδίστακτα σε πρόκριση της Μπαρτσελόνα. Και χαίρομαι που η προχθεσινη νίκη της Ρεάλ θα ανεβάσει τα στοιχηματικα ποσοστά της Μπαρτσα, γιατί μέχρι τώρα πλήρωνε αστείες αποδόσεις η επικράτησή της.
Η Ρεάλ έχει παίξει και μπαλλάρα φέτος, σε αρκετά παιχνίδια. Την έχω δει κάμποσες φορες κι εντυπωσιάστηκα. Ομως με τον συγκεκριμένο αντίπαλο δεν υπάρχει αλλος τροπος. Οσοι το δοκίμασαν, απλά κατακρεουργήθηκαν.
Λάθος. Τα 5-0 και τα 2-6 δεν αρμόζουν στην ιστορία της.
Μπλαουγκράνα.
Βασικά, ο άλλος ο Αρμπελόα επρεπε να έχει αποβληθεί από το...ζέσταμα και να μη ξεκίναγε καθόλου το ματς!
Ρε συ, έτσι παίζει κι η Εθνική Πορτογαλίας. Ο Πέπε αμυντικό χαφ μπροστά από Καρβάλιο-Μπρούνο Αλβες. Και στο φινάλε, τι κόλλημα είναι αυτό με τις θέσεις? Ο Μοντεστο σε μας τι έπαιξε φέτος?
ΚΑΜΙΑ σύγκριση. Ο πιο πλήρης παίχτης του πλανήτη είναι αυτή τη στιγμή ο Ρονάλντο. Σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο, είναι δυνατός στον αέρα, θεαματικός, ηγέτης και νικητής. Ο Ντι Τασία μου θυμίζει τη παλιά διαφήμιση με τον Χάρυ Κλυνν "Βασιλάκηηηηηηη, όχι στα βαθιά παιδί μου..."
Ετσι Κοσμά. Αμα φτάνεις στον τελικό οποιασδήποτε διοργάνωσης, ο στόχος είναι το τρόπαιο κι όχι το θέαμα.
Επειδή πολλά γράφετε για το φοβερό και τρομερό θέαμα από το ντέρμπυ, μπορείτε να μου θυμίσετε πως αντιμετώπισε πριν καναδυο μήνες την Μπαρτσελόνα ο θεαματικός Βενγκέρ στο ΤΛ? Μήπως με 10 παιχτες μπροστά απ' τον τερματοφύλακα? Μηπως έτρεμε το καρύδι του ενθυμούμενος τα περσινά οργια του Μέσι? Θεαματικοι με τη Τόττεναμ και τη Γουίγκαν, με τη Μπάρτσα ομως αλλάζουν τα κοζια!
Πάντως, οποτε βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο οι Εθνικές ομαδες Αγγλίας και Ισπανίας, οι "αρσενικοί" Εγγλέζοι χρειαστηκαν δραμαμίνες μετά το ματς.
Ε, βέβαια. Γιατί αυτοί που απαξιούν τώρα τη νίκη της Ρεάλ, αμα το κοντερ έγραφε καμια 4άρα υπέρ της Μπαρτσελόνα θα έλεγαν "δε πειράζει, τουλάχιστον ειδαμε...αυτοματισμούς"!
AIIZ (22-04-11), chainsaw (22-04-11), differance (23-04-11), IERO (22-04-11), redHEART7 (22-04-11)
Κώστα δεν απαξιώνουμε τη νίκη της Ρεάλ. μαγκιά της!! απλώς πιστεύουμε πως δεν αρμόζει σε αυτή την ομάδα να παίζει με 11 πίσω από τη σέντρα ακόμη και με την Μπάρτσα.
όσο για τον Βενγκέρ, έχεις δίκιο για το ματς της Βαρκελώνης, όμως για θυμήσου πώς ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 δύο εβδομάδες πριν το ματς του Καμπ Νου...με σωστή κυκλοφορία της μπάλας, αυτοματισμούς και σωστό ποδόσφαιρο.
επίσης, η Σαχτάρ στο ματς που έφαγε 5 από την Μπάρτσα, έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και πρέσαρε παντού. μέχρι να κουραστούν οι Ουκρανοί οι Καταλανοί τα χρειάστηκαν, αφού το υπέρ τους 1-0 μπορούσε άνετα να γίνει 1-2 ή και 1-3 αν οι παίχτες της Σαχτάρ ήταν πιο εύστοχοι.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αυτη η ιστορία μου θυμίζει μια κουβέντα που είχα μ' ενα τύπο, οταν η ΑΕΚ έπαιξε με τη Σεβίλλη προκριματικά ΤΛ. Θυμίζω οτι το συνολικό σκορ ήταν 7-0 υπέρ των Ισπανών. Εκείνος όμως περήφανα διεκήρρυσε ότι η ΑΕΚ "έπαιξε μπάλλα". "-Ρε σας κάναν τον πάτο σαν τελάρο, λέμε" "-ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΛΑ"
Ετσι και τώρα. Μια ομάδα που τα προηγούμενα χρόνια "έπαιζε μπάλλα" και ξεφτελιζόταν με πενταροεξάρες, τώρα της ξινίζει η νίκη με 1-0.
Κι αυτά περί "ιστορίας της Ρεάλ" δεν υφίστανται. Το 1998 με ανάλογη τακτική κόντρα στη Γιουβέντους, άμυνα κι αντεπιθέσεις, πήρε το πρώτο ΤΛ μετά από 31 χρόνια.
Μόνο που δεν μιλάμε σαν οπαδοί της Ρεάλ που ντρέπονται, αλλά σαν φίλαθλοι. Και σαν φίλαθλοι, αυτό που είδαμε από την
Ρεάλ μας χάλασε. Όσο για την Άρσεναλ με την Μπάρτσα, δεν έχει καμία σχέση στην σύγκριση ανάμεσα στα 2 παιχνίδια το
βράδυ της Τετάρτης. Πολύ απλά, όποιος γούσταρε μπαλίτσα έπρεπε να δει το Τότεναμ-Άρσεναλ, τι έκανε ο Βενγκέρ πριν
1 μήνα σκασίλα μου... Για 1 θέμα μιλάμε, 15 ανοίγεις ρε Κώστα, Ζυγός είσαι;![]()
Κύττα. Πέρσι το Μαρσέιγ-Λυών τέλειωσε 5-5! Και το Παλλήνη-Χολαργός 9-7 ήταν στο 84', αλλά ο Τζιτζιμήτρος πλακώθηκε με τον Πλακαδήμα και μπήκαν μέσα οι αναπληρωματικοί κι έκαναν τούμπανο στο ξύλο τον διαιτητή Ξυνοτρούλια και το ματς διακόπηκε. Ποιο Ρεάλ-Μπάρτσα τώρα?
Χωρίς πλάκα, εντάξει, πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι και θα είναι το γκολ. Αλλά για τον φιλαθλο μετράει επίσης το όνομα των αντιπάλων, η κρισιμότητα του ματς, τα ονόματα, η ένταση, οι τακτικές των προπονητών...ολα αυτά μαζί!
Δεν υποτιμώ το αγγλικό ντέρμπυ, που αποδείχτηκε και ματσάρα κιόλας, αλλά νομίζω οτι συγκρινετε ανόμοια πράγματα. Οι αγγλικές ομάδες μπορεί να προσφέρουν θέαμα στο πρωτάθλημά τους αλλά απέναντι στη Μπαρτσελόνα στήνονται κι αυτές μπροστα στο τέρμα για να γλυτώσουν. Το ειδαμε με την Αρσεναλ φέτος, με τη Τσέλσι του Χίντινγκ πρόπερσι και θα το ξαναδούμε στον τελικό του Γουέμπλευ, πιστέυω. Εκτός κι αν βρεθεί σε καμία εκπληκτική μέρα η Μάντσεστερ.
differance (23-04-11)
Η Μπαρτσελονα παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στον κοσμο και δεν ειναι τυχαιο το γεγονος οτι αυτο αναγνωριζεται σχεδον απο ολους τους φιλαθλους, οπως δεν ειναι τυχαιο το οτι η Μπαρτσελονα και η Ισπανια, που απαρτιζεται κατα κυριο λογο απο παιχτες των Μπλαουγκρανα, εχουν σαρωσει τα τροπαια.
Τωρα για τον τελικο του κυπελλου που νικησε η Ρεαλ, απο την μια δεν μου αρεσει να βλεπω κοτζαμ Ρεαλ να παιζει ολο αμυνα και καταστροφικο ποδοσφαιρο, απο την αλλη ομως πως να αντιμετωπισεις αυτη την Μπαρτσα? Στο πρωτο παιχνιδι μεταξυ των δυο ομαδων και σε μια εποχη που η Ρεαλ επαιζε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο ο Μουρινιο κατεβηκε να παιξει σαν ισος προς ισον και εφαγε 5! Δεν ειναι τοσο ανοητος ωστε να επαναλαβει το ιδιο λαθος. Περσι ημουν απο τους λιγους που υποστηριζα οτι μονο η Ιντερ του Μουρινιο μπορουσε να αποκλεισει την Μπαρτσελονα λογω της σωστης αμυνας και της εξυπνης τακτικης του Πορτογαλου που του επιτρεπουν να παιρνει αποτελεσματα. Ετσι κι εγινε και η Ιντερ πηρε το Ευρωπαικο.
Ο Μουρινιο πηρε το μαθημα του φετος και οσο και αν δεν αρεσει σε καποιους απο μας προτιμα να παιζει αμυντικα και να εχει 40% πιθανοτητες να παρει αποτελεσμα παρα να παιζει επιθεση και να εχει 40% να συντριβει! Οντως ειναι περιεργο για την Ρεαλ να κατεβαινει μεσα στο γηπεδο και να παιζει με αυτον τον τροπο, ουτε εμενα μου αρεσει να την βλεπω ετσι γιατι δεν αναφερομαστε σε μια μικρη ομαδα που δικαιολογειται να παιζει ετσι αλλα στην βασιλισσα της Ευρωπης, απο την αλλη ομως ειναι οι δικοι της οπαδοι που πανηγυριζαν προχτες για το κυπελλο και οχι της Μπαρτσα που ειναι καλυτερη ομαδα. Εστω και αν αρκετοι προπονητες κατηγορησαν τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας, ο Μουρινιο απαντησε με εναν τιτλο. Στο τελος της ημερας η Ρεαλ μπορει να προσφερει θεαμα με ολες τις αλλες ομαδες, με την Μπαρτσελονα θα αρκειται στο να παιζει 'αντιποδοσφαιρο' για μια ομαδα της αξιας και του ονοματος της γιατι απλα δεν μπορει να κανει αλλιως. Ο καθενας μας στο τελος της ημερας εχει την δικη του αποψη, παντως ο Μουρινιο δεν ειναι βλακας, αν μπορουσε να παιξει ανοιχτα με αυτη την Μπαρτσελονα και να διεκδικησει με αρκετες πιθανοτητες θετικο αποτελεσμα θα το εκανε, ελα ομως που ξερει την δικη του ομαδα αλλα ξερει και πια ομαδα εχει απεναντι του. Και για τον Μουρινιο αλλα και τον καθε προπονητη προτεραιοτητα εχουν τα αποτελεσματα και οχι το να χανεις με 5-0 και να νιωθεις περηφανος οτι επαιξες την καλυτερη ομαδα στον κοσμο στα ισα!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Ω,ρε Κωστα τι μουλτικουοτι ηταν αυτο; (το μονο που εχω να πω για την ωρα)![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δε μούλτικουοτ οφ δε γίαρ, χαχα!
Σωστός ο Κώστας![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks