Αυτές τις παραξενιές κάνουν στο Μπερναμπέου και χαλάνε τον κόσμο. Έλεος!
www.f1rstlap.com
Geo 5 (20-04-11)
Δεν διάβασα κάτι τέτοιο αλλά άμα πάρει Τσου Λού, συμφωνώ ότι ίσως και να φύγει.
Φυσικά στη Ρεάλ έχει απολαβές 13,5 εκατομμύρια και δεν ξέρω κατά πόσο ένας λογικός άνθρωπος θα έφευγε. Ο Μουρίνιο όμως δεν είναι λογικός και το 'χει αποδείξει πολλές φορές. Μάλλον είναι εκκεντρικός!![]()
www.f1rstlap.com
redHEART7 (20-04-11)
Δεν νομιζω να φυγει φετος ο Μουρινιο.Ουτε καν αν σηκωσει ευρωπαικο φετος.Επειδη πιστευω πως τον εχω ψυχογραφησει τοσα χρονια,θελει να παιρνει καθε σημαντικο τιτλο σε οποια ομαδα παει,ειτε εγχωριο,ειτε ευρωπαικο.Ειναι αρκετα εγωιστης.
Εγώ γιατί νομίζω ότι θα δώσει τα πάντα να πάρει Champions League και να γραφτεί στην ιστορία ως ο προπονητής με 3 Champions League και με διαφορετικές ομάδες? Αυτό νομίζω ότι του αρκεί για να φύγει. Το άλλο στοίχημα είναι να καταφέρει να πάρει τίτλο Πρωταθλήματος απέναντι σ'αυτή την Μπαρτσελόνα. Είναι το μόνο κίνητρο που βλέπω να έχει για να μείνει στη Ρεάλ από τη στιγμή που θα πάρει το Champions League.
www.f1rstlap.com
γιαυτο πιστευω πως θα μεινει μεχρι του χρονου.Μιας και δεσομενα φετος εχασε το πρωταθλημα,δεν θελει να φυγει απο Ισπανια με τη σταμπα του οτι απετυχε να αποσπασει τον τιτλο απο την Μπαρτσελονα...
δν ξερω αλλα εγω δν θεωρω οτι ειναι τοσο εγωιστης οσο τον παρουσιαζουν κ τα μμε,περισσοτερο παθιασμενος για αυτο που κανει μ φανταζει παρα εγωιστης,εγωισμο εχουν ολοι σε αυτα τα επιπεδα,δλδ θεωρειτε οτι ο μουρινιο ειναι περισσοτερο εγωιστης απο τον φεργκι που εχει μετατρεψει τον παγκο της μαντσ σε δικο του κ αποκλειστικο προνομιο??
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Γενικά ο εγωισμός του βγαίνει σε πολλά και διαφορετικά σημεία κάθε χρονιάς. Αυτές οι εικόνες δείχνουν εγωισμό για μένα. Εντάξει ήθελε να πανηγυρίσει, είναι παθιασμένος αλλά αν δεν έχεις εγωισμό δεν θα τα κάνεις ποτέ αυτά.
www.f1rstlap.com
οτι ειναι πρωτα το ΕΓΩ και μετα ολοι οι αλλοι ειναι ο Ζοσε...και ο σερ Αλεξ ειναι,γιαυτο και ξεχωριζουν(επειδη ειναι και ιδιορρυθμοι).Ομως ειναι και δουλευταραδες,δεν ειναι ιδιορρυθμοι σαλτιμπαγκοι(οπως Αλεφαντος).
μα δν αντιλεγω,για να φτασεις τοσο ψηλα πρπει να εχεις κ εγωισμο,αλλα δν θεωρω οτι ειναι το κυριο χαρακτηριστικο του,εμενα περισσοτερο αναρχικος του ποδοσφαιρου μ κανει για αυτο κ τον γουσταρω,κ οι επιτιχυες του στο δικο μ τροπο σκεψης τουλαχιστον μαρτυρανε το εμεις κ οχι το εγω γιατι πανω απ ολα το εμεις περναει σε καθε ομαδα που εχει δουλεψει
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Geo 5 (20-04-11)
Θα σου πω κάτι το οποίο μ'έκανε όχι απλά να τον εκτιμήσω αλλά να τον κάνω νούμερο 1 στη συνείδηση μου.
Όταν ήταν στην Chelsea δεν τον πήγαινα με την καμία γιατί πολύ αλαζόνας και το οποίο δεν μπορούσα να καταλάβω. Μετά που ήρθε στην Ίντερ (την οποία και υποστηρίζω) κατάλαβα πόσο σπουδαίος είναι. Όταν τον έχεις αντίπαλο μπορεί να φτάσεις σε σημείο να τον μισείς αλλά όταν έρθει σε μια ομάδα που υποστηρίζεις και να φύγει μετά θα τον υποστηρίζεις για μια ζωή.
www.f1rstlap.com
α κ επισης την ηττα την αναγνωριζει κατι που δν συμβαινει με πολλους, κ αυτο αποδεικνυει πολλα για το ειναι του,ειναι γαμω τα παιδια με λιγα λογια
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
Geo 5 (20-04-11)
redHEART7 (20-04-11)
ο ανθρωπος μετα την ηττα απο τον βαζελο περιμενε κ εδωσε χειραψια σε εναν ενα λαγο ξεχωριστα,εγω θελω μουρινιο στον θρυλο τελεια κ παυλα
επισης ειναι λογικο να πανηγυριζει τοσο εξαλλα γτ το ποδοσφαιρο δν το εζησε ποτε σαν αθλητης,ειναι ενας κοινος ανθρωπος,εγω θα εκανα χειροτερα![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
και πιο πριν φαινοταν ποσο σπουδαιος σαν προπονητης ειναι παντως....επειδη ειναι λατρεια και τον εχω παρακολουθησει διαχρονικα,ειχε παρει τη Λειρια,μια μετρια ομαδα,και τη διατηρουσε σε τροχια Τσαμπιονς Λιγκ,ωσπου τελικα τερματισε 5η,επιτευγμα βεβαια για τα δεδομενα οπως αυτη,το 2001.Και φυσικα η κατακτηση ολων των τιτλων και η ανασταση της Πορτο,ακολουθως.
redHEART7 (20-04-11)
Λες να του προκαλεί δέος να κοουτσάρει μια Ελληνική ομάδα για να πάρει τη ΣούπαΛίγκα?![]()
www.f1rstlap.com
Haris1984 (20-04-11)
Bookmarks