Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό...Νομίζω ότι όλο και κοντοζυγώνει η ώρα να τους συναντήσουμε....
Ας πέσουμε τουλάχιστον ηρωικά....Η πούτα η Ρεάλ πολλές φορές έχει πέσει στο δρόμο μας...Μετά του κυρίου Κρούγκ μάλιστα κάποτε.....
Άι σιχτίρ το θυμήθηκα και συγχύστηκα....Ουστ λοιπόν άλλη μια φορά στη βασίλισσα....
Βρε μην ασχολείστε με τους ανύπαρκτους! Ξεμύτισαν τώρα όλοι οι “φίλοι της μπαρτσελονα σαν τους κομμουνιστές στην μεταπολίτευση
Πριν από 10 χρόνια ΔΕΝ τους υπολόγιζε κανείς και τώρα το παίζουν, λες και ανακάλυψαν το ποδόσφαιρο!
Ερνέστο ήσουν ο Καλύτερος, ο Σοβαρότερος και ο Εργατικότερος όλων!!
η μπαρτσελονα αυτη την στιγμη παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο στον κοσμο.
η ρεαλ σιγουρα ειναι μεγαλη ομαδα αλλα επειδη και οι δυο τους μας εχουν
σφαξει να πανε να γαμηθουν και να διαλυθουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα χαβαλε μπηκα να κανω και εγινε της ποπης το καγκελο; Δεν παλευόσαστε ομως. Ούτε κουβέντα ούτε πλακα δεν μπορει να γίνει τελικα.. Τελος παντων ιδού η γνώμη μου.
Καλα ολα αυτα,αλλα δε μιλησα εγω για το ποια ειναι η καλύτερη ομαδα αυτη τη στιγμή. Σαφως ειναι η Μπαρτσελονα. Ο Ολυμπιακος της Ισπανίας ομως ειναι η Ρεαλ και δυστυχώς δεν υπαρχει ιστορική αλήθεια που να το αντικρούει αυτο. Αλλωστε ο Φρανκο ήταν δηλωμένος οπαδος της Μπαρτσελόνα οπότε μαλλον δύσκολο να τον συνταιριαξεις με τη Ρεαλ, κατι σαν να ακουμε μετα απο καμια σαρανταρια χρονια οτι ο Κωστάκης ητανε φανατιλα γάβρος,γι' αυτο παιρναμε τις κουπες...
Αυτη την εποχή η Μπαρτσελονα σαφως δεν παίζεται, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το ποια ειναι η Βασίλισσα της Ευρώπης. Ούτε με το με ποια ομάδα θα προσομοιάσω τον Ολυμπιακό. Σαφώς Ρεαλ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
IERO (16-03-11)
Οπως και να έχει παντως το Ρεαλ - Μπαρτσα 11-0 τη δεκαετία του 60 παραμένει αμετακίνητη σταθερά χοχοχο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Kαι τον σπυροπουλο να κανει περιγραφη του αγωνα.
Εγω δε μπορω να βλεπω φαρσα επειδη για καποιο λογο μου γυριζει τα αντερα(ανεξαρτητα απο το αν ειναι καλη ή οχι).
Για οσες φορες ομως την ειδα ομολογω οτι εχει καλους αυτοματισμους και συστηματα- που καθε ομαδα που θα εδειχνε την υπομονη των παικτων της να χασουν 2-3πρωταθληματα για να πετανε μετα(υπομονη που δεν εχει η ρεαλ-ουτε Ολυμπιακος(οχι οτι συγκρινω τους παικτες του Ολυμπιακου με αυτος της φαρσα)) ,αλλα με κουραζει το να κρατανε τη μπαλα 3 ωρες χωρις να αποφασισουν τι θα κανουν-θα κανουν επίθεση,θα περασουν τη σεντρα,δε θα περασουν τη σεντρα?θα την κρατησει ο τερματοφυλακας?τι σ@@τα θα κανουν επιτελους για να πορωθουμε λιγο?Σα να μασας την ιδια τσιχλα επι 3 ωρες ακομα και οταν εχει χαθει η γευση της.Ναι ωραια στην αρχη μετα κατανταει αηδια.Θεαματικα γκολ οντως,αλλα κουραστικη.
Δεν την συγκρινω ομως με τη ρεαλ των τελευταιων χρονων επειδη μπροστα σε μας ακομα και ο αστερας τριπολης των προηγουμενων χρονων εμοιαζε πιο παθιασμενος και οργανωμενος.Η πτωση της Ρεαλ αναδεικνυει τη φαρσα.
Η ομαδα που για μενα ηταν η καλυτερη σε ολα τα επιπεδα ηταν η Man United.Ως φιλαθλος της Αρσεναλ δε μπορουσα με τπτ να την υποστηριξω,αλλα πραγματικα την θεωρουσα ανικητη και εντυπωσιακη.Γρηγορη στην επιθεση χωρις κωλυσιεργιες και ανικητη στην σταθερη ομυνα της ,σε σημειο που να εκνευριζομαι απο το οτι "δεν τρωει γκολ με τπτ αυτη η ομαδα".Συν τους πολλους παικτες ηγετες που εχει και δινουν βαρος στην ομαδα.
Βρε Σακη.Προσεχε που κανεις πλακα.![]()
παμε για νικη-προκριση σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Επειδή είμαι φίλος με τον Σάκη , θα υποστήριξω σήμερα τον Ολυμπιακό , αυτόν της Λυων
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αν ησουν πραγματικος φιλος θα υποστηριζες χαλανδραρα!!!!
sadi (17-03-11)
Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν ,οι άλλοι να παν να γα.......
Χα χαχα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Θέλει Γιαννάκη η Ρεάλ!
Μέσα στα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας, Παναγιώτης Γιαννάκης, μετά την παραίτηση του Έτορε Μεσίνα από τον πάγκο των Μαδριλένων.
Πάντως και στο παρελθόν η ισπανική ομάδα ήθελε να συνεργαστεί με τον Γιαννάκη, όμως οι συζητήσεις δεν είχαν καταλήξει σε κάτι οριστικό και πλέον ίσως τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Ο 51χρονος Έλληνας κόουτς βρίσκεται στο στόχαστρο της διοίκησης των Ισπανών και μετά τη φυγή του Μεσίνα από τον πάγκο μοιάζει ως το φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Σύντομα θα υπάρξουν νέες εξελίξεις στο θέμα.
απο χτες που το διαβασα,δεν εχω σταματησει απο τη μια να λυνομαι στα γελια,και απο την αλλη να ανησυχω για αυτη την ομαδα.
ANDREASPROEDROS (16-03-11)
Πάμε ρε Ρεάλ!!! 2-0 με Μπενζεμά!
Bookmarks