αντε γαμηθειτε τι σκατοαμυνα ειναι αυτη???????????
Ε,ρε κανατοκέφαλε Μπενζεμα θα σε βιάσει ο Μουρινιο![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
αντε γαμηθειτε τι σκατοαμυνα ειναι αυτη???????????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
2o μπαλάκι χαχαχα
Κανονικος βιασμος εδω που τα λεμε. Πολύ χεσμένη η Ρεάλ. Να φυγει ο Βαλβερ...εεεεε... ο Μουρινιο , τι πραματα ειναι αυτα;![]()
differance (29-11-10), Rena (29-11-10)
Ρε ντουντου χτυπα και κανα πεναλτυ!!!!
oi malakiew synexizontai
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτα τα ελ κλασικο ωρες ωρες μου θυμίζουνε ντέρμπι τοπικού στην Κρήτη. Που μπαινει ο φιλοξενουμενος μέσα και γύρω γύρω είναι οι αγρότες-οπαδοί με μανλιχερ και μάουζερ. Τραβα νίκα εσύ αν θες.
Καλα αν δε φυγουμε με 10 γκολ θα ειμαστε τυχεροι!!
καμια 4αρα θα φαμε
Αν ξεχασε την μπαλα και ο ντι μαρια καλα παμε.
Ενταξει εγω προσωπικα πιστεύω οτι το 9-0 εχει σεξ απιλ![]()
Du3lisT (29-11-10)
Και τωρα η φαρσελονα αρχιζει να κανει πλακα.Ωραια περναμε.![]()
Καλά ρε, δε βλέπετε το Νησί;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
differance (29-11-10)
Μην ανησυχεις θα σε ενημερωσω οταν βαλει γκολ η ρεαλ.....στον δευτερο γυρο.![]()
εγω παω να δω το νησι, τετοια εμφανιση δε τη δεχομαι
ελα μωρε καλα περναμε.Το πολυ να βαλει γκολ μεχρι και ο βαλντεζ.![]()
Τι να κανεις, ειναι μεταδοτική η ρουφιανα η λέπρα
Καλα αυτος ο Ροναλντο με τον Κριέρα κοιμήθηκε;
Το πρώτο
sadi (29-11-10)
Bookmarks