Galletti97 (11-04-10), sirjohnbest (14-04-10)
11 ευρωπαικα εκ των οποιων τα 9 πρωταθλητριων
και ρεκορ πρωταθληματων, 31 τον αριθμο
εχετε πολλα ψωμια ακομα μεχρι να μας φτασετε![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Galletti97 (11-04-10), sirjohnbest (14-04-10)
ας οψεται ο φρανκο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
νομιζω εχετε 30 πρωταθληματα μαργαριτα.
μπορει και να κανω λαθος...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
και ο βαζελος με την χουντα ειχε παει τελικο γουεμπλει,δεν μου λεει κατι αυτο μαργαριτα μου!
Alkinoos7 (10-04-10), dtakis80 (10-04-10), mard (10-04-10), stelios-7- (10-04-10)
Rodner7 (10-04-10)
Real Madrid: 31 πρωταθληματα...Winners (31): [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
FC Barcelona: 19 πρωταθληματα Winners (19): [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
να ναι καλα ο δικτατορας Φρανκο.
dtakis80 (10-04-10), mard (10-04-10), Rodner7 (10-04-10), stelios-7- (10-04-10)
φαπα?φαπα?φαπα?
φααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααπα
αντε γεια....αντε γειαααααααααααααααααα
πρωταθλημα και ευρωπαικο μεσα στο μπουρδελακι
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
0-2
![]()
stelios-7- (10-04-10)
Βλεπω τον Πελεγκρινι να παιρνει αμεσα δρομο.
εγω βλεπω την ρεαλ του χρονου να παιζει β κατηγορια
250 ΜΥΡΙΑ ΧΑΛΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ.
Δειτε τι εκανε ο Γκαραι και πηρε μονο κιτρινη
Rodner7 (10-04-10)
κοιτα τα πουστρακια τι κανουν..και το αλλο το παπαρι δεν βγαζει κοκκινη
ετσι να αποχωρειτε πουστακια με σκημενο το κεφαλι!
Rodner7 (10-04-10)
Χαχαχαχαχα!Πανηγυριστε χαζα!!!
ρε σπικεεεεεεεεερς μη κλαιτε ρε καημενοι!!!ρεεεε συνελθετε!!!
κριστιανα εισαι μια τριχα απο τα @@ του μεσι καραγκιοζακο,βλακακο,κλαψομουνι,που τολμησες να συγκριθεις με τον μεσι,αχονευτε!
stelios-7- (10-04-10)
Ντροπη και αισχος στους σπικερς.Η Μπαρτσελονα εχει κανει μυθικο διπλο στο Μπερναμπεου και αυτοι εχουν μιλησει στο β ημιχρονο 40 λεπτα για την Ρεαλ και 5 για για την Μπαρτσα.
Οι πλερεζες τους λειπουν.
Haris1984 (10-04-10)
Κοιταχτε να ξηλωσετε παλι τη μιση ομαδα αχρηστοι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks