όσο αχώνευτη κωλο-ομάδα του συστήματος κι αν είναι η Ρεάλ , προχτές στο δεύτερο ημίχρονο (μετά το γκολ) κατηφόρησε το γήπεδο . έπιασε την Σεβίγια και την χτύπαγε κάτω σαν χταπόδι ...
--------------------------
και ένα κουτσομπολιό :
Ο ξεχωριστός πανηγυρισμός του Σέρχιο Ράμος!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
τρομερο παιχνιδι εγινε παιδια,η ρεαλ δεν επαιξε καλα αλλα για κανα 20λεπτο στο β ημιχρονο εκανε τη μια ευκαιρια μετα την αλλη
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
G@m* τα χιόνια μου γ@*μπιπ
Χάλασαν τα μισά κανάλια. Δε θα δω μπάλα σήμερα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (10-03-10)
μακαρι να χασουν.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
1-0 στο 6ο λεπτό η Ρεαλ με τον Κριστιανο Ροναλντο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δοκάρι στο κενο τερμα απο τον Ιγκουαίν αφου ξεφυγε απο τον τέρμα της Λιον. Αλλαζει ταχύτητα με απιστευτο ρυθμο η Ρεαλ αν την αφήσεις.
Aνα διαστηματα χανεται η μπαλα απο πλευρας Ρεαλ..κατι ομως δεν μου αρεσει.
Βλεπω κατι αντεπιθεσεις φαρμακι που κανουν οι Γαλλοι και σκεφτομαι οτι η Ρεαλ δεν ειναι και οτι καλυτερο πισω..
Ασε που αυτος ο Κασιγιας βγιανει πολυ απο το τερμα και θα αρπαξει κανενα αλλα Τζιοβαννι..
Σε πιανει μια μελαγχολια παντως συγκρινοντας με οτι βλεπεις εδώ...
Reds (10-03-10)
Ελα ρε ομαδα θελουμε κι αλλο γκολακι!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Συνήρθε η Λιον με δυο αλλαγες στο β' μερος και απειλεί. Δείχνει οτι και αυτη ειναι μεγαλη ομαδα.
1-0 είναι ακόμα παιδιά?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ματσαρα πραγματικα. Βλεπω και τον παγκο της Ρεαλ και με πιανουνε νευρικα γελια. Ραουλ, Μπενζεμά, Βαν ντερ Βααρτ και δεν ξερω τι αλλο...
lefaman72 (10-03-10)
1-1 η Λιον στο 75' και τεζα το Μπερναμπεου! Με βαση την εικονα του αγώνα ψιλοάδικο το σκορ, αλλα στο β' μερος η Λιον ήταν καλυτερη.
ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΛΥΩΝΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΤΡΟΜΠΟΝΙ ΡΕΑΛ!!!!!!!
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Μια δουλεμένη ομάδα vs ένα τσουβάλι λεφτά. Ακόμα μια απόδειξη πως τις ομάδες δεν τις φτιαχνουν τα λεφτα αλλά η οργάνωση.
2 γκολ θέλουν τώρα οι Μαδριλένοι, οπότε δεν θα την έχουμε μαζί μας στους 8..![]()
Bookmarks