differance (01-02-10)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
differance (01-02-10)
εμένα με αυτό το γκόλ με έπιασε τρομακτική θλίψη . όχι για το τακουνάκι , το οποίο είναι ίσως η καλύτερη "ποδοσφαιρική" φάση που έχω δει φέτος, αλλά για την πάσα του κακά πριν το τακουνάκι . είμαι 100% σίγουρος πως κανένας στο ελλάντα δεν θα έκανε πάσα εκεί , αλλά θα πήγαινε να γίνει ήρωας ο ίδιος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
differance (01-02-10), stelios-7- (01-02-10)
Kάνεις κάτι συγκρίσεις βρε Βασίλη... Μα κάτι συγκρίσεις!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Το εχει ξανακανει αυτο ο Γκουτι και τα εχει σκατωσει. Σε ματς με τη Χερκουλες αν θυμαμαι καλα. Και τον εβριζε η μισή Ισπανια. Γιατι η μισή Ισπανία είναι Ρεαλ.
Χέστης είναι,όχι ομαδικος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Skai εχει ρεαλ εσπανιολ ωραιο ματς, τωρα.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αυτοι στο σκαι γιατι βαζουν μονο παιχνιδια της ρεαλ?
ολο ρεαλ.
μπαρτσα σπανια βαζει..
αντε με τους μακακες.
βαζουν τους αμπαλους και δεν βαζουν να δουμε το καλυτερο ποδοσφαιρο στον κοσμο.
που το παιζει η μπαρτσα![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Στέλιο το ΣΚΑΪ μεταδίδει ένα παιχνίδι κάθε Σάββατο στις 11 το βράδυ. δεν επιλέγει ποιο θα δείξει. το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα, που δείχνει ένα ματς κάθε Σάββατο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
stelios-7- (06-02-10)
α δεν το ηξερα..
εγω νομιζα οτι βαζουν αυτοι οποιο παιχνιδι θελουν..
γιατι και το προηγουμενο σαββατο ειχε ρεαλ παλι.
Ο καμενι καλος τερματοφυλακας
σωκρατηηηηηη
καλα μη παθεις εγκεφαλικο χαχαχα
ωραιο ματσακι να δουμε αν στο 2ο θα συνεχιστει ο μονολογος της ρεαλ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
stelios-7- (06-02-10)
όχι Στέλιο, έχουν συγκεκριμένη μέρα και ώρα. ίσως επιλέγουν ποιο παιχνίδι της ημέρας θα δείξουν, αλλά η Μπάρτσα δεν έπαιζε στις 11, οπότε ατύχησες![]()
ΥΓ: πάλι καλά που γίνεται και κανένα καλό ματσάκι τελευταία το Σάββατο στις 11, γιατι παλιά κάτι Τενερίφη - Χεταφε βλέπαμε...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
stelios-7- (06-02-10)
αυτος ο καμενι που λεει και η μαργαριτα πολυ καλος τερματοφυλακας.
εχει κανει τον ραουλ να τα περνει στο κρανιο..
θα του το παστελωσει τωρα στο δευτερο.
― Bertrand Russell
stelios-7- (06-02-10)
αυτος ο παπαρας ο μπενζεμα πολυ ατομιστης.
στην ρεαλ παιζεις ρε τραγι..
οχι στην δοξα κρανουλας.
βλακα ε βλακα.
Γαμωτο μου..!
Βλεπεις Κακα- ιγκουαιν-Μπενζεμα - Μαρσελο...Και πας στο Καραισκακη και βλεπεις..Μαρεσκα με Οσκαρ που κοιτανε την μπαλα λες και θα την πανε για ξυρισμα...
Υ.γ. Μεγαλη μου αδυναμια ειναι ο Τσαβι Αλονσο!Οχι επειδη ηταν μεχρι το καλοκαιρι στην Λιβερπουλ αλαλ ειναι παικταρας..ολα περνανε απο τα ποδια του..για το πως βλεπει γηπεδο και τι μπαλιες βγαζει μην το συζητησουμε γιατι θα παθουμε καταθλιψη βραδιατικα...
Faithful (06-02-10), stelios-7- (06-02-10)
ο κακα πιστευω επαιζε καλυτερη μπαλλα στην μιλαν.εμενα δεν μου αρεσει στην ρεαλ
κατι αλλο..η κατηφορα στην λιβερπουλ αρχισε οταν εφυγε ο αλονσο.
ΥΓ.η μπορντο εχασε απο την ρεν 4-2
μαλλον κανει κοιλια σιγα σιγα.
καλο αυτο.
stelios-7- (06-02-10)
Bookmarks