μακαρι κοσμα.
Εγώ πάλι ανυπομονώ να πέσουν πέσουν οι πρώτες πούτσ*ς γιατί πολύ υπερομάδα το έχουν δει και θα προσγειωθούν ανώμαλα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
μακαρι κοσμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
εχεις δοκιμασει την τυχη σου χρηστο στη συγγραφη σεναριων επιστημονικης φαντασιας;γιατι καλα τα πας....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (08-07-09)
Αβραμης σε Μπενζεμα, Μελμπεργκ σε Κακά, Ντομί σε Ρονάλντο και Τοροσίδης σε Ρομπέν!
Χαλαρά τους εχουμε, νομιζω!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sirkostas (10-07-09)
ευκολοτερο παντως ειναι να παρει το μουντιαλ με την εθνικη βραζιλιας παρα με την εθνικη πορτογαλιας...
ο μεγιστος γκολτζης ρας δεν πηγε ποτε σε μουντιαλ.τι σημαινει αυτο;οτι ηταν αχρηστος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (10-07-09)
Στο Ιταλικο μπουρδελοσφαιρο περασαν και δεν ακουμπησαν ενα σωρο παικταραδες. Τα στημενα να ειναι καλα. 4 φορες εχει παρει μουντιαλ η Ιταλια και τις 4 στημενο
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
sirkostas (10-07-09)
Δεκτή την πρόταση της Στουτγκάρδης για την αγορά του Κλας-Γιαν Χούντελααρ έκανε η Ρεάλ Μαδρίτης. Ο γερμανικός σύλλογος πρόσφερε 20 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ολλανδού επιθετικού και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωεί η μετακίνηση είναι να πει το «ναι» και ο παίκτης. Ο διεθνής άσος έχει ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι για την επόμενη περίοδο, μετά την απόκτηση των Μπενζεμά και Ρονάλντο, καθώς και την παραμονή των Ραούλ και Ιγκουαΐν.
Έτσι και προκειμένου να μην μείνει στο περιθώριο και κινδυνεύσει να χάσει τη θέση του στην εθνική Ολλανδίας εν όψει Μουντιάλ, αναμένεται να συναινέσει στη μετακίνησή του στη Στουτγκάρδη. Η τελευταία παραχώρησε έναντι 30 εκατ. ευρώ τον Μάριο Γκόμεζ στην Μπάγερν Μονάχου και αναζητεί τον διάδοχό του στην κορυφή της επίθεσης. O 26χρονος άσος είχε 8 γκολ σε 20 συμμετοχές στην Primera Liga με την Ρεάλ Μαδρίτης φέτος.
Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε το τέταρτο μεγάλο της απόκτημα, τον Καρίμ Μπενζεμα, μπροστά σε περισσότερους από 15.000 φιλάθλους στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Κακά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ Αλμπιόλ είχαν γνωρίσει ήδη την αποθέωση και σήμερα ήταν η σειρά του Γάλλου στράικερ, ο οποίος χαρακτήρισε την "βασίλισσα" μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην ομάδα των ειδώλων μου, Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ένα, δύο, τρία... γειά σου Μαδρίτη", είπε χαρακτηριστικά ο 23άχρονος στα πρώτα του λόγια ως ποδοσφαιριστής των "μερένχες".
Η παρουσίαση ξεκίνησε με ένα παραδοσιακό τραγούδι της Βόρειας Αφρικής, καθώς ο Μπενζεμά έχει καταγωγή από την Αλγερία, όπως και ο Ζιντάν.
Ο πρώην άσος της Λιόν ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στις εξέδρες και ζήτησε συγνώμη για τα άσχημα ισπανικά του, ενώ συνεχεία τους πλησίασε και φίλησε το σήμα στην φανέλα.
Χωρίς αριθμό η φανέλα
Η φανέλοα που φορούσε ο ποδοσφαιριστής έγραφε απλά ψηλά στην πλάτη "ΒΕΝΖΕΜΑ" χωρίς να υπάρχει αριθμός από κάτω.
Κακά (, Ρονάλντο (9) και Ραούλ Αλμπιόλ (1
πήραν τους αριθμούς που ήταν διαθέσιμοι, έτσι ο Γάλλος θα πρέπει να περιμένει να περιμένει τις αποχωρήσεις παικτών από την ομάδα, έτσι να πάρει αριθμό που θα μείνει... ορφανός.
Σε περίπτωση που τελικά φύγει ο Κλαας-Γιαν Χούντελααρ, ο Μπενζεμά αναμένεται να πάρει το Νο.19 που έχει ο Ολλανδός.
Ο Φορλαν ειχε γινει νουμερο στην Αγγλια, ενω στην Ισπανια σκοραρει κατα ριπας. Ο Μοριεντες μετα απο καταπληκτικη χρονια στη Γαλλια πηγε στη Λιβερπουλ κι ακομα του πεταν ντοματες. Ο Σεβτσενκο απομυθοποιηθηκε παντελως. Οι πιο δυσκολες αμυνες ειναι στη Πρεμιερλιγκ κι οσοι σκοραρουν πολυ εκει(πχ Τορρες, Ντρογκμπα), σε αλλη χωρα θα εβαζαν ασυλληπτο αριθμο γκολ. Κυττα και τον Αφονσο Αβες που στην Ολλανδια ειχε σκισει τα διχτυα (σε καποιον αγωνα ειχε βαλει 7-8 γκολ!!!) και στη Μιντλεσμπρο ειναι ελαχιστα τα γκολ που βαζει. Ακομα κι ο Οουεν στη Ρεαλ σκοραρε τρελλα, αναλογα με το χρονο συμμετοχης του.
Να φυγεις εσυ να πας αλλου![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks